Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja też przyjaciele odpadam, bede w Poznaniu może tam zalicze spocik ;)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

binek ja swoim w 4 dawałem rade śmigać :decayed: tylko wtedy to juz nie patrzałem co sie dzieje na drodze tylko jak droga wygląda :kox:

Opublikowano

djbinek... jak zostawisz tyłek wysoko to trochę dziwnie będzie to wyglądać, skoro dobija to może amorki za miękkie :mysli:

W kwestii świateł fajnie że jesteś zadowolony, w końcu to Twoje auto, ja jednak uważam że ringi to tylko w BMW.

No to kto w niedzielę jedzie na spota do Torunia?

Opublikowano

ja jednak uważam że ringi to tylko w BMW.

no... trudno się z tym nie zgodzić... ale najważniejsze że właściciel jest zadowolony :wink4:

Opublikowano

no ja niestety tez odpadam jade w niedziele do Gdyni :gwizdanie: tak ogolnie binek tyl musisz obnizyc, bo inaczej wiocha :decayed: albo calosc albo wogole :) ot takie moje zdanie :) jakby co mam caly czas moj zawias na sprzedaz :)

Opublikowano

Żadna wiocha stary, jednym się podoba, innym nie. Mi tak średnio, dlatego szukam sprężyn -30 lub -35 na tył. Jak by ktoś coś wiedział, dajcie cynk.

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7869685[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 07:57_________________________________________________kur... wiedzialem :wallbash::angry::disgust:
Opublikowano

Siema mam pytanko do was zna ktos moze to auto? http://www.allegro.pl/item559446829_pilnie_audi_s4_2_7_biturbo.html

Przebieg standardowy , wątpie żeby w Brodnicy miał ktoś Eske , numery nie te , może na handel kupiona tak jak quoperka :decayed:

Ringi są szałowe stary. W 99% udany zakup ... zbija tylko cena. Innych niż ringi bym nie zakładał, bo po pierwsze mi się nie podobały a po drugie, widać od razu zmianę. Sprężyny troszkę mi zbiły, przy 70km/h na wertepach, opony obcierają o nadkola, dlatego tyłu nie obniżam, bo co najmniej raz w tygodniu jadę z 3ma osobami z tyłu i z pełnym bagażnikiem na imprezkę. Pozdrawiam :good:

Jakiej produkcji ringi ??? FK ???? jeśli tak to :good:

Powiedz mi jakie spreżyny założyłeś ?? może one są za miekkie i dlatego ci dobija , -35mm to nie powinno byc tragedii

Opublikowano
  • Autor

goperek ale gosciu cie wycyganił, za ile te auto oddałes za 8tys?? :no:

Opublikowano
:shocked: nie no za 8 to nie było nie wiem kto ci tak naopowiadał... poszło za 10,5 :disgust:
Opublikowano

i to z moimi felgami......

Opublikowano

zadzwon i powiedz ze auto było po dachowaniu i jest spawane z 3 audi a4 i chcesz swoje felgi z powrotem :kox:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 19:05_________________________________________________nie naprwde sry drop ale nie miałem czasu na zamiany itd bo naprawdę potrzebowałem kasę :confused4: .... oby już więcej się to nie powtórzyło i nikt nie miał takiej sytuacji

Opublikowano

spoko, znajde sobie inne, szkoda tylko ze odpadnie jedna z a4 co przyjezdzala na spoty....

22.02 parking k. Piotra i Pawła na Zieleńcu godzina 14:00

Opublikowano

spokojnie .... wyjde na swoje ( z kasa ) to tylko miedzy trzema markami będę wybierał audi quattro ,bmw i merc bo na tył, wiec nie wszystko stracone :decayed:

Opublikowano

a ktos startuje z bydzi :)

Opublikowano

Fani obniżonych furek :kox: oto moje wnioski: Wystarczyło ,że o -35 mam przód i przy 70km/h na połowie dróg w mojej okolicy trę oponami o nadkola. Dzisiaj mojej kobiety mamę odwoziłem na wiochę zabitą dechami i non stop tarłem o glebę. To nie dla mnie :) Muszę powrócić do mojego starego wyglądu - All Road :) Jak ktoś mieszka w mieście, to da radę, ale nie u mnie. W poniedziałek jadę do mechanika :P

PS> Mam do sprzedania sprężyny H&R -35mm do Paska B5 (pasują niby do A6)

i 2 moje stare lampy, jedna Valeo a druga to chyba DEPO. do B5.

Pozdro

Opublikowano
:polew: :polew: poczytaj moje pierwsze posty tez tak pisałem po miesiącu czasu sie przyzwyczaiłem : po wertepach powolutku i patrzeć na droge nie na to co dzieje się na drodze
Opublikowano

a ktos startuje z bydzi :)

reniupisal ze bedzie jechal z bydgoszczy, i mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo

Opublikowano

Siema mam pytanko do was zna ktos moze to auto? http://www.allegro.pl/item559446829_pilnie_audi_s4_2_7_biturbo.html

Brodnica

Województwo wielkopolskie

Powiat śremski

Gmina Brodnica

Położenie 52° 8' N

16° 54' E

Ludność (2006)

• liczba ludności

722

Strefa numeracyjna

(do 2005) 61

Kod pocztowy 63-112

Tablice rejestracyjne PSE

Zatem to nie nasza Brodnica. Pozdrawiam ;)