Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ma ktoś 20 tysięcy pożyczyć?? http://otomoto.pl/bmw-740-manual-alpina-C18375227.html PS zamulacie z tymi powitaniami :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dobrze że znalazłeś to ogłoszenie ,bo mam akurat na zbyciu 20tyś.
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dobrze że znalazłeś to ogłoszenie ,bo mam akurat na zbyciu 20tyś. to dawaj
Kempes_1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Starogard Gdański dzisiaj objechany na szybko. Przy okazji puknęło 250000km. :gwizdanie: czas na złom
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja dopiero 190000 :gwizdanie: ciekawe czy oryginalny przebieg
Kempes_1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja dopiero 190000 :gwizdanie: ciekawe czy oryginalny przebieg U Ciebie napewno przecież to pali 100L/100km kto dałby radę to tankować I tak duży wynik
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu ogarnij się z tym avatarem Dobre Grześ dobre :polew: co jest??
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu ogarnij się z tym avatarem Dobre Grześ dobre :polew: co jest?? skasowałeś
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu, w końcu porządny avatar btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla?
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja dopiero 190000 :gwizdanie: ciekawe czy oryginalny przebieg U Ciebie napewno przecież to pali 100L/100km kto dałby radę to tankować I tak duży wynik to jak na wolnych obr. chodzi jak wstawiam to 140 l pali
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu, w końcu porządny avatar btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla? ogólnie to sprawa wygląda tak że konkurencja odpadła (mazury) ze względu na zbyt późny termin więc na razie jedyny wybór to nasz region pożyjemy zobaczymy jestem w trakcie załatwiania zgody na wynajem pasa koronowskiego z Urzędem Koronowa i Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad,w razie co to i z Policją trzeba będzie dalej ustalać zabezpieczenie itd pracy jeszcze sporo.....
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu, w końcu porządny avatar btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla? ogólnie to sprawa wygląda tak że konkurencja odpadła (mazury) ze względu na zbyt późny termin więc na razie jedyny wybór to nasz region pożyjemy zobaczymy jestem w trakcie załatwiania zgody na wynajem pasa koronowskiego z Urzędem Koronowa i Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad,w razie co to i z Policją trzeba będzie dalej ustalać zabezpieczenie itd pracy jeszcze sporo..... ile wołają za wynajęcie?
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu, w końcu porządny avatar btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla? ogólnie to sprawa wygląda tak że konkurencja odpadła (mazury) ze względu na zbyt późny termin więc na razie jedyny wybór to nasz region pożyjemy zobaczymy jestem w trakcie załatwiania zgody na wynajem pasa koronowskiego z Urzędem Koronowa i Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad,w razie co to i z Policją trzeba będzie dalej ustalać zabezpieczenie itd pracy jeszcze sporo..... ile wołają za wynajęcie? jeszcze nie wiem
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu, w końcu porządny avatar btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla? ogólnie to sprawa wygląda tak że konkurencja odpadła (mazury) ze względu na zbyt późny termin więc na razie jedyny wybór to nasz region pożyjemy zobaczymy jestem w trakcie załatwiania zgody na wynajem pasa koronowskiego z Urzędem Koronowa i Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad,w razie co to i z Policją trzeba będzie dalej ustalać zabezpieczenie itd pracy jeszcze sporo..... jak będziesz potrzebować pomocy to wal śmiało, postaram się pomóc szkoda, że nie ma za specjalnie gdzie się pościgać...
Rekomendowane odpowiedzi