WIŚNIA Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Manny niema problemu dzięki za dobre chęci Wiśnia przecie nie chciałeś takiego sąsiada jak ja ... no ale cóż wydało się kupiłem to mieszkanie o którym piszesz od chinki ?? jaki numer mieszkania ? Nie wiem jaki numer zrozumiałem tylko " niutat w ciećcie na otro - śtomieńdziesiat tysioncy" Chyba o mieszkanie chodziło? czyli od chinki :polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 20:44_________________________________________________na paderewskiego? czy na moniuszki?
bula87 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 hehe znalazłem sposób na wentylator jak nie działa po odpaleniu auta to zamykam mocniej drzwi albo muszę maską trzasnąć i działa :polew: :polew: a tak na poważnie to szczotki będą do wymiany [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:45_________________________________________________Artur wspominałeś coś o malowaniu swojego auta, a może....http://allegro.pl/audi-a4-8e0-sedan-klapa-tylna-usa-spojler-i1682303562.html
bula87 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 i z lotką jest ja nic nie sugeruję, ale ta klapa już trochę na allegro jest pewnie jeszcze coś urwie może na przesyłkę, wtedy Twoje koła mała tablica z tyłu i mamy mega kozackie B6 w naszym regionie
Kierownik Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 a jezeli to ori lotka (a nie laminat) to szlo by jeszcze ja sprzdać = zarobic dobrej nocy
majki77 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Majki, a Ty kiedy wpadniesz na jakiś spot? dawno Cię nie było... myślę że niebawem się pojawię :gwizdanie: malucha zobaczyłeś i Majki Ci się przypomniał pozdrowionka dla wszystkich
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Panowie Buła i Jedrek...czy Wy mnie chcecie puscic z torabmi :polew: Jest to kąsek ale narazie sie nie skusze ze wzgledów czysto finansowych i powiem wiecej - nie do końca jestem przekonany czy by mi podeszła RENIU mogę prosić VT na felgach RS6 (Jedrka)
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Grzechu, mowa też o Twoim aucie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211771.msg2506164#new
djbinek Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Panowie i Panie! 8 września przylatuję na parę dni do PL na wesele, więc może jakiś mikro spocik? Tylko nie w sobotę i w niedzielę, może być piątak albo poniedziałek bo jadę aż na Śląsk. Pozdrawiam!
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Grzechu, mowa też o Twoim aucie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211771.msg2506164#new żaba prawdopodobnie zostanie w rodzinie bo młoda poszła na prawko i chce ją do upalania ja po części jestem zgadany z Lukasem o jego auto....musze tylko do końca lipca poczekać (może szybciej) http://otomoto.pl/audi-a4-C19581893.html oby mi tylko nie poszło pod nosem
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 czyli jednak nie BMW? chyba nie bo stare już są jak tak sobie pomyśle....i gniją a na to uczulony jestem.zawsze chciałem mieć b6 3.0 Q a fure Lukasa znam z Jarosławca....jej dźwięk budził mnie pomrukiem V6-tki :slina: :slina:
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i moim zdaniem to najlepsza opcja.. :gwizdanie: chyba, że chcesz coś większego to A6 C5, choć ja osobiście wolałbym B6 to na ogólnopolski jedziemy nowymi autkami (o ile ja coś w końcu znajdę )
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i moim zdaniem to najlepsza opcja.. :gwizdanie: chyba, że chcesz coś większego to A6 C5, choć ja osobiście wolałbym B6 to na ogólnopolski jedziemy nowymi autkami (o ile ja coś w końcu znajdę ) szczerze to patrze pod tym względem że na allegro/otomoto nie znajde tak pewnego auta jak Lukasainne musiałbym prześwietlić żeby znowu się nie wkopać,a po to jade i biore
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Grzechu ogólnie furka bardzo ladna...ale ten tył to chyba dopracujesz jak juz ja kupisz
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Grzechu ogólnie furka bardzo ladna...ale ten tył to chyba dopracujesz jak juz ja kupisz wiem że są zderzaki do odmalowania bo inny odcień mająa co według Ciebie jest tam do wyrezania mi się podoba,zresztą dziwnie na tych foto wygląda....na żywo jest o wiele ładniejsze
Rekomendowane odpowiedzi