Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płyn mógł rozsadzić przewody jak zamarzł :mysli:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak a co z oslona pod silnikiem i wycieraczka :mysli::wallbash:

Opublikowano

Kurde ja swojego płynu też nie zdażyłam zużyć przed mrozami. Mogę do letniego dolać zimowy :decayed:? czy niebardzo?[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:18_________________________________________________aaa no właśnie... osłony też zapomniałam zamontować, mam w bagażniku :shocked:

Opublikowano

slyszalem o sposobach wlewania spirytusu , albo denaturatu do zbiornika

Opublikowano

kiero denaturat to nie za bardzo a spiryt bedzie smierdizal

Opublikowano

Płyn mógł rozsadzić przewody jak zamarzł :mysli:

raczej tak bylo bo do konca nie zuzylem letniego i dolamem zimowego i nie przeplukalem przewodow :wallbash:

tak a co z oslona pod silnikiem i wycieraczka :mysli::wallbash:

oslona juz wczoraj wisiala z jednej strony a dzisiaj poprawilem.... a wycieraczke chcialem troche otrzepac ze sniegu i zostala mi w reku :wallbash: polamalo sie cale mocowanie... jutro z rana musze odwiedzic arpol..[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:23_________________________________________________

slyszalem o sposobach wlewania spirytusu , albo denaturatu do zbiornika

moze i oki tylko jak dolalem plynu to zachwile mialem wszystko na chodniku :wallbash:

Opublikowano

noooo niestety takie uroki zimy... :mysli:

ale są i dobre strony... dzisiaj z Krzysiem i ze znajomym zrobiliśmy sobie małą pojeżdzawkę :D idealna pogoda na taki coś :good: oczywiście na dużym i bezpiecznym od slupków parkingu :)

Opublikowano

Zabawa była uprzednia troche paliwa się zużyło ale raz na jakiś czas trzeba śmigać :good: super opcja żeby się wyszaleć ale były tez groże sytuacje gdzie przemknąłem Damianowi koło maski :polew: oczy mieliśmy dośc duże :polew:

Opublikowano

Moje oczy wyglądały mniej wiecej tak : :shocked:

ale zabawa oczywiście przednia :naughty:

Opublikowano

to przelew dla SRTB dzieciom ode mnie poszedł :good:

Opublikowano

ArturB6 widziany na rondzie Grunwaldzkim :cool1:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:48_________________________________________________Moja niunia już śmiga :naughty: Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu.

Opublikowano

to ja wam powiem ze te moje letnie ni c**ja sie nadaja na śnieg, normalnie do tańca z gwiazdami letko bym pasował. predkosc na kamiennej to 40... makabra.. nie ogarnialem fury w ogole.. musialem na prawde ostroznie jechac

ledwo podjechalem pod planu dzisiaj... i to chyba tylko dlatego ze caly czas sie przemieszczałem i udalo sie nie zatrzymać i jeszcze ASR mnie ratował

spędziłem 4 godziny w garażu przekładając koła bo oczywiscie nie mogłem odkrecić kilku śrub.. no i jeszcze pakowanie kół do kanału i zeszło... załapałęm sie też na odśniezanie przed garazem wiec ledwo dycham.. o 21 skończyłem.

kupiłem 2 zimowki na przód od pana co ma aukcje na allegro a sprzedaje w bydzi... 2x barum polaris2 6mm 205x55x16 za 90 za sztuke.

oczywiscie przetestowalem po zalozeniu i różnica jest meeega.... teraz moge jeździć.. a to używki

ciekawe jak nowe by chodziły po śniegu

Opublikowano

Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu.

w piątek jak robisz?? :naughty:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:

:polew:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

noooo niestety takie uroki zimy... :mysli:

ale są i dobre strony... dzisiaj z Krzysiem i ze znajomym zrobiliśmy sobie małą pojeżdzawkę :D idealna pogoda na taki coś :good: oczywiście na dużym i bezpiecznym od slupków parkingu :)

DO MNIE SIE DZWONI A NIE NA GG ZOSTAWIA WIADOMOSC :thumbdown: W TYG NA DRIFT TO JA ZAWSZE MAM CZAS! :evil:

Opublikowano

Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu.

w piątek jak robisz?? :naughty:

Od dzisiaj mam 2 zmiany :wallbash: tak mnie w konia zrobili.