Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 u mnie sąsiedzi chyba będą mieszkanie sprzedawać na piętrze ten co go zjebałem ostatnio
WIŚNIA Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 u mnie sąsiedzi chyba będą mieszkanie sprzedawać na piętrze ten co go zjebałem ostatnio nie ,nie po lewej bardziej
bula87 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Mam mały problem w aucie...przestał mi działać nawiew, macie jakiś pomysł od czego zacząć sprawdzać i dlaczego przestał nagle działać?? :wallbash: Sterowanie działa bo coś tam buczy jak się przełącza, więc klapki działają ale nie dmucha.. ;(
manny90 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Wentylator może? Ten za filtrem kabinowym? Kempes, sorry. Podobno teściowa do ciebie dzwoniła, ale poza zasięgiem byłeś czy coś. Żeby nie było, to nic z tego nie mam, po prostu myślałem, żę pomogę, ale jak to z teściowymi (w moim przypadku przyszła ;P ) bywa... Dzisiaj komorę silnika wyczyściłem, odpływy, jutro za jasnego poprawki i będzie błysk. Kolejny mod to na 100% podszybie z polifta, odpływy czyściłem 2 miesiące temu, dzisiaj było tak zasyfione, że woda znowu nie spływała... Motul na poczcie czeka
Artur82 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 bezpiecznik sprawdz do wentylatora...rozpisak jest w dziale elektrycznym [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 20:59_________________________________________________o tu: http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/opis_bezpiecznikow-t7319.0.html
przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Mam mały problem w aucie...przestał mi działać nawiew, macie jakiś pomysł od czego zacząć sprawdzać i dlaczego przestał nagle działać?? :wallbash: Sterowanie działa bo coś tam buczy jak się przełącza, więc klapki działają ale nie dmucha.. ;( bezpiecznik/szczotki
bula87 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dzięki chłopaki za pomoc chyba muszę rozebrać wentylator i go wyczyścić. Ogólnie tak mnie to zirytowało, że do teraz siedziałem w garażu i grzebałem przy tym i sprawa wygląda następująco wentylator jak dłużej auto postoi to nie rusza ale delikatnie się dotknie łopatek i zaczyna dmuchać prysnąłem WD-40 jakby lepiej okaże się rano ale coś mi się wydaje, że mam zajęcie na sobotę
przemciotorun Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki chłopaki za pomoc chyba muszę rozebrać wentylator i go wyczyścić. Ogólnie tak mnie to zirytowało, że do teraz siedziałem w garażu i grzebałem przy tym i sprawa wygląda następująco wentylator jak dłużej auto postoi to nie rusza ale delikatnie się dotknie łopatek i zaczyna dmuchać prysnąłem WD-40 jakby lepiej okaże się rano ale coś mi się wydaje, że mam zajęcie na sobotę szczotki..... w aso 1200zl jedz do jakiegos elektryka samochodowego to Ci sprzeda za 20zl a przelutujesz sobie sam, wd40 nic nieda
manny90 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Bry Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Bry Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim Manny Ty i te Twoje imprezy mnie rozbawiają do łez :polew:
karolusss Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Bry Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim A to maluch którego kupili http://ultime.pl/wp-content/uploads/2011/06/2011_02250003.jpg Jeszcze tylko musza pomalowac i wstawic szyby
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Majki, a Ty kiedy wpadniesz na jakiś spot? dawno Cię nie było...
manny90 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Bry Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim A to maluch którego kupili http://ultime.pl/wp-content/uploads/2011/06/2011_02250003.jpg Jeszcze tylko musza pomalowac i wstawic szyby Hehehehe prawie taki sam, tamten też paru szyb nie ma Muszę się dowiedzieć czy transakcja została do końca sfinalizowana, po gościu był podjarany, że sprzeda swoje cudo Malan może na export do Danii pojedzie
Kempes_1985 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Manny niema problemu dzięki za dobre chęci Wiśnia przecie nie chciałeś takiego sąsiada jak ja ... no ale cóż wydało się kupiłem to mieszkanie o którym piszesz
bula87 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Bry Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim A to maluch którego kupili http://ultime.pl/wp-content/uploads/2011/06/2011_02250003.jpg Jeszcze tylko musza pomalowac i wstawic szyby Hehehehe prawie taki sam, tamten też paru szyb nie ma Muszę się dowiedzieć czy transakcja została do końca sfinalizowana, po gościu był podjarany, że sprzeda swoje cudo Malan może na export do Danii pojedzie wrzuć fotki bobka może ojcu kupię, żeby miał czym do roboty jeździć a na zimę się pług zrobi
WIŚNIA Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Manny niema problemu dzięki za dobre chęci Wiśnia przecie nie chciałeś takiego sąsiada jak ja ... no ale cóż wydało się kupiłem to mieszkanie o którym piszesz od chinki ?? jaki numer mieszkania ?
Kempes_1985 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Manny niema problemu dzięki za dobre chęci Wiśnia przecie nie chciałeś takiego sąsiada jak ja ... no ale cóż wydało się kupiłem to mieszkanie o którym piszesz od chinki ?? jaki numer mieszkania ? Nie wiem jaki numer zrozumiałem tylko " niutat w ciećcie na otro - śtomieńdziesiat tysioncy" Chyba o mieszkanie chodziło?
Rekomendowane odpowiedzi