Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moskal jak dla mnie Torun to jak Bydgoszcz...przeciez to tak samo jakbym np z Majkim mial sie...bo jest z Torunia...

...Miasto jak kazde inne a żużel maja na wysokim poziomie no i na SGP - Polacy w Toruniu zamietli wszystko co sie dalo :good:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moskal jak dla mnie Torun to jak Bydgoszcz...przeciez to tak samo jakbym np z Majkim mial sie...bo jest z Torunia...

no jak ja mieszkałem w TRN to animozje miedzy miastami były troszke wieksze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

tak zostałem wychowany , teraz mi to wisi bo znam pare tyfusów i są ok :good:

Opublikowano
:hi: Dopiero z pracy wróciłem.Zaraz wyjazd na jakąś kiełbaskę a jutro do Sopotu.Pozdrawiam wszystkich ,życze miłej ,słonecznej soboty i niedzieli oraz dużo :drinks:
Opublikowano

Browarek wieczorkiem, niedługo śmigamy na małą wycieczkę do Ostromecka :>

Opublikowano

Deutschland Deutschland uber alles !!!

NIEMCY :bicz3: ARGENTYNA (3:1)? :D

Opublikowano

No poszedłeś Karol szeroko... zaraz się zaczyna... zobaczymy kto dziś odpadnie... :disgust:[br]

Opublikowano

No poszedłeś Karol szeroko... zaraz się zaczyna... zobaczymy kto dziś odpadnie... :disgust:[br]

1:0 Zuzk@ :polew:

Opublikowano

No Niemcy ładnie zagrali... :tongue4:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:13_________________________________________________Obstawiam 2:1 dla Niemiec

Opublikowano

No Niemcy ładnie zagrali... :tongue4:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:13_________________________________________________Obstawiam 2:1 dla Niemiec

:brawo: zuzk@ bo juz myslalem ze jestes za Argentyna :)

Opublikowano

No wiesz, po tym co ostatnio pokazała Brazylia, to wszystkiego można się spodziewać...

Opublikowano
  • Autor

karolus, przestań już wędzić tylko pakuj tenisówki i jedziemy do parku linowego :shocked:

Opublikowano

karolus, przestań już wędzić tylko pakuj tenisówki i jedziemy do parku linowego :shocked:

Filip chetnie bym pojechal ale grzeje dupsko na dzialeczce :) po meczu wsiadam do lódeczki i na jezioro :gwizdanie:

Mozemy isc w tygodniu jak znajdziesz czas :>

A to dla tych co nie moga sie zdecydowac...

38d.jpg

47d.jpg

53d.jpg

60d.jpg

[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:45_________________________________________________2:0 !!!! :dance:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 17:25_________________________________________________3:0 !!!! :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 17:31_________________________________________________4:0 !!! :polew:

Opublikowano

No popatrz, takiego wyniku to nawet Ty nie przewidziałeś!!!

ps. W Inowrocławiu też jest park linowy, na dodatek w Solankach!!! :cool1:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 17:51_________________________________________________Z chęcią bym się wybrała do takiego parku... :naughty:

Opublikowano

No popatrz, takiego wyniku to nawet Ty nie przewidziałeś!!!

ps. W Inowrocławiu też jest park linowy, na dodatek w Solankach!!! :cool1:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 17:51_________________________________________________Z chęcią bym się wybrała do takiego parku... :naughty:

No to Zuzk@ zapraszamy :) A jak nie to ty zapraszaj hehehe

Opublikowano

Karol zapraszam do parku linowego, na spacer po ogrodach papieskich i inhalacje w tężniach... jak się streścisz, to do 19 dojedziesz :naughty:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 18:19_________________________________________________Wszystkich zapraszam, rzecz jasna!!! :tongue4:

Opublikowano

Hehehe Zuzk@ chetnie ale nie w ten weekend :confused4: ale kombinuj kombinuj :naughty:

Opublikowano

Nie wiem czy Karol wiesz, ale na ostatnim spocie, Ci co się pojawili odwiedzili Solanki i tężnie... żałuję, że zabrakło czasu na park linowy i ogrody papieskie, ale się nadrobi :naughty:

Okej, śmigam do Solanek :tongue4:

Opublikowano

co tu taka cisza?? :shocked:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 23:51_________________________________________________Grzechu namierzony przedwczoraj (chyba) kolo lidla :wink4:

Opublikowano

Blondi mow czy cos kupilas??

Opublikowano

niestety nie :confused4: teraz rozumiem Kierownika, ciezko fure znalezc. Widze Artur, Ty standardowo nie spisz o tej godzinie. Zaraz pewnie Zuza tez sie odezwie, ona tez lubi grasowac o tej porze po necie :>