Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiśniowy poległ jak młody przy końcówce drążka :gwizdanie:

Wiesz dobrze że sprzętu nie mam :takiego:

podszedles do kola i ukreciles :polew: i czekam na nowa piaste :naughty: :gwizdanie:

nie płacz,przegwintuje sie i będzie git :naughty:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 07:59_________________________________________________Niewdzięcznicy :bicz::polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 08:03_________________________________________________

jak już będe brał za kilka lat większe auto.. pokroju serii 7.. to raczej tylko Audi... dla mnie większy prestiż, wygoda taka sama, quattro i linia nadwozia o wiele ładniejsza

http://moto.allegro.pl/audi-a8-4-2-quattro-model-2003-zarejstrowana-gaz-i1510707307.html

o wiele ładniejsze :good:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

:bry:

rafi a ty nie możesz dospać ??? :decayed: :decayed: :decayed: jak bąbel

maly przypomina caly czas o sobie-a ja przez dluzszy czas sobie nie pospie[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 08:29_________________________________________________a tu obiecane zdjęcia

mallly.jpg

Opublikowano

czy ktos jest chetny dzis na grilla?? o ile pogoda sie nie zepsuje, jak na razie jest 3 klubowiczow

Opublikowano

Rafi... gdzie o której? co i jak?

Opublikowano

Przyłączam się do pytania ;)

Opublikowano

z chęcią bym się wybrał. pozwole sobie napisać ża Krzysia że z pewnąścią też by się pisał....

Opublikowano

myslelismy z tomkiem zeby zrobic grilla na pieczyskach,spotkac sie kolo luczniczki i razem wyruszyc? co myslicie o godz.15:00 czy pozniej? przy okazji przejezdzalibysmy przez pas na koronowie tam mozna by zobaczyc przez chwile jak sie scigaja albo kreca kóleczka :naughty:

Opublikowano

yhym... bardziej myślałem coś koło południa póżniej krucho z czasem:( trudno

Opublikowano

godz jest do ustalenia :gwizdanie: wiec czekam na propozycje

Opublikowano
:siema: Widzę Damian mnie dziś wyprzedził, bo niestety dziś u rodzinki siedzę także nie wyrwę się myślę że następnym razem można o czymś pomyśleć :kox:
Opublikowano

:siema: Widzę Damian mnie dziś wyprzedził, bo niestety dziś u rodzinki siedzę także nie wyrwę się myślę że następnym razem można o czymś pomyśleć :kox:

:(

Opublikowano

ok to my smigamy na pieczyska :hi:

Opublikowano

Rafał Grill się udał?? mam nadzieje że jeszcze będziesz coś organizował w najbliższym czasie :hi:

Opublikowano

jaki sympatyczny MODEL :D :D

Opublikowano

zderzak jest lepszy :polew:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:20_________________________________________________http://allegro.pl/opel-astra-ii-diesel-zderzak-przod-i1517939642.html

Opublikowano

Który zderzak? Jest kilka :polew:

EDIT. Już widzę ;)

Opublikowano

od astry[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:23_________________________________________________ :polew::kox::polew: