Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udany spot ;) Maska wymiata.

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spot2009111101.jpg

spot2009111102.jpg

spot2009111103.jpg

spot2009111104.jpg

spot2009111105.jpg

spot2009111106.jpg

spot2009111107.jpg

Opublikowano

haha jaka zwala dobre te foto orlen naszym sponsorem:P

Opublikowano

konkretne foteczki :good:

spocik jak najbardziej udany :good:

kolejny spot tez moze byc na orlenie :tongue4: kozak fotki wychodza, oczywiscie jak dobry operator :good:

:hi: Reniu 1 klasa foty :hi:

Opublikowano

Elegancko:D Wlasnie chłopaki co myslicie o barce??Miejscowka idealna.Jest gdzie wypic spokojnie i wogole klimat.a poza tym mozna cos z pod stołu nalewac :tongue4:.To jak komu odpowiada barka na Andrtzejkowa popijawo-impreze a4-wiczów :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________A to tak,żeby bylo śmieszniej:d Jedyna taka Audi Calibra 4 generacji :polew:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10450439

Najważniejsze ze w TDI ma intercooler:D Pewnie jakas bogata wersja :polew:

Opublikowano

IMPREZA ANDRZEJKOWA NA BARCE 28.11.09 BYDGOSKO-TORUŃSKIEGO KLUBU AUDI A4 :a4fan:

LISTA

1. TOMEK + 1

2. RAFI +1

3.

4.

Opublikowano

IMPREZA ANDRZEJKOWA NA BARCE 28.11.09 BYDGOSKO-TORUŃSKIEGO KLUBU AUDI A4 :a4fan:

LISTA

1. TOMEK + 1

2. RAFI +1

3 Petara +1

4.

Opublikowano

chyba jakis bojkot się szykuje :gwizdanie: ta impreza andrzejkowa to na barce ma byc w bydgoszczy bo?:

-filip nie jezdzi do torunia

-jest was wiecej w bydgoszczy

-bydgoszcz jest wieksza od torunia

-w toruniu nie ma barki

-czy w innym dniu sa w toruniu anrzejki

a niektorzy wiedzą ze majki ma dobrą pamiec i potrafi powiedziec w oczy co mysli,takze jak ustalacie cos na spocie w bydgoszczy to myslcie o wszystkich :cool1: podejrzewam gdybym byl dzis na spocie to pewnie nie tak skonczyly by sie te wasze ustalenia :thumbdown:

Opublikowano

Ja własnie brałem to pod uwage no ale widzicie...[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:01_________________________________________________Majki ale wpdlismy na to ze wpadniesz z zonka no i tak brzydko powiem moze nie pic...

Opublikowano

Na moje to dlatego,ze nikogo z przedstawicieli Torunia dzis nie było a jak wiadomo bydgoszcz raczej kiepsko zna Toruńskie kluby???A swoja droga wszystkiego dobrego prezesie Torunia :hi:

Opublikowano

UWAGA!

Na Wojska Polskiego na wysokości komendy policji na Wzgórzu Wolności postawili nowy fotoradar wycelowany w kierunku jadących od strony Zachemu.

Opublikowano

Jak świat światem, Bydgoszczak Toruniakowi nigdy bratem :polew: Majk Thorn ma racje :decayed:

Co do andrzejek to odpadam, gram w klubie :) Ale niedługo zaszczycę Was Kochani moją obecnością, furka już w 90% sprawna :hi:

A oto moja A4 po liftingu:

audi%20a%208-%20srebrne%20szejka%20dubaju%20%3Bd

Opublikowano

Gdzieś się tak opalił i czemu chodzisz w spódnicy? :kox:

PS. nam są obce animozje bydgosko-toruńskie, gdyby tak nie było musielibyście przed powrotem do siebie pompować oponki :polew:

Opublikowano

Jaka bzdura co to ma być wojna Bydgoszcz Toruń? bezsensu... Binek weź cos zagraj o audi cikoczento ma piosenke a my nie :polew:

Opublikowano

Panowie, bez paniki, jaka wojna ? :kox: nie można sobie jaj porobić? kaczynski%20shrek

Opublikowano

Hmm to już pomysł Łuczniczki upadł? Filip miał się dowiedzieć jak tam by sprawa wyglądała..

Opublikowano

upadł na dobre :polew:

Opublikowano
  • Autor

Co wy tacy kąpani, dziś objezdziłem pare klubów a wiec.... Najlepszy klimat jest w łóczniczce za 50zł za 20 osób ale miła pani z baru :naughty: powiedziała ze ma wszystko zajete, nawet proponowałem podwoic stawke ale :no: może sie odezwie jak sie cos zwolni, byłem równiez na waszej kochanej barce i tutaj "no problem" do wyboru dół lub góra przez chwile czułem sie jak w kotłowni bo tyle dymu od fajek :rolleyes: ale mozna to jakos znieść, plusem jest to że płacimy 100zł kaucjii do wykorzystania w barze,czyli nie płacimy nic za rezerwacje :good: WSZYSCY CHETNI DAWAC NA LISTE!

Opublikowano

No i eleganco Filip :decayed::good: