Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

u mnie sąsiedzi chyba będą mieszkanie sprzedawać na piętrze :naughty:

ten co go zjebałem ostatnio :naughty:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie sąsiedzi chyba będą mieszkanie sprzedawać na piętrze :naughty:

ten co go zjebałem ostatnio :naughty:

nie ,nie po lewej bardziej

Opublikowano

Mam mały problem w aucie...przestał mi działać nawiew, macie jakiś pomysł od czego zacząć sprawdzać i dlaczego przestał nagle działać?? :wallbash: :wallbash: Sterowanie działa bo coś tam buczy jak się przełącza, więc klapki działają ale nie dmucha.. ;(

Opublikowano

Wentylator może? Ten za filtrem kabinowym?

Kempes, sorry. Podobno teściowa do ciebie dzwoniła, ale poza zasięgiem byłeś czy coś. Żeby nie było, to nic z tego nie mam, po prostu myślałem, żę pomogę, ale jak to z teściowymi (w moim przypadku przyszła ;P ) bywa...

Dzisiaj komorę silnika wyczyściłem, odpływy, jutro za jasnego poprawki i będzie błysk. Kolejny mod to na 100% podszybie z polifta, odpływy czyściłem 2 miesiące temu, dzisiaj było tak zasyfione, że woda znowu nie spływała...

Motul na poczcie czeka :evil:

Opublikowano

Mam mały problem w aucie...przestał mi działać nawiew, macie jakiś pomysł od czego zacząć sprawdzać i dlaczego przestał nagle działać?? :wallbash: :wallbash: Sterowanie działa bo coś tam buczy jak się przełącza, więc klapki działają ale nie dmucha.. ;(

bezpiecznik/szczotki

Opublikowano

dzięki chłopaki za pomoc chyba muszę rozebrać wentylator i go wyczyścić. Ogólnie tak mnie to zirytowało, że do teraz siedziałem w garażu i grzebałem przy tym i sprawa wygląda następująco wentylator jak dłużej auto postoi to nie rusza ale delikatnie się dotknie łopatek i zaczyna dmuchać prysnąłem WD-40 jakby lepiej okaże się rano ale coś mi się wydaje, że mam zajęcie na sobotę :kwasny:

Opublikowano

dzięki chłopaki za pomoc chyba muszę rozebrać wentylator i go wyczyścić. Ogólnie tak mnie to zirytowało, że do teraz siedziałem w garażu i grzebałem przy tym i sprawa wygląda następująco wentylator jak dłużej auto postoi to nie rusza ale delikatnie się dotknie łopatek i zaczyna dmuchać prysnąłem WD-40 jakby lepiej okaże się rano ale coś mi się wydaje, że mam zajęcie na sobotę :kwasny:

szczotki..... w aso 1200zl :decayed::naughty: jedz do jakiegos elektryka samochodowego to Ci sprzeda za 20zl a przelutujesz sobie sam, wd40 nic nieda

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bry :hi:

Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim :blink::decayed:

Opublikowano

Kurfa... Bo imprezie kupiliśmy dzisiaj nad ranem z kumplami malucha na shellu na grunwaldzkim :blink::decayed:

Manny Ty i te Twoje imprezy mnie rozbawiają do łez :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Majki, a Ty kiedy wpadniesz na jakiś spot? dawno Cię nie było...

Opublikowano

Miłego dzionka wszystkim:)

Opublikowano

A to maluch którego kupili :)

http://ultime.pl/wp-content/uploads/2011/06/2011_02250003.jpg

2011_02250003.jpg

Jeszcze tylko musza pomalowac i wstawic szyby :naughty:

Hehehehe prawie taki sam, tamten też paru szyb nie ma :D Muszę się dowiedzieć czy transakcja została do końca sfinalizowana, po gościu był podjarany, że sprzeda swoje cudo :D Malan może na export do Danii pojedzie :polew:

Opublikowano

Manny niema problemu dzięki za dobre chęci :notworthy:

Wiśnia przecie nie chciałeś takiego sąsiada jak ja ...

no ale cóż wydało się kupiłem to mieszkanie o którym piszesz :wink4:

Opublikowano

A to maluch którego kupili :)

http://ultime.pl/wp-content/uploads/2011/06/2011_02250003.jpg

2011_02250003.jpg

Jeszcze tylko musza pomalowac i wstawic szyby :naughty:

Hehehehe prawie taki sam, tamten też paru szyb nie ma :D Muszę się dowiedzieć czy transakcja została do końca sfinalizowana, po gościu był podjarany, że sprzeda swoje cudo :D Malan może na export do Danii pojedzie :polew:

wrzuć fotki bobka może ojcu kupię, żeby miał czym do roboty jeździć a na zimę się pług zrobi :decayed:

Opublikowano

od chinki ?? :blink: jaki numer mieszkania ? :naughty:

Opublikowano

od chinki ?? :blink: jaki numer mieszkania ? :naughty:

Nie wiem jaki numer zrozumiałem tylko " niutat w ciećcie na otro - śtomieńdziesiat tysioncy"

Chyba o mieszkanie chodziło? :mysli: