Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

na pewno jeszcze nie zrobil :>

Też tak myśle hehe. A przy okazji mi się przypomniało,że ja mam jeszcze takie lusterko co masz popsute Wiśnia i to w Twoim kolorze :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheh blondi trzeba się zorientować czego mu brakuje przy furze to w razie co jak będzie ci miał robić coś przy aucie to mu dasz :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

dzisiaj zwolnili z pracy babke co w kablu 37lat pracowała, i brakowały jej 3 lata do emerytury.....1,9 promila przekreśliło wszystko :kwasny:

Opublikowano

Dzisiaj pijemy Warszawie :polew: Pozdrowienia ze 100licy ;)

Opublikowano

a ja w Trójmieście :polew: pozdrowienia z Gdańska! :naughty:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi: Witam
Opublikowano

[quote name=wera :) ]

heheh blondi trzeba się zorientować czego mu brakuje przy furze to w razie co jak będzie ci miał robić coś przy aucie to mu dasz :polew:

Listwa drzwiowa dolna ( drzwi tylne prawe) :jaaaaa::oops:

Pozdro

Opublikowano

:hi:

miłego dzionka wiara, pogoda wkońcu dopisuje :naughty:

oby tak dalej :cool1:

Opublikowano
dzisiaj zwolnili z pracy babke co w kablu 37lat pracowała, i brakowały jej 3 lata do emerytury.....1,9 promila przekreśliło wszystko kwasny

Ja robiłem w sąsiedniej sklecje, nie dziwię się tym co chleją, robić 37 lat tą samą robotę jak robot to idzie jebla dostać. Teraz w sklejkach zwolnili wszystkich co robili mniej niż 3 lata i wzięli z urzędu pracy ludzi którzy za darmoszkę robię o ileś tam godzin, śmiech na sali. Pozdro

Opublikowano

:bry:

zaraz jadę oglądać Golfa kombi z kolegą, może zdążę jeszcze podejść do Audi? :mysli:

Opublikowano

:hi: Witam

Szerokości Grzesiu dzisiaj :hi:[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 12:49_________________________________________________

dzisiaj zwolnili z pracy babke co w kablu 37lat pracowała, i brakowały jej 3 lata do emerytury.....1,9 promila przekreśliło wszystko kwasny

Ja robiłem w sąsiedniej sklecje, nie dziwię się tym co chleją, robić 37 lat tą samą robotę jak robot to idzie jebla dostać. Teraz w sklejkach zwolnili wszystkich co robili mniej niż 3 lata i wzięli z urzędu pracy ludzi którzy za darmoszkę robię o ileś tam godzin, śmiech na sali. Pozdro

niestety tak się porobiło... teraz pracowcy będą oszczędzać na wypłatach bo koszta są większe , a i tak w konsekwencji ucierpią na tym wszyscy tak naprawde, bo ten pracownik już nie kupi nic u innego "Dawcy pieniążków" bo poprostu go nie będzie stać i koło się zamyka ... [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 12:52_________________________________________________

W związku z tym że pogoda w dniu jutrzejszym na być poprostu REWELACYJNA ..... około 13-14 planujemy podjechać na barbarke lub w jakąś malowniczą okolice Torunia na grilla... :) zapraszam :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :cool1: :cool1: :cool1:

[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 13:00_________________________________________________

miłego dzionka wiara, pogoda wkońcu dopisuje :naughty:

oby tak dalej :cool1:

Majkel czekam po 16stej...

Opublikowano
Opublikowano
:siema: noi letnie kapcie założone :dance::banan2: Autko wypucowane i przygotowane do sezonu :tongue4:
Opublikowano

:siema: noi letnie kapcie założone :dance::banan2: Autko wypucowane i przygotowane do sezonu :tongue4:

Ja właśnei z wawki wróciłem i też idę letnie kapcie zakładać ;)

Opublikowano
:good: a co do grilla to wiadomo zapraszamy wszystkich chętnych :)[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 13:24_________________________________________________A jaka piękna pogoda dziś +16 na słoneczku
Opublikowano

:good: a co do grilla to wiadomo zapraszamy wszystkich chętnych :)[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 13:24_________________________________________________A jaka piękna pogoda dziś +16 na słoneczku

A gdzie w końcu ten grill i o której :>?

Opublikowano

możemy sie umówić na powiedzmy 13.40... Grill myśle na barbarce... są paleniska no i parking dla autek :)

Opublikowano

gdzie jest barbarka? :polew: ja nie zorientowana jestem... a ktoś jeszcze z bydzi nie jedzie? Grzechu?