Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy opcję logowania za pomocą nazwy użytkownika z forum. Pozostawiamy tylko logowanie za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem ... Jak przejeżdżam przez progi niby czymś obcieram ale tak nie jest i cos z przedniego zawieszenia dziwny dźwięk jak by się obcierało cos przy hamowaniu ściąga mnie na lewo a podczas jazdy caly samod idzie na lewo... Fakt wpadłem w ładna dziurkę

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam mały problem ... Jak przejeżdżam przez progi niby czymś obcieram ale tak nie jest i cos z przedniego zawieszenia dziwny dźwięk jak by się obcierało cos przy hamowaniu ściąga mnie na lewo a podczas jazdy caly samod idzie na lewo... Fakt wpadłem w ładna dziurkę

zobacz czy czterech sladow nie zostawiasz :decayed:

Opublikowano

mojej młodej w peugeocie ostatnio podczas jazdy sprężyna pękła :wallbash: kluczem do kół ja włożyłem w kielich i jechaliśmy tak 20km później lawetą do chaty

Opublikowano

ja tak miałem jak pokrzywiłem felgę wpadając w dziurę :decayed:

Opublikowano

przyczyna znoszenia moze byc trafiony jeden z górnych wahaczy :mysli:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Qmpel mi przesłał

Teraz w odwecie muszę poszukać coś na Alfę 156 :szukaj:

Opublikowano

a mi koleś na stacji przydzwonił w lewy błotnik + zderzak :wallbash:

Opublikowano

WIŚNIA, czy to czasem nie ciebie mijałem dzisiaj na grunwaldzkiej?? Zamyśliłem się troszkę, a jak już w lusterko patrzyłem to wydawało mi się, że ramki klubowe widzę ;P

BTW, duże zniszczenia? :wallbash:

Opublikowano

WIŚNIA, czy to czasem nie ciebie mijałem dzisiaj na grunwaldzkiej?? Zamyśliłem się troszkę, a jak już w lusterko patrzyłem to wydawało mi się, że ramki klubowe widzę ;P

BTW, duże zniszczenia? :wallbash:

taa... wracałem z tyry z kolegom :decayed:[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:32_________________________________________________Błotnik ma dość duży wgniot jak sie zderzak kończy u góry,a zderzak podrapany :wallbash: jeszcze dzisiaj jej wstawiłem troche jak jechałem do CSW i łańcuszek do wymiany doszedł bo klepie o obudowe że masakra :wallbash: [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:35_________________________________________________Kempes :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: za szybka pomoc :notworthy:

Opublikowano

do mnie juz leci zderzak na dwa kominy...od kolegi Czestera za forum :kox: :kox: :kox::ad: :ad:

Opublikowano

Będzie :kox:

Opublikowano

Będzie :kox:

musi, tylko nie wiem kiedy bedziesz czas pomalowac ta dokladke :polew: