Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 może to testowa wersja mocno walone nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 może to testowa wersja mocno walone nie było ładne alu może chce sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja ci dam wisnia ale dziekowka w ramach rekompensaty oslona przegubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja ci dam wisnia ale dziekowka w ramach rekompensaty oslona przegubu oczadział nie mam imadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja ci dam wisnia ale dziekowka w ramach rekompensaty oslona przegubu też Ci narzekał że nic nie robisz??bo ja zawsze jak z nim robie to zapieprzam za 2 a narzeka ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 w sumie nawet nie wiem jak jest przegub mocowany do pół osi, czy wbijany czy na pierścionek [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:48_________________________________________________ ja ci dam wisnia ale dziekowka w ramach rekompensaty oslona przegubu też Ci narzekał że nic nie robisz??bo ja zawsze jak z nim robie to zapieprzam za 2 a narzeka ciągle milcz nygusie[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:49_________________________________________________tylko ci tam kanapę wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 milcz nygusie tylko ci tam kanapę wstawić byle czystą,bo wiesz że nie lubie się brudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja ci dam wisnia ale dziekowka w ramach rekompensaty oslona przegubu a swoją drogą to doje...e te śruby były że ho ho[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:51_________________________________________________ milcz nygusie tylko ci tam kanapę wstawić byle czystą,bo wiesz że nie lubie się brudzić poczekaj,jeszcze przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 poczekaj,jeszcze przyjedziesz pewnie że przyjade w końcu współzałożycielem serwisu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 poczekaj,jeszcze przyjedziesz pewnie że przyjade w końcu współzałożycielem serwisu jestem no nie wiem czy juz sie wkupiłeś [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:54_________________________________________________http://expresskaszubski.pl/pictures/2008-11/wypadek-kawelki-audi.jpg może to ta audiana kolor podobny [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:56_________________________________________________http://e.autokrata.pl/a893/4291b4d00028d003454b834a można? ciekawe czy ktos przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 http://e.autokrata.pl/a893/4291b4d00028d003454b834a można? ciekawe czy ktos przeżył hmmm z tego co widze to tam bierznika nie ma wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NO&Date=20100612&Category=POWIAT08&ArtNo=485382470&Ref=PH&Params=Itemnr=5 to patrz to ide w kime narka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 CO Z TYM SPOTEM?? ROBIMY W BYDGOSZCZY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 CO Z TYM SPOTEM?? ROBIMY W BYDGOSZCZY?? mi pasuje bo ide do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Paweł z S-Audio na Żwirki i Wigury to magik od car audio koło mnie kumplowi w mercedesie całe nagłośnienie składali+zabudowe bagażnika i wyszło im znam go, to znajomy mojego brata jakbym nie był go pewien to bym nie polecał Grzechu, dlatego twierdzę że był zdrowo je*nięty :gwizdanie: Pawła znam bardziej niż dobrze.... nie raz flache opanowaliśmy polecam... ale mam tez jeszcze inne źródło..... jakby ktos był chetny... na pewno tanio... jakby co to na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 siemanko Panowie moge liczys na jakiś głos na mnie ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 w weekend jade z kumplem to padło obejrzeć na moje to trochę tanio zrobione :gwizdanie: ale ja nie kupuje no i V6 pod maską co o tym myślicie?? http://otomoto.pl/audi-a6-czarny-matt-quattro-2-8-C16846179.html Grzesiu nie ogladaj wogole tego ona stała u mnie pod firmą i mogę powiedzieć jedno szału nie robi i db zrobiona tez ni e jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi