Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to kiedy ten zjazd? jestem nowy i też bym wpadł.

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2008, 16:39 _________________________________________________może polecicie jakiegoś mechanika od zawieszenia. bo trzeba by przejrzec i powymieniac co trzeba

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest napisane pare postów wyżej ale powtórzę...

w niedziele o 13 ekipa bydgoska spotyka sie na parkingu pod halą łuczniczki... czekamy kilkanascie minut i strzala do torunia na parking przy Realu.. a tam czeka ekipa torunska.... :th:

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich :audi: TORUŃ :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich, niestety ja sie nie pojawie, pech chciał grypa mnie rozłożyła, temperatura itp. Życze miłej zabawy w Toruniu,Pozdrawiam!

Opublikowano

fajans przed chwilą padła mi :audi:,pojechałem do sklepu 5min stała wsiadam a tu niechce odpalić ;( jutro do mechanika ,Mysle ze zrobią mi auto do niedzieli

pierwszy raz w życiu paliwo mi zamarzło :drool: ,najgorsze że mam cały bak h...go ON i co teraz :confused4:

Opublikowano

oby oby... ja na ta chwile jade...

Opublikowano

Ja bym chcial byc.ale mam problem.

Postawem samochód pod domem,zostawiłem samochodzik zamknięty.

Musze wyjechać,chce sie do niego dostać a tu zasadzka.

Pompka centralnego działa ale nic nie otwiera.

Kombinuje na wszystkie sposoby i nic.

Macie pomysły co zrobić.Jutro zostaje tylko metoda inwazyjna :rant:

Opublikowano

to kluczykiem (manualnie) nie mozesz otworzyć nawet bagażnika? :kwasny:

Opublikowano

nic nie moge otworzyc.

W bagarzniku mi kluczyk nie chce sie przekrecic.

Ale juz jestem w srodku tylko z tym bagarznikiem mam problem.

Wylamalem wkladke.teraz mysle jak sie dostac do bagarznika zeby dostac sie do pompki.

Opublikowano

Zdjęcia ze spotkania w Toruniu (ledwie sie zmieściliśmy :D ) z dnia 6.01.2008r.

Ekipa :thumbup:

89f3b3ffd390d147m.jpg

93a977e4fb9f9af5m.jpg

35249d6394f27accm.jpg

3a8ad5b38ea9ed1fm.jpg

fc26c1f08aee2da5m.jpg

c7d5471e16584280m.jpg

b1fce74410bcf88fm.jpg

d826d1ab201714d4m.jpg

Opublikowano

szkoda ze nie moglem być.

Otworzyłem wreszcie wszystko.

Straty:

Pęknięty plastik na ścianie bagażnika (do pospawania)

dziura w ścianie grodziowej za siedzeniami

Pompa centralnego (cały środek zmielony)

Jak by ktoś znalazł pompkę centralnego zamka o nr.: 8LO 862 257 E

Był bym wdzięczny lub niech da mi znać :)

Opublikowano

uuuu to nie dobrze... wspolczuje Strobo .. ale do nastepnego razu naprawisz ;)

a to troche fotek ode mnie... pozwole sobie na małą relacje

Jako że dzien wczesniej bylem na ostrej bibce do 3 nad ranem to wizja wstawania porannego troche mnie przerazała.... Ostatecznie zwlekłem sie z wyra o 12 i moim oczom.. ukazał sie.... las.... w śniegu... troche mnie to zdołowało. Mialem wizje ciezkiej drogi do Torunia w zaspach ale postanowilem chociaz na łuczniczke podjechac zeby czeknąć kto przyjechal.. a wtedy dalej sie zobaczy....

Jak sie okazało pojawił sie tylko Paweł z kolegą.. zreszta spotkalismy sie pierwszy raz... ale szybka wymiana dlugich swiateł i wszystko jasne...

dsc02414iw7.th.jpg

Myslelismy ze jeszcze ktos dojedzie... zeby nie czekac dlugo zadzwoniłem do strobo i niestety podłamał nas wiadomoscia ze caly czas walczy z centralnym... wiec nie da rady... ale za to Magda potwierdziła ze jest na miejscu wiec mozemy przyjechac.... Dlugo nie myslelismy i wskoczylismy do :audi: i w droge

Po drodze cyknalem pare fotek.... ponizej Wisła z mostu..

dsc02415qh5.th.jpg

Na trasie sporo sniegu .. co mozna bylo przewidziec...

dsc02416vf7.th.jpg

Generalnie udało sie przejechac dosc sprawnie... cyknelismy paru maruderów i 100km/h pognalismy do celu. Najlepszy był ziomek na skuterku ale to Paweł powie wiecej.. ;)

dsc02417bm2.th.jpg

W Toronto poszlo bez wiekszych problemow, raz sie lekko zakrecilem ale po chwili juz bylismy przy Realu... Rozpoczelo sie poszukiwanie A4... no i po raz kolejny światełka zamrugały i wszystko było wiadome:

dsc02418dd0.th.jpg

Aura nie sprzyjała... zacinał śnieg i ogolnie troche zimno było... ale dla miłosnikow :audi: to żaden problem... i tak gadalismy sobie prawie godzinke na mrozie i śniegu... Poogladalismy furki, poznalismy pare ciekawych historii z nimi zwiazanych, kazdy sie pochwalił co ma jeszcze do zrobienia ;):

dsc02419np4.th.jpg

dsc02420ie3.th.jpg

dsc02421fy6.th.jpg

dsc02422gp9.th.jpg

VIVA :audi: hehehe..

dsc02423ud4.th.jpg

Poźniej stwierdzilismy ze bez kawki sie nie obedzie no i ze trzeba sie koniecznie rozgrzac... to ruszylismy za B6 do Copernicusa

dsc02424pg6.th.jpg

Rzut boczny na galeria z zaparowanej i zmoknietej szyby:

dsc02425km2.th.jpg

Ostatnie światła i juz na parkingu:

dsc02426jm5.th.jpg

Na miejscu chlopaki sie posilili całkiem znaczna iloscia miecha, ja skonczylem na herbatce. Obgadalismy ewentualna mozliwosc pojawienia sie na zlocie w Wisle ale to jeszcze kwestia otwarta...

Po godzince zawinelismy sie na chate...

dsc02427ig5.th.jpg

Rajd po Toronto:

dsc02428ai6.th.jpg

B6 w locie... 200km/h w sniegu po Toruniu ;)

dsc02430es7.th.jpg

No i to tyle... uważam ze bylo bardzo sympatycznie ... koniecznie musimy to powtórzyc!!

Opublikowano

Pompka zakupiona.teraz walczę z uszczelnieniem tego ustrojstwa i składam wszystko.

już mam dosyć :)

Opublikowano

dobrze to słyszeć.... :th:

Opublikowano

To może jeszcze pare fotek z naszego spotkania w Toruniu :>

O 13 pod Luczniczką było nas aż dwóch :polew: przyznam się że nie spodziewałem się tak dużej frekwencji :D do 13:15 nikt więcej sie nie zjawił więc ruszylismy w drogę :D:polew:

dsc00006qh0.th.jpg

Łatwo nie było szczególnie gdy trzeba było wyprzedzić rozpedzonego motocykliste :polew: Wyprzedzaliśmy go przy takiej prędkości że aż zdjęcie się rozmazało :D

dsc00010kk7.th.jpg

Słuzby drogowe jak zwykle zadziałały właściwie i nie dopusciły by śnieg zalegał na jezdni :D

dsc00008ad0.th.jpg

W Toruniu Darka zawiódł GPS :D no ale szybciutko wróciliśmy na właściwą droge :> Pod Realem czekała na nas jedyna :a4fan: w Toronto :D

dsc00013gm3.th.jpg

dsc00011oy2.th.jpg

dsc00014rv2.th.jpg

Pogoda cały czas dopisywała :polew: ślicznie pruszyło jeszcze lepiej wiało więc trzeba było sobie strzelić na rozgrzewkę :polew: kawę oczywiście :drunk::D Po godzinnych pogaduchach :) doszliśmy do wniosku że najlepszym sposobem na przypływ gotówki jest hehe :polew: odszkodowanie :D a za co to juz ekipa która była na zlocie wie :> Z Copernicusa tak chyba ok17 ruszyliśmy do domu :D (drogowcy w Bydgoszczy śą nieco spóźnieni ale w Toruniu chyba wogóle ich nie ma :polew:) Podsumowując było super :a4fan: w nielicznym gronie ale sympatycznie :) Pozdr dla wszystkich i mam nadzieje że niedługo następny spocik :a4fan:

Opublikowano

hehehe... zwałowa relacja Max. Motorek da best

p.s. tak apropo to ten GPS to moja żona :D

Opublikowano

New żaden inny GPS się nie przyzna do błędu :D A twój sie przyznał :D:a4fan:

Opublikowano

New żaden inny GPS się nie przyzna do błędu :D A twój sie przyznał :D:a4fan:

heheh.. to fakt... :oklaski:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2008, 21:22 _________________________________________________Max... a jak wy w ogole wracaliscie do Bydzi bo jakos sie rozjechalismy na tym parkingu?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 21:04 _________________________________________________p.s. moja audika przed wyjazdem na sylwka.... nalezalo jej sie pranie ;)

dsc02324gh4.th.jpg

Opublikowano

Hehe Sam nie wiem wszędzie biało było :polew: Ale się udało :> Tylko koreczki lekkie były bo paru zmuleńców na trasie :bicz: 40km/h gnało :disgust: