Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie... Nie mogę znaleźć wszystkich śrub trzymających schowek pasażera. Gdzieś na forum widziałem opis, a teraz oczywiście jak jest to potrzebne to ani śladu po wskazówkach ;/

Pomożecie?

W sumie chyba, że niepotrzebnie się za to biorę, bo chodzi o to, że coś mi stuka, puka właśnie w okolicach schowka pasażera i może nie chodzi o coś luźnego. Dźwięk taki jakby jakiś plastik się odczepił i końcówka jest luźna, a na nierównościach "terkocze". Na dziurach o dziwo raczej jest cicho. Raczej nie są to poduchy (aczkolwiek pewnie któraś z nich jest do wymiany, bo lewarek rusza się przy ostrzejszym przyspieszaniu). Stawiam na jakiś plastik, bo na dywaniku znalazłem podkładkę jakąś, więc pewnie od wibracji jakaś śrubka się odkręciła.

Kilka dni temu pod pedałami znalazłem jakiś ułamany plastik, zaczep. Może to właśnie to odpadło.

Może opis nic Wam nie da, więc postaram się jutro pojawić na spocie ;)

P.S. Tydzień temu ustawiałem zbieżność, ale to raczej nie powinno mieć znaczenia, bo to raczej nie z tego powodu są te dziwne dźwięki.

Prawdopodobnie znalazłem źródło stukania (sprawdzę to jeszcze na trasie, na nierównościach czyt. na naszych drogach).

Kto zgadnie co to było ma u mnie piwo ;P

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy jak ze spotem dzisiaj? przyjeżdza ktoś z Bydgoszczy do Torunia? bo przyznam szczerze że ja mam średniawo czas

Opublikowano

W takim razie moze spotkamy sie w bydgoszczy moze moj brat przyjedzie nowym nabytkiem :naughty:

Opublikowano

ja odpadam

Uszczelka pod głowicą - in progress !

Opublikowano

ja też odpadam :disgust:

Opublikowano

ja też odpadam właśnie z Włocławka z giełdy wróciłem, padam na twarz spałem dziś niecałe 2 godziny :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Lukasa auto poszło sprzed nosa :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

tak "pewnego" auta już nie znajde na Allegro ;(

Opublikowano

a ta komara a4 nie byla 180km? tak mi sie cos kolacze :mysli:

Gość -makaveli-
Opublikowano

a ta komara a4 nie byla 180km? tak mi sie cos kolacze :mysli:

150 :cool1:
Opublikowano

180km fabryke ma tylko AJL :cool1:

Opublikowano

Miłego dnia wszystkim :hi: :hi:

ja od dzisiaj oficjalnie urlop :evil:

Opublikowano

siemka... po powrocie z Chałup :wink4:

taki to ma dobrze :naughty:

Opublikowano

nio... nawet pogoda była.... :)

na autostradzie fajne furki jechały.. mesie cls 65 amg i zanim cl65 amg i potem "zwykły" cl... ich predkosc przelotowa grubo powyzej 200

ja sie puscilem za S6 i kawałek lecielismy 200 ale potem on zjechal z autostrady a ja wrocilem do wersji eko 140 :)

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Widzę Grzesiu szczęścia nie masz do zakupu autka. Ciągle coś Ci ucieka sprzed nosa. Ale jestem pewien że trafi Ci się ładna furka i tego życzę :> :>

Gość -makaveli-
Opublikowano

Widzę Grzesiu szczęścia nie masz do zakupu autka. Ciągle coś Ci ucieka sprzed nosa. Ale jestem pewien że trafi Ci się ładna furka i tego życzę :> :>

mam na oku teraz tego szatana

http://tablica.pl/oferta/audi-a4-131-koni-navi-plus-6-biegow-IDamWj.html

....ale jeszcze kilka dni musze na kaske poczekać

jeszcze mam w opcji A6 C5

a silnik to już przesądzony że znowu klekot 1.9 :bag:

tak czułem że to 3.0 pójdzie w ten weekend ;(

nie dzięki :decayed:

Opublikowano

witam wszystkich po weekendowej nieobecności :decayed: w razie czego to naklejki już przyszły także 6 zł na następnym spocie do moich rąk :naughty: z tego co pamiętam to chcieli je Artur, Manny, Thumas, Bula87 i ja. dobrze pamiętam?

Opublikowano

:hi: witam po dłuższej nieobecności ;) Myślałem, że będę miał sporo do czytania a tu tylko kilka stron :blink:

nio... nawet pogoda była.... :)

na autostradzie fajne furki jechały.. mesie cls 65 amg i zanim cl65 amg i potem "zwykły" cl... ich predkosc przelotowa grubo powyzej 200

ja sie puscilem za S6 i kawałek lecielismy 200 ale potem on zjechal z autostrady a ja wrocilem do wersji eko 140 :)

Wczoraj wracałem z Koszalina, i przez jakiś czas miałem okazję jechać za Astonem DBS :evil:

witam wszystkich po weekendowej nieobecności :decayed: w razie czego to naklejki już przyszły także 6 zł na następnym spocie do moich rąk :naughty: z tego co pamiętam to chcieli je Artur, Manny, Thumas, Bula87 i ja. dobrze pamiętam?

No to super :good: