Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to gdzie planujemy spota? na łuczniczce? Ktoś może podrzucić info czy bartodzieje to spokojna okolica , czy raczej trzeba uważać?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

myślę, że Łuczniczka będzie odpowiednim miejscem :wink:

Opublikowano

jeśli chodzi o spota to tak około 18:30, bo muszę zamknąć ten swój burdel i zjechać do Bydgoszczy:facepalm:

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

Witam. :wink: Może ktoś z Was wie, gdzie w Świeciu lub okolicach jest jakiś dobry tokarz? Żeby dorobić nakrętki do gwintu.

w Świeciu może być problem z tokarzem, sam kiedyś szukałem, był jeden dobry na Sądowej, ale już go nie ma:thumbdown:

Opublikowano

Tokarz jest też w Chełmnie obok wulkanizacji przy krajowe 1 (91) to może by dorobił.

W Świeciu wiem że na terenie MONDI też jest firma "impuls" która dorabia różne rzeczy.

Opublikowano
a ja bede w Elblągu :grin:

na tą godzinę przyjedziesz, ja też dojeżdżam :wink:

:shock3: vw lt jade

A co to zmienia :P Wiśnia Dasz RADE :P

Ja też się piszę to czwartek 18.30 - 19.00 :)

Po browarku i do domu :D

Opublikowano
  • Autor

audi szukam audi szukam koledzy wyłącznie kombi

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
to gdzie planujemy spota? na łuczniczce? Ktoś może podrzucić info czy bartodzieje to spokojna okolica , czy raczej trzeba uważać?

Nie mam zamiaru urażać kogokolwiek kto mieszska na bartodziejach ... ale jest z tym różnie, bo na każdym osiedlu/dzielnicy zdarzają sie zjeby. Lepiej dmuchać na zimne i do puki nie znajdziesz garażu rozejrzał bym się chociaż za parkingiem strzeżonym. Bartodzieje mają średnią renome z tego co ja podchwyciłem a znam tam kilka osób z rożnych części tej dzielnicy

Opublikowano

siemanko :wink:

Opublikowano

Nie mam zamiaru urażać kogokolwiek kto mieszska na bartodziejach ... ale jest z tym różnie, bo na każdym osiedlu/dzielnicy zdarzają sie zjeby. Lepiej dmuchać na zimne i do puki nie znajdziesz garażu rozejrzał bym się chociaż za parkingiem strzeżonym. Bartodzieje mają średnią renome z tego co ja podchwyciłem a znam tam kilka osób z rożnych części tej dzielnicy

dzięki Kierownik za info, dziś idę obczaić co tu w okolicy jest i za ile. ja też będę po 18 :30 na łuczniczce w czwartek ( byle bym pierwszy nie był:) )

Opublikowano

Kolego, gdzie byś nie auta nie postawił zawsze coś może się wydarzyć. Nieważne jakie osiedle. Jeśli chodzi o Bartodzieje to strzeżone parkingi masz przy ul. Żmudzkiej i na rogu Polanki i Połczyńskiej (bywam przynajmniej raz w tygodniu w tamtych okolicach i te 2 kojarzę, pewnie jeszcze coś się znajdzie).

Opublikowano

na przeciwko "Samochodówki" na Gajowej też jest, mój wujek tam trzyma Paszczura

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Patryk tokarzy dobrych masz na Chmielnikach i z drugiej strony Deczna oni na 100% ogarną, jest jeszcze na Wodnej ale ten to nie wiem czy podoła.

Opublikowano
Patryk tokarzy dobrych masz na Chmielnikach i z drugiej strony Deczna oni na 100% ogarną, jest jeszcze na Wodnej ale ten to nie wiem czy podoła.

A możesz dokładniej powiedzieć, gdzie na Chmielnikach?

Opublikowano

A możesz dokładniej powiedzieć, gdzie na Chmielnikach?

PW

Opublikowano
Patryk tokarzy dobrych masz na Chmielnikach

To samo chciałem napisać, kumpel kiedyś tam dorabiał talerzyki - tylko nie wiem gdzie to dokładnie ;)

Opublikowano
:bry: czyli w końcu się spot jakiś zapowiada :banan: dziś był u mnie jakiś klubowicz, który zaniedbał i mówił, że całkiem możliwe, że się też pojawi na spocie jutro mu przypomnę:wink:
Opublikowano
Opublikowano
:hi::siema: