Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 chyba aż tak źle nie będzie przecież już tak było .... pamiętasz jak piłeś piwo w drodze nad morze żeby nie widziała potem się doliczyła i wykład dostałeś :polew:
WIŚNIA Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 19:20_________________________________________________ chyba aż tak źle nie będzie przecież już tak było .... pamiętasz jak piłeś piwo w drodze nad morze żeby nie widziała potem się doliczyła i wykład dostałeś :polew: wcale nie
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci 1.wyjmij i wsadź baterie (mi kilka razy pomogło) 2.uruchom w trybie awaryjnym i sprawdź dyski (nie pamiętam dokładnie jak się to robiło) chyba że pięścią waliłeś w niego,bo ja tak robiłem to zostaje serwis
bula87 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci 1.wyjmij i wsadź baterie (mi kilka razy pomogło) 2.uruchom w trybie awaryjnym i sprawdź dyski (nie pamiętam dokładnie jak się to robiło) chyba że pięścią waliłeś w niego,bo ja tak robiłem to zostaje serwis Wiśnia z listwą na drzwiach dałeś sobie radę, a z lapkiem się męczysz? Po prostu wywal
WIŚNIA Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci 1.wyjmij i wsadź baterie (mi kilka razy pomogło) 2.uruchom w trybie awaryjnym i sprawdź dyski (nie pamiętam dokładnie jak się to robiło) chyba że pięścią waliłeś w niego,bo ja tak robiłem to zostaje serwis już tak robiłem
manny90 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 jutro montaż BOSE Nareszcie do ładu doszedłem z wiązką
Artur82 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie a ja tam z innej beczki...polecam Goscia z Solca kujawskiego jesli chodzi o obszywanie kierownic
Kierownik Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie a ja tam z innej beczki...polecam Goscia z Solca kujawskiego jesli chodzi o obszywanie kierownic arczi foto foto
Artur82 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 zrobie jutro to wstawie...ale teraz jak dla mnie wokncu mam skore a nie jakies eko-gówno...a gosc z 3-maja nie ma ostatnimi czasy dobrej opini...sprawdzone w kilku miejscach
wera :) Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 halo manny widziany na nakielskiej koło 19
manny90 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 [quote name=wera ] halo manny widziany na nakielskiej koło 19 A patrz, zapomniałem pisać że też cię widziałem Pozdrawiam
wera :) Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 [quote name=wera ] halo manny widziany na nakielskiej koło 19 A patrz, zapomniałem pisać że też cię widziałem Pozdrawiam awaryjne ci puściłam ale chyba nie zwróciłeś uwagi :>
Krystian1987 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 nie mam mojego gg na tym kompie nie pamiętam hasła ten programik pomoże Ci uzyskać hasło do gg http://wyslijto.pl/plik/5z39d5qumw
Reniu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 zrobie jutro to wstawie...ale teraz jak dla mnie wokncu mam skore a nie jakies eko-gówno...a gosc z 3-maja nie ma ostatnimi czasy dobrej opini...sprawdzone w kilku miejscach Jak ja obszywałem kierownicę to miałem do wyboru między "skórą" a "dobrą skórą", wiadomo że wiązało się to z różnica w cenie. Może teraz zmienił gościu podejście do tematu i teraz liczy się tylko "taniość"? Nasze obszyte przez niego kierownice w opcji "z dobrą skórą" mają się nieźle a były obszywane 3 lata temu.
Artur82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 zrobie jutro to wstawie...ale teraz jak dla mnie wokncu mam skore a nie jakies eko-gówno...a gosc z 3-maja nie ma ostatnimi czasy dobrej opini...sprawdzone w kilku miejscach Jak ja obszywałem kierownicę to miałem do wyboru między "skórą" a "dobrą skórą", wiadomo że wiązało się to z różnica w cenie. Może teraz zmienił gościu podejście do tematu i teraz liczy się tylko "taniość"? Nasze obszyte przez niego kierownice w opcji "z dobrą skórą" mają się nieźle a były obszywane 3 lata temu. tak tak na poczatku dzialalnosci mial inne podejscie
Reniu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hmm... jak obszywałem u niego to mówił, że robi to już od 13 lat więc to nie był początek działalnośći może po prostu odpuścił? * * * * Siemanko
Lord of the rings Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja jestem chetny jaki termin.
Reniu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Termin następnego spotu w podwieszonym poście.
Rekomendowane odpowiedzi