Krystian1987 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Panowie... Nie mogę znaleźć wszystkich śrub trzymających schowek pasażera. Gdzieś na forum widziałem opis, a teraz oczywiście jak jest to potrzebne to ani śladu po wskazówkach ;/ Pomożecie? W sumie chyba, że niepotrzebnie się za to biorę, bo chodzi o to, że coś mi stuka, puka właśnie w okolicach schowka pasażera i może nie chodzi o coś luźnego. Dźwięk taki jakby jakiś plastik się odczepił i końcówka jest luźna, a na nierównościach "terkocze". Na dziurach o dziwo raczej jest cicho. Raczej nie są to poduchy (aczkolwiek pewnie któraś z nich jest do wymiany, bo lewarek rusza się przy ostrzejszym przyspieszaniu). Stawiam na jakiś plastik, bo na dywaniku znalazłem podkładkę jakąś, więc pewnie od wibracji jakaś śrubka się odkręciła. Kilka dni temu pod pedałami znalazłem jakiś ułamany plastik, zaczep. Może to właśnie to odpadło. Może opis nic Wam nie da, więc postaram się jutro pojawić na spocie P.S. Tydzień temu ustawiałem zbieżność, ale to raczej nie powinno mieć znaczenia, bo to raczej nie z tego powodu są te dziwne dźwięki. Prawdopodobnie znalazłem źródło stukania (sprawdzę to jeszcze na trasie, na nierównościach czyt. na naszych drogach). Kto zgadnie co to było ma u mnie piwo ;P
damian_qbass Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 koledzy jak ze spotem dzisiaj? przyjeżdza ktoś z Bydgoszczy do Torunia? bo przyznam szczerze że ja mam średniawo czas
rafi_a4 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 W takim razie moze spotkamy sie w bydgoszczy moze moj brat przyjedzie nowym nabytkiem
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 ja odpadam Uszczelka pod głowicą - in progress !
bula87 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 ja też odpadam właśnie z Włocławka z giełdy wróciłem, padam na twarz spałem dziś niecałe 2 godziny
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Lukasa auto poszło sprzed nosa :wallbash: :wallbash: tak "pewnego" auta już nie znajde na Allegro ;(
przemciotorun Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 a ta komara a4 nie byla 180km? tak mi sie cos kolacze
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 a ta komara a4 nie byla 180km? tak mi sie cos kolacze 150
damian_qbass Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Miłego dnia wszystkim :hi: ja od dzisiaj oficjalnie urlop
krzychu-trn Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 :siema: Wszystkim się tak nie chwal cwaniaczku hehe
Kierownik Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 siemka... po powrocie z Chałup taki to ma dobrze
Newman Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 nio... nawet pogoda była.... na autostradzie fajne furki jechały.. mesie cls 65 amg i zanim cl65 amg i potem "zwykły" cl... ich predkosc przelotowa grubo powyzej 200 ja sie puscilem za S6 i kawałek lecielismy 200 ale potem on zjechal z autostrady a ja wrocilem do wersji eko 140
siucek Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam wszystkich Widzę Grzesiu szczęścia nie masz do zakupu autka. Ciągle coś Ci ucieka sprzed nosa. Ale jestem pewien że trafi Ci się ładna furka i tego życzę :> :>
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Widzę Grzesiu szczęścia nie masz do zakupu autka. Ciągle coś Ci ucieka sprzed nosa. Ale jestem pewien że trafi Ci się ładna furka i tego życzę :> :> mam na oku teraz tego szatana http://tablica.pl/oferta/audi-a4-131-koni-navi-plus-6-biegow-IDamWj.html ....ale jeszcze kilka dni musze na kaske poczekać jeszcze mam w opcji A6 C5 a silnik to już przesądzony że znowu klekot 1.9 tak czułem że to 3.0 pójdzie w ten weekend ;( nie dzięki
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 witam wszystkich po weekendowej nieobecności w razie czego to naklejki już przyszły także 6 zł na następnym spocie do moich rąk z tego co pamiętam to chcieli je Artur, Manny, Thumas, Bula87 i ja. dobrze pamiętam?
manny90 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 witam po dłuższej nieobecności Myślałem, że będę miał sporo do czytania a tu tylko kilka stron nio... nawet pogoda była.... na autostradzie fajne furki jechały.. mesie cls 65 amg i zanim cl65 amg i potem "zwykły" cl... ich predkosc przelotowa grubo powyzej 200 ja sie puscilem za S6 i kawałek lecielismy 200 ale potem on zjechal z autostrady a ja wrocilem do wersji eko 140 Wczoraj wracałem z Koszalina, i przez jakiś czas miałem okazję jechać za Astonem DBS witam wszystkich po weekendowej nieobecności w razie czego to naklejki już przyszły także 6 zł na następnym spocie do moich rąk z tego co pamiętam to chcieli je Artur, Manny, Thumas, Bula87 i ja. dobrze pamiętam? No to super
Rekomendowane odpowiedzi