KL4K50N Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam. Dziś dzwonil do mnie mechanik . I mówi mi taki tekst : "Kamil, u Ciebie w Intercollerze jest dziura zatkana jakąś szmatą..." Moje pytanie brzmi. Czy to miało jakiś wpływ na spalanie, moc auta?...
wrclaguna Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na moc na pewno raczej bym wymienil cooler
KL4K50N Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 No myślę, że jak było jakąś szmatą zatkane to chyba nie miało być prawa szczelne. Mechanik już to naprawił.
gregory Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 w Intercollerze jest dziura zatkana jakąś szmatą..." Jak widać Holendrzy też dają radę, podobnie jak Polski Pan Wiesiek ze stodoły
KL4K50N Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 gregory, dokładnie . Na szczęście już chyba wsio sprawdzone i jest gites . Ciekawe czy będzie czuć różnicę w mocy
Dev Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 "Kamil, u Ciebie w Intercollerze jest dziura zatkana jakąś szmatą..." :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 20:17_________________________________________________ Ciekawe czy będzie czuć różnicę w mocy od samego startu
Rekomendowane odpowiedzi