Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzić się nie nudzę, w pracy jestem ;) W wolnej chwili coś wymyślę.

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie i Panie szykuje się mała rywalizacja A4 1.9tdi (110 ps) vs 2.8 (174 ps) Na ul. Jana Pawła II jak nie będzie śniegu

Nowek vs Blondi :gwizdanie: Oczywiscie przepisowo :polew::kox:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 01:08_________________________________________________

1ynOmA.jpg

zwycięzca bierze dowód rejestracyjny przegranego :naughty:
Opublikowano

zwycięzca bierze dowód rejestracyjny przegranego :naughty:

:polew: :polew:

Przegrany stawia browara :gwizdanie:

Opublikowano
Panowie i Panie szykuje się mała rywalizacja A4 1.9tdi (110 ps) vs 2.8 (174 ps) Na ul. Jana Pawła II jak nie będzie śniegu

Nowek vs Blondi gwizdanie Oczywiscie przepisowo kox

Dopisany: 18 Styczeń 2010, 01:08

Był już taki wyścig, Binek 1.9 TDI vs Majk 2.8 V6. Nie powiem, wyścig bardzo wyrównany, na mecie Majk był szybciej o niecałe 0,5 metra, ale mój TDik pokazał na co go stać :polew:

Opublikowano

http://picasaweb.google.com/Rafiia4/Filmy#5355114753502097314 a tu binek ze mna :hi:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:56_________________________________________________

Nowek vs Blondi gwizdanie Oczywiscie przepisowo kox

Dopisany: 18 Styczeń 2010, 01:08

Był już taki wyścig, Binek 1.9 TDI vs Majk 2.8 V6. Nie powiem, wyścig bardzo wyrównany, na mecie Majk był szybciej o niecałe 0,5 metra, ale mój TDik pokazał na co go stać :polew:

binek tdi power w akcji

http://picasaweb.google.com/Rafiia4/Filmy#5355123559194668834

Opublikowano

Jak dobrze pamietam to Majki miał tylko kręcić do 3 tys by nie było zbyt przykro :polew:

Opublikowano

Trzeba się kiedyś przejechać :evil:

Many... fajki :kox:

Coś źle z moimi fajkami? ;)

Opublikowano

No właśnie chwalę Twoją dobrą robotę :good: Ta emotka --> :kox: oznacza KOX czyli coś zajebistego :>

Opublikowano

Wiem wiem :P

Ale na żywo nie są już tak wypasione. Jak będzie cieplej zabieg będę powtarzał, żeby było idealnie ;)

Opublikowano

Takie dopieszczenie popłaca, teraz nawet jak się zasyfią to wystarczy że przetrę szmatką i znów dają po oczach :cool1:

Idealnie nie musi być, wystarczy że będą gładkie.

Opublikowano

No właśnie :P

Opublikowano

manny co Ty gadasz! dziś pod uczelnią podziwiałem jak za***iście je wypolerowałeś!

P.S. kto jeździ srebrnym B5 sedan rej CB ****L + klubowe ramki? bo dziś pod UTP na Kordeckiego widziałem :P

Opublikowano

Koledzy, ogłaszam że niestety środowe spoty nie będą mi pasowały :smutas: Mam opiekę nad córką :cicho:

Opublikowano

Ale ze co?Jak opieke?Bo nie wiem o co kaman?To w ta srode Cie juz tez nie bedzie?

Opublikowano

No to przełóżmy spoty na niedzielę ;) Ostatnio spontany niedzielne powychodziły to może tak na stałe? ;)

Opublikowano

ja jestem za :good:

Opublikowano

Jak dobrze pamietam to Majki miał tylko kręcić do 3 tys by nie było zbyt przykro :polew:

no Reniu, dobrze że tu rękę na pulsie trzymasz bo widze że Binek jak zwykle użył swojej wyobraźni :polew: mogłem mu wieksze fory wtedy dać to może równo na metę byśmy wjechali :polew:

Nowek a może ja pojadę zamiast Blondi, taki sam motor i moc :mysli: i pamiętaj że zasada jest też taka jedna

MIERZ SIŁY NA ZAMIARY :tongue4:

pozdrowionka :audi::a4fan:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 08:18_________________________________________________a tak w ogóle panowie to mamy dziś z rana niezłą ślizgawkę :confused4: