Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grześ,a widziałeś gdzieś zdjęcie zaworu N75 na forum? bo w googlach nic ni ma albo bardzo mały format :kwasny:

dsc092920.jpg
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiśnia o tej czarnuli wczoraj gadałem :slina:

:slina: :slina: :slina: :slina: mógł dać wydech posłuchać :slina: :slina: albo jej troche wstawić jak miał maske otwartą :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

moja mnie straszy że zajdzie w ciąże żebym wolniej jeździł :polew: jeszcze jak zrobie zaworek N75 to będzie wieksze kopyto :naughty:

Znajomy zatrzymał auto i kazał swojej teściowej wysiąść w połowie drogi pomiędzy BDG a TRN, jak się jej jazda samochodem nie podoba. Od tej pory ma spokój :gwizdanie:

może i by wysiadła....ale zanim bym ruszył to ślady butów na karoserii bym miał :gwizdanie: i obiadów by nie robiła :cool1:
Opublikowano

Grześ,a widziałeś gdzieś zdjęcie zaworu N75 na forum? bo w googlach nic ni ma albo bardzo mały format :kwasny:

dsc092920.jpg

bozia w dzieciach :decayed: dobra ide w kime,do jutra :hi:

Opublikowano

Wiśnia o tej czarnuli wczoraj gadałem :slina:

:slina: :slina: :slina: :slina: mógł dać wydech posłuchać :slina: :slina: albo jej troche wstawić jak miał maske otwartą :slina: :slina: :slina:

ta daje rade też :slina:

Opublikowano

ja bym mojej żonki nie wysadził :tongue4:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 22:59_________________________________________________ :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

ja bym mojej żonki nie wysadził :tongue4:

Nie, no pewnie, żeby później na spocie nie było, że Cie do wysadzania żonki namawiam no nie, tak tylko mi się to przypomniało hehe :przebiegly:

Opublikowano

:gwizdanie:

:slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Jędrek nie lepiej S4 b7(RS4 chyba nie w tym przedziale cenowym :mysli: ) ?? i wyrezać :naughty:

Opublikowano

po pierwsze S4 ani RS4 nie trzyma serii... po drugie, nie przejdę na auto starsze konstrukcyjnie ;) po trzecie jest to 4.2 więc akcyza wyniesie 18,6% wartości, a nie jak w przypadku 2.0 3,1% po czwarte to benzyna, a nie diesel po piąte już szukałem B7 i nie wyszło więc chyba nie po drodze mi z B7, po szóste B8 jest ładniejsze i po siódme ja auto biorę w leasing, a nie prywatnie i ubezpieczenie byłoby ogromne za eS albo RS ;)[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:16_________________________________________________ale najważniejsze są punkty: 3,4,7 ;)

Opublikowano
Chętnie pojawiłbym się na jakimś spocie w Toruniu, tylko trochę dziwnie, bo przyjadę, Wy wszyscy się znacie a ja nikogo...

...podjeżdzaj, chetnie Ciebie poznamy. Nie ma czym się denerwować, każdy z nas kiedyś podjechal po raz pierwszy :cool1:

[br]

wszyscy się znacie a ja nikogo...

większość z Nas to przechodzi :wink4:

Zapraszamy :hi:

:good:

W takim razie na następnym spocie w Toruniu będę na 100%

tymczasem może polecilibyście mi jakąś stację kontroli pojazdów w Toruniu (jestem z Elbląga a tutaj studiuję). Muszę zrobić przegląd, a nie chce mi się dygać po to do Elbląga. Fajnie, gdyby diagnosta był rzetelny, wszystko posprawdzał, ale w razie jakiejś niesprawności wbił przegląd i powiedział, że przydałoby się to naprawić. Wiem, że mam do wymiany któryś z wahaczy, dlatego dobrze gdyby diagnosta powiedział mi który i wbił przegląd. Mam elbląskie blachy więc nie chciałbym trafić na takiego, któremu zaświecą się oczy i będzie na mnie wymuszał żebym coś u niego naprawił.

PW :cool1:

Dzięki za namiary na stację diagnostyczną i zaproszenie na spot.

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

moja mnie straszy że zajdzie w ciąże żebym wolniej jeździł :polew: jeszcze jak zrobie zaworek N75 to będzie wieksze kopyto :naughty:

Znajomy zatrzymał auto i kazał swojej teściowej wysiąść w połowie drogi pomiędzy BDG a TRN, jak się jej jazda samochodem nie podoba. Od tej pory ma spokój :gwizdanie:

:polew:

:hi:

Opublikowano

grypa mnie wzieła :beksa:

Opublikowano

ja też dzisiaj coś fatalnie się czuje ...

Opublikowano

Nie konserwowaliście się? :drunk:

Z grypą nie ma żartów, jak wzięło na dobre to leżeć plackiem w domu i się kurować a nie zarażać innych :bicz:

Opublikowano

ja na 14 do roboty niestety,mimo że nie mam siły wstać :wallbash:

trzeba zacisnąć zęby :confused4:

Opublikowano

ogólnie to nie jest źle, ale czuje że coś może mnie rozłożyć... a także niestety musze się ruszyć z domu... :confused4: