Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzechu bo teraz mundial jest to trzeba oglądać, a forum po ostatnim meczu trzeba zapisywać :P

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam mundial w pracy od 14 - 22 :wallbash:

wczoraj ukochanej Brazylii nawet nie oglądałem ;(

Opublikowano

w sumie nie masz czego żałować... nic ciekawego, nie postarali się Canarinos :kwasny: ale ważne, że 3 pkt zdobyli

Opublikowano

jedyne co żałuje że już nie ma Ronaldo (nie mylić z lalusiem Cristiano),jak grał "Ronnie" to były emocje.w drużynie brazylijskiej zakochałem się podczas mundialu 94 w USA.... :decayed:

Opublikowano

ja w 98, to był pierwszy mundial jaki oglądałem :tongue4:

Opublikowano

France 98 najbardziej utkwił mi w głowie ...pewnie dlatego że po finale płakałem jak dziecko :>

Opublikowano

ja płakałem też 4 lata później.. ale wtedy to z radości :decayed:

Opublikowano

Pozwolcie, ze Wam przerwę rozmowe...

Jedrek wiesz moze co tam kolo Ciebie buduja? To duże coś? Ciekawa jestem :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

tak, wiem - supermarket Stokrotka + ich galeria jakaś... bardzo mnie to irytuje bo jest cholernie głośno i mam problem żeby się skupić na nauce :kwasny: dodatkowo pajace rozkopali skrzyżowanie bo sobie ciągną kanalizację (wszystko ok - to zrozumiałe, ale mogliby uprzedzić, że będzie utrudniony dojazd do domu tak jak to zrobili przy remoncie ulicy) i jest problem żeby dojechać do domu od drugiej strony... :kwasny:

Opublikowano

Na moje wczoraj Korea powinna wygrać, grali dużo lepszą piłkę. Brazylia była sztywna przez większość czasu.

Karolusss :P Pisz na PW jak coś się będzie szykować, z przyjemnością na meczyk wpadnę ;)

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Opublikowano
:bry: z rana i miłego dzionka
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 08:31_________________________________________________ :mysli:

co tu dziś ciekawego się szykuje :cool1:

Argentyna-Korea Płd

Grecja-Nigeria

Francja-Meksyk

hmm,hitu meczowego dziś tu nie widzę hyba dużo sie nie straci gdy się nie obejrzy :gwizdanie:

w każdym bądź razie, MIŁEGO DZiONKA ŻYCZE WSZYSTKIM :good:

Opublikowano

Czołem koleżanki i koledzy :dance:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:bry: :> prawdopodobnie z Grzegorzem robimy małego spota w piernikowie i przy okazji jeśli pogoda dopisze chcemy rozpalic grilla, jesli ktoś chętny to zapraszamy:) miejce i czas jest jeszcze do ustalenia :tongue4:
Opublikowano

:hi:

tak, wiem - supermarket Stokrotka + ich galeria jakaś... bardzo mnie to irytuje bo jest cholernie głośno i mam problem żeby się skupić na nauce :kwasny: dodatkowo pajace rozkopali skrzyżowanie bo sobie ciągną kanalizację (wszystko ok - to zrozumiałe, ale mogliby uprzedzić, że będzie utrudniony dojazd do domu tak jak to zrobili przy remoncie ulicy) i jest problem żeby dojechać do domu od drugiej strony... :kwasny:

Uuu no to faktycznie lipa :thumbdown:

Opublikowano

Czołem koleżanki i koledzy :dance:

w totka wygrałeś??