Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś ty sie podziewał :mysli:

w ciekawszych regionach forum :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też bym sie wybrał,pooglądał zdjęcia ale ten zaj....y net mi muli i ni uja :wallbash:

Opublikowano

:siema: wszystkim...

apropo tego co napisalem wczoraj...to zdania nie zmieniam...poprostu kolejny raz chlopaki z Torunia nas w Bydg... olali i nie dyskutuje na ten temat...

Majki wiem, ze Ty nie raz bywales sam na spocie ale nastepcy to w Twoim miescie juz nie ma... :tongue4:

Pozdro

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

odezwę się co do spotów choć więcej czytam to Wasze forum niż się odzywam.

niemal na każdym forum jest podobny problem (frekwencji)i nie tylko Wy się z nim borykacie

rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu w dodatku teraz zimnym.

Świetnym przykładem jest Bloku z Pomorskiego Klubu Audi. U ekipy z PKA niemal na każdym spocie jest coś do robienia. Poczynając od prób sprawnościowych wokół pachołków (szczególnie zimą gdzie nasze quattro może pohasać to miodzik) a kończąc na jakiś nawet najdurniejszych zabawach typu przeciąganie liny czy też zorganizowane wynajęcie sali na siatkę czy piłe do nogi.

Takie zabawy przyciągają ludzi i ich integrują. Rodzą również późniejsze spoty i zloty

ot taka mała dywagacja na temat spotów. Rzadko na nich bywam bo obowiązki rodzinne nie pozwalają niemniej mam nadzieję że w jakąś zimową aurę pohasamy razem i pokażecie jak ogarniacie swoje furacze

Opublikowano
:siema::nuda:
Opublikowano

niemal na każdym forum jest podobny problem (frekwencji)i nie tylko Wy się z nim borykacie

rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu w dodatku teraz zimnym.

Świetnym przykładem jest Bloku z Pomorskiego Klubu Audi. U ekipy z PKA niemal na każdym spocie jest coś do robienia. Poczynając od prób sprawnościowych wokół pachołków (szczególnie zimą gdzie nasze quattro może pohasać to miodzik) a kończąc na jakiś nawet najdurniejszych zabawach typu przeciąganie liny czy też zorganizowane wynajęcie sali na siatkę czy piłe do nogi.

Takie zabawy przyciągają ludzi i ich integrują. Rodzą również późniejsze spoty i zloty

ot taka mała dywagacja na temat spotów. Rzadko na nich bywam bo obowiązki rodzinne nie pozwalają niemniej mam nadzieję że w jakąś zimową aurę pohasamy razem i pokażecie jak ogarniacie swoje furacze

:good:

Opublikowano

rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu

:oklaski:
Opublikowano

Ja juz myslałem na ostatnim spocie na którym byłem zeby zrobic go na torze kartingowym z możliwością przejazdu

Co wy na to?

Opublikowano

musimy się sprężyć bo tor kartingowy będzie zamknięty z powodu przebudowy.. (będzie dłuższy)

Opublikowano

Jam jest za :good: koniki bym wypuścił troche na torze :evil:

Opublikowano

Ja juz myslałem na ostatnim spocie na którym byłem zeby zrobic go na torze kartingowym z możliwością przejazdu

Co wy na to?

ja jestem za , z tym, ze u nas bedzie problem z tym kto to zorganizuje :mysli:

Opublikowano

No w końcu ktoś poruszył ciekawy temacik

wiec może ja zarzucę kilka rzeczy które można by zrobić

wiec na pewno można by sie wspolnie na piłe umówić - wynajmujemy sale i dalej

to samo z siatkówką lub koszykówką

jeżeli jest ktoś chętny to mogę pograć/pouczyć gry w tenisa ziemnego

albo w sport factory umówić się na ricochet to samo mogę pouczyć lub pograć raczej z wieczorka kolo 20-21

pomyślcie kto coś może zaproponować i na pewno coś uda sie zorganizować

Opublikowano

ja w ricocheta tez gram od 2ch lat na sport factory w czwartki. :naughty:

Opublikowano

:good:

:brawo:

Opublikowano

wszystko fajnie i wporządku... tylko zauważyłem jedną rzecz ... jeśli chodzi o nowe propozycje każdy jest jaknajbardziej za :good: a gdy przychodzi ten dzień organizacji to połowa ma niestety coś do zrobienia... ja jestem w stanie zoorganizować hale do gry w piłkę lub w kosza, pachołki do prób sprawnościowych także mogę ogarnąć...

Opublikowano
:hi: