Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod uczelnią na początku twojej A3 nie poznałem przez zimowy felunek :P

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sie ma to sie jeżdzi... :wink4: już dziś walka stulecia

641d73886e8aef1e.jpg

Opublikowano

brudny jest to wstyd zdjęcie robić :P ale jutro może coś "cyknę", bo dziś go nie ruszam :D

Opublikowano

Kurna próbowałem naprawić sprysk tylnej wycieraczki i..... uwaliłem króciec od silniczka spryskiwaczy (tego tylnego). Macie pomysł czym to skleić? Kropelka nie daje rady...

Opublikowano

pewnie się będą klepali całe 12 rund żeby jak najwięcej kasy z reklam wpadło w przerwach...

Dokładnie.. a później sędziowie orzekną remis ;|[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 20:25_________________________________________________

Kurna próbowałem naprawić sprysk tylnej wycieraczki i..... uwaliłem króciec od silniczka spryskiwaczy (tego tylnego). Macie pomysł czym to skleić? Kropelka nie daje rady...

Kropelka nie łapie czy sklei i pęka?

Opublikowano

Łapie tak słabiutko, że do rąk mi się klei a do silniczka nie chce ;]

Gołota nie zaskoczył, poszło mu jak zwykle, nawet już potrafi bez emocji się tłumaczyć ;]]]

Opublikowano

No ni zaskoczył. Stało się tak jak przewidywałem, aczkolwiek nie sądziłem, że Gołota tak długo będzie się trzymać :P

Opublikowano

panowie kto ma jeszcze oprocz rafiego grzane dupska w b5? bo potrzebuje nr kostki

Opublikowano

A gdzie konkretnie pod tym siedzeniem? Wezmę zaraz latarkę i pójdę pogrzebać ;][br]Dopisany: 25 Październik 2009, 17:06_________________________________________________Po ciemku to nie ma szans....a moja latarka nie daje rady...

Opublikowano

az tak bardzo mi sie nie spieszy, wtyczka jest pod siedzeniem zielona, musialbys ja rozlaczyc i spisac nr z niej (z tego co odlaczysz od fotela) byl bym bardzo wdzieczny, pozdrawiam

Opublikowano

Witam witam, i co bartek dales rade zdjac boczek?? Kuzwa jak ci warszawiacy jezdza to juz glowa mala;/ :wallbash: ale duzo a4 i nawet 3 spotkalem z a4 klub:) pokiwalim se hehe.grzane fotele tez mam:P

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile może kosztować oryginalny korek do zbiorniczka wyrównawczego??????? i gdzie go dostać oprócz salonu Audi :tongue4: ale nie żadną podróbe :mysli:

Opublikowano

poszperałeś na allegro?