Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

uff udało mi sie przebrnąć przez te strony. Na wstepie , Artur ... Przepraszam za mój "szczeniacki" wybryk zwiazany ze zbyt szybkim wydarciem do Torunia , ale to byla pierwsza trasa moja samochodem i chcialem go "sprawdzić" nastepnym razem bede jechal grzecznie w rządku . A co do koszulek , temat nadal monitoruje , ale niestety musze najpierw uporządkować sprwy zwiazane ze szkołą , wtedy dopiero bede mial chwile wytchnienia , a poza tym czekam na jakies info od Newmana , czy może mu udało sie coś załątwić po kosztach u tego producenta od ktorego byly brane kalendarze.

:hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest to SUKA!! nie mam pojęcia właściciel więcej chyba powie...

Opublikowano

chyba musze rozruszac towarystwo i pojechac z tematem kilka stron bo wieje nuda :polew: :polew: :polew:

Nowek zapodaj jakis ciekawy temat :gwizdanie:

Opublikowano

Jak mowisz ze musisz rozruszac towarzystwo to to rob a nie na nowka sie ogladasz :P

Opublikowano

no prosze uderz w stol a Karol sie odezwie :polew: :polew: :polew:

a patrze na Nowka bo chlopak ma glowe do zapodania tematu ktory mozna ciganc z 10 stron :polew:

Opublikowano

To moze ja pytanko rzuce bo tu w kuj pom duzo ludzi :)

Zna ktos jakiegos rybaka? Szukam takiego co sprzedaje wegorze :naughty:

Ps. maja byc swieze... chociaz moga tez byc swierze, sfieze, sfierze albo siwierze zeby nie powiedziec rzywe :decayed:

Opublikowano

Jak mowisz ze musisz rozruszac towarzystwo to to rob a nie na nowka sie ogladasz :P

Spychologia stosowana :naughty:

Koledzy mała uwaga... jesli między waszą wypowiedzią a fragmentem do którego się odnosicie znajdują się jakieś posty to używajcie funkcji cytowania.

W pierwszym momencie po przeczytaniu posta Noweka myślałem, że wyzywa Kierasa :polew:

Kieras się tłumaczy dlaczego wyrwał a na to mu Nowek:

Jest to SUKA!!

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 15:20_________________________________________________co sadzicie po tym?? http://gokarty.bydgoszcz.pl/cennik
Opublikowano

ja na razie i tak spłukany jestem :wallbash: muszę sie odkuć trochę za ten zakup :>

Opublikowano

ja tez :wallbash:

Opublikowano

rafi mam sprawe :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: hehe to nie jestem sam splukany ...widocznie tak juz jest po zakupie :audi::polew: :polew: :polew:
Opublikowano

O ja jego co tu sie za boje toczą...Normalnie od jakiegoś czasu nie poznaje tego forum...Zastanawia mnie tylo fakt czy to wszystko idzie aby w najlepszym kierunku...

Opublikowano

bedzie sie dzialo :ad:

Opublikowano
  • Autor

moje skromne zdanie myslecinek grill,scianka wspinaczkowa,rolki,rower,pies, kto woli całą rodzina niech bydgoszcz zobaczy jak bawi sie klub A4, dogadajmy sie przypominam ze ostatnio grill rodzinny byłu karola i było bardzo fajnie..

Opublikowano

Jestem za Myślęcinkiem.Ostatnio tam byłem , cała moja rodzina była zadowolona.Nie wiem jak wyglada tam grilowanie na własna rękę.Normalnie kiełbasa kosztuje od 8 do 14 zł.Piwo 0,4 litra 4 zł.Wiem że nie chodzi o koszty.Skoro mamy Audi to i stać nas na kiełbaske i jedno piwko :polew: .(żartuję).Polegam na koleżanki i kolegów z Bysi.Pózniej my też z toronto pokażemy co jest u nas ,można jechać na Barbarkę lub może do Ciurusia(Kasztorek),ale muszę pogadać z Majkim :cool1:

Opublikowano

O rany, jeden dzień mnie nie było i tyle do czytania. Panowie, przy planowaniu spotkań nie zapominajcie o kosztach takich zabaw i bierzcie pod uwagę, że młodzież ucząca się, może nie dysponować taką gotówką...