Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unibax w półfinale :cool1::good: W niedzielę z Unią Leszno

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

arturo z tego co wiem to inaczej manetek nie da rady założyć bez zwalania kierownicy :hi:

Opublikowano

arturo z tego co wiem to inaczej manetek nie da rady założyć bez zwalania kierownicy :hi:

Kiero to ja wiem...poprostu pytam Manego czy sciagal sam :evil:

Opublikowano

Unibax w półfinale :cool1::good: W niedzielę z Unią Leszno

:good:

Opublikowano

No wlasnie GRATY dla UNIBAX TORUŃ :brawo: :brawo: :brawo:

Opublikowano

Kiero to ja wiem...poprostu pytam Manego czy sciagal sam :evil:

Wszytko sam ;)

Do odkręcenia kierownicy wystarczy zwykły klucz nasadkowy, rozmiaru nie pamiętam, ale dość duży. ;) Wpadniesz do mnie do garażu i ogarniemy ;)

Opublikowano

many ogarniaj , to ja tez kiedys wpadne do ciebie ... bo tez mi fisior chodzi po glowie , ale ja mam gorsze zadanie bo polifta ciezko wychaczyć :confused4:

Opublikowano

many ogarniaj , to ja tez kiedys wpadne do ciebie ... bo tez mi fisior chodzi po glowie , ale ja mam gorsze zadanie bo polifta ciezko wychaczyć :confused4:

Służę pomocą :hi:

Opublikowano

Siemka, Dawno mnie tu nie było bo nie miałem zbytnio czasu. Mam pytanko do Was bo znalazłem Audi w Avancie i zastanawiam się nad sprzedażą swojego i zamiany tylko niewiem sam czy się opłaca i chciałbym się dowiedzieć co o tym sądzicie.

http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-igla-1-8-t-okazja-C14770347.html

niestety tylko 150KM

nie ma QUATTRO

i nie ma szyberdachu

Opublikowano

widomo ...

jak bedziemy wszyscy trzymac sie razem to nie zginiem , zawsze każdy cos załatwi w miare możliwości :cool1:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 23:50_________________________________________________

Siemka, Dawno mnie tu nie było bo nie miałem zbytnio czasu. Mam pytanko do Was bo znalazłem Audi w Avancie i zastanawiam się nad sprzedażą swojego i zamiany tylko niewiem sam czy się opłaca i chciałbym się dowiedzieć co o tym sądzicie.

niestety tylko 150KM

nie ma QUATTRO

i nie ma szyberdachu

trochę do robienia w niej jest ... ja bym chyba odpuścił

Opublikowano

moja była też tak dojechana ale miałem lampy do wymiany chłodnice i zderzak

tutaj to tydzień i samochód zrobiony bez śladu stłuczki by był

Opublikowano

fakt , wypasik w srodku na poziomie ponad podstawowym Recaro itd , ale ma kilka minusów w porównaniu do twojej obecnej ... Brak Q jest jej największym minusem :confused4:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

mam pytanie czy jak bedzie ladna pogoda to ktos sie pisze na Grilla w ten weekend? miejsce i dzien do ustalenia oczywiscie :hi:

Opublikowano

niestety tylko 150KM

nie ma QUATTRO

i nie ma szyberdachu

Wygląd tego auta jest niesamowity i moim zdaniem nie dyskwalifikuje jej brak quattro ;) Mówią że do 200KM tylko ośka powyżej tylko Quattro.. coś w tym jest :mysli:

Inna sprawa że pół forum zastanawia się nad tym autem, gdyby miała być z niego taka kosa to juz by nie wisiało :gwizdanie: może zniszczenia są większe niż to co widać? :mysli:

mam pytanie czy jak bedzie ladna pogoda to ktos sie pisze na Grilla w ten weekend? miejsce i dzien do ustalenia oczywiscie :hi:

Czyżbyś rozmawiał z Majkim :cool1::naughty:

Moje szanse dotarcia oceniam na 50% :wink4:

Opublikowano

na grilla raczej jestem chętny, odnośnie spotkania Zawisza - Widzew.. nie wypowiadam się o tej bandzie kretynów..