Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grześ zakładaj i dawaj foty :good:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Reniu chcesz zdradzić :a4fan: na rzecz A6? ;(

Opublikowano
:audi: to :audi: niewazne jaka ma cyferke... :naughty: albo literke :polew:
Opublikowano

Kurcze ,nie wiem czy juz Wam pisałem.Mam nowy zapaszek w autku.Wsadziłem dwa kadzidełka drzewa sandałowego za szybę po lewej i prawej stronie w samych naroznikach.Oczywiscie że nie zapaliłem ich :polew: Zapaszek jest super :good: Może jak dzis koledzy do mnie wpadna na poprawiny dnia ojca to ocenią :evil: Są tez inne zapachy,ale gdzieś wyczytałem że ten jest najlepszy.

Opublikowano
Reniu chcesz zdradzić :a4fan: na rzecz A6? ;(

Żadna zdrada... nie bądźmy fan-boyami :naughty: chętnie też bym się przesiadł do E60 w sedanie :kox:

Opublikowano

chętnie też bym się przesiadł do E60 w sedanie :kox:

Nie mogę tego sluchać .... ;(

Ide sie napić :tongue4:

Opublikowano

Yhy... na przykłąd taką :jerk:

p1030299t2.jpg

Opublikowano

od E60 wolę A6 C6 ;) obecnie orientuję się ile chodzą A3 8P Sportback z 2007 roku :tongue4: ale i tak jeszcze przynajmniej rok swoim pojeżdżę... mimo, że już kolejny projekt mam w głowie :naughty:

Opublikowano

chyba nawet wiem jaki :decayed:

Opublikowano

no Ty akurat Kierowniku wiesz... tylko jak już Ci wcześniej powiedziałem nie jestem zdecydowany, który model dokładnie :wallbash:

a tu zobaczcie profesjonalny, niemiecki tuning: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-Caravan-T92-Kombi-2-0-16V-C20XE-/260621604986?cmd=ViewItem&pt=Automobile :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jedzie ktos do Wawy w najblizszym czasie? Moze Zuzk@? :D Ona swiatowa kobieta :naughty:

Mam cos do odebrania w wawce i przewiezienia do bydy (albo inowroclawia :polew:) niewielki pakunek nie zajmie duzo miejsca

Jesli ktos sie wybiera to prosze o kontakt na PW albo GG 5242284

Przykro mi, ale byłam we wtorek, nie mogłeś wcześniej napisać???

Opublikowano

od E60 wolę A6 C6 ;) obecnie orientuję się ile chodzą A3 8P Sportback z 2007 roku :tongue4: ale i tak jeszcze przynajmniej rok swoim pojeżdżę... mimo, że już kolejny projekt mam w głowie :naughty:

DSC07186.JPG

Jedzie ktos do Wawy w najblizszym czasie? Moze Zuzk@? :D Ona swiatowa kobieta :naughty:

Mam cos do odebrania w wawce i przewiezienia do bydy (albo inowroclawia :polew:) niewielki pakunek nie zajmie duzo miejsca

Jesli ktos sie wybiera to prosze o kontakt na PW albo GG 5242284

Przykro mi, ale byłam we wtorek, nie mogłeś wcześniej napisać???

No moglem ale nie napisalem :confused4:

Opublikowano

Karol aż tak kozackiej "fury" nie chcę :polew:

Opublikowano

Oj Karol, mówiłam na spocie, że śmigam do Wawy... szkoda, że nie mogłam pomóc...

Opublikowano

Kurcze ,nie wiem czy juz Wam pisałem.Mam nowy zapaszek w autku.Wsadziłem dwa kadzidełka drzewa sandałowego za szybę po lewej i prawej stronie w samych naroznikach.Oczywiscie że nie zapaliłem ich :polew: Zapaszek jest super :good: Może jak dzis koledzy do mnie wpadna na poprawiny dnia ojca to ocenią :evil: Są tez inne zapachy,ale gdzieś wyczytałem że ten jest najlepszy.

o tych kadzidełkach też czytałem:) Daj znać jak będziesz w garażu

Opublikowano

ja bym wzial ale narazie nie moge z powodu...zblizajacego sie urlopu :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 15:28_________________________________________________Zuzk@ wstawisz sie w Strzyzawie czy dojazd indywidualny??

Opublikowano

a wiadomo coś na temat wyjazdu do Piły? czy temat całkowicie ucichł?

Opublikowano

Witam Panowie i Panie! Mam problem! Muszę z tyłu przy felgach dać dystanse, ponieważ opony trą o kielich od amortyzatora. Myślę, że 1,5cm dadzą radę, jednak słyszałem, że mniejsze niż 2cm się rozpadają i takie tam,. Po za tym zastanawiam się czy potrzebne będą pierścienie centrujące do tego :wallbash: Nie znam się na tym a nie chcę dać d... za przeproszeniem.

Opublikowano

Witam Panowie i Panie! Mam problem! Muszę z tyłu przy felgach dać dystanse, ponieważ opony trą o kielich od amortyzatora. Myślę, że 1,5cm dadzą radę, jednak słyszałem, że mniejsze niż 2cm się rozpadają i takie tam,. Po za tym zastanawiam się czy potrzebne będą pierścienie centrujące do tego :wallbash: Nie znam się na tym a nie chcę dać d... za przeproszeniem.

a sprzedales juz fure ?