jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 szczerze o tym zapomniałem zostawię jej zaraz wiadomość na gg
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 już napisałem, nie ma jej póki co na gadu. ale jak tylko się odezwie to dam Ci znać
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Grzechu, niestety nic się nie udało załatwić w sprawie Kręgla... już nie są właścicielami
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 bylby ktos chetny na naklejki "dope" jestem w stanie zrobic takie cos za mala kase dowoly wymiar rozne kolory... ...poza tym wycieraczki szyb...B5 - 35zl, B6/B7 (pióra pod Aero) - 60zl
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Grzechu, niestety nic się nie udało załatwić w sprawie Kręgla... już nie są właścicielami no trudno.ale dzięki za zainteresowanie zobaczymy czy odpiszą na maila fajnie jakby dało rade bo rozchodzi sie o sierpień (wstępnie podałem termin 19-21) a mazury mają termin we wrześniu,trochę za późno
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to kiszka jeszcze piłka w grze w meczu kujawy vs mazury
Gość boskizigoloo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam proponuje spotkanie na pasie w koronowie można skręcić tam jakiegoś grilla :gwizdanie: to moja propozycja pozdrawiam :naughty:
heretic Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 bylby ktos chetny na naklejki "dope" jestem w stanie zrobic takie cos za mala kase no ciekawa propozycja podeslij jak to ma wygladac jakie wymiary kolory no i ile kaski ja bym wchodzil
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam proponuje spotkanie na pasie w koronowie można skręcić tam jakiegoś grilla :gwizdanie: to moja propozycja pozdrawiam :naughty: dawaj konkrety, wtedy można zdecydować
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 właśnie wróciłem z Kręgla bylem z kumlem ....i okazało się że obecna właścicielka to jego znajoma sprawa w toku.....
przemciotorun Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 właśnie wróciłem z Kręgla bylem z kumlem ....i okazało się że obecna właścicielka to jego znajoma sprawa w toku..... kiedy to by mialo byc?
Rekomendowane odpowiedzi