manny90 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 To co z jutrem? Gdzie i o której? Zapraszam do głosowania w listopadowym konkursie Szyykuje się mała rywalizacja z Nowkiem. Powodzenia
hbd Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 majki i pamiętaj o podstawowej zasadzie - najpier sprawdź kable. Może masz kijowe przewody wn i stąd problemy? Nawet nowe potrafią zawodzić
Tomek4don Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 To jak panowie z jutrem??? może 17-18 tylko gdzie????? jakieś propozycje kto wogle bedzie???? A tesco powinno chyba byc otwarte cos mi sie zdaje
manny90 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Czort wie czy otwarte czy nie, ale wydaje mi się, że część zadaszonego parkingu nie jest ogrodzona. Pewny nie jestem... Jak nie to może pod multikinem? Tam cały czas otwarte z tego co wiem. Z resztą wszystko zależy od pogody, jak nie będzie padać to jak dla mnie może być wszędzie Cieplejsza kurtka, buty i będzie OK.
nowekbdg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 No zapraszam na glosowanie jako wszyscy:) bo hbd i reszta jest na zdjeciu ;d dawac glosy
hbd Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Wiemy już gdzie, jak i o której spocik? Mi się przypomniało, że otwarty parking z dachem jest przy fordońskim Carefourze To ktoś w końcu podejmie jakąś decyzję, czy tak się będziemy decydować do przyszłego tygodnia?
nowekbdg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 bartek spieszy ci sie?? :polew:no to jest dobry pomysł;d ja moge podjechac i dam znac komus czy tesco jest open
Reniu Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 No! Wreszcie w aucie pojawił się nowy moduł komfortu przez niektórych zwany zimówki :> także na spota chetnie podjadę moją srebrną strzałą winter-edition-black-steel-rims-baloon-tires-madafaka Dajcie znać na kom gdzie i o której się spotykamy, bo niedługo wybywam z chaty i nie będę miał dostępu do netu.
felipe.avant Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 mysle ze 17 jest dobra godzina, punkt zbiorczy tesco góra lub dół
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 to ja będę chwilę po 17 bo muszę rodziców odwieźć na 17 do Ostromecka.. podjadę moim to zobaczycie.. ogólnie do wymiany mam maskę, zderzak, grill i prawą lampę... to tak na moje oko, zobaczymy jak ściągną zderzak czy coś z mechanicznych spraw nie poszło... oto niektóre fotki, które dziś zrobiłem:
Tomek4don Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 No to tak po 17 spot pod tesco a potem sie zobaczy. Kto wogle wpadnie ???? :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 no ja raczej tez ;d uu troche zabolalo a3
manny90 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 spóźnię się pewnie, ale będę... Jedrek rodziców też odbierasz? Może pojedziemy razem
hbd Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Poinformowałem Renia gdzie i o której[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 15:06_________________________________________________Ktoś startuje z fordonu? Będę czekał pod Lidlem do 16:40 jakby co
nowekbdg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 dobrze bylo i ta maska;d to ustalmy co na andrzejki może ta barka
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ja niestety pewne problemy miałem więc nie dotarłem...
Tomek4don Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Także też myśle że najlepszy pomysl i miejscówka to barka. Teraz kto chętny wpisywać sie i czy sam czy + osoba towarzysząca 1. Tomek + 1 2. ....
felipe.avant Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 spocik bardzo udany dziś odwiedziliśmy zaprzyjażnioną stacje "ORLEN-SIŁA-ORŁA" :>, przyznam że zaskoczyła mnie miła obsługa stacjii i oczywiście darmowa kawa dla wszystkich oto pare miłych foto.. ps.Reniu dawaj zdjecia tego gościa w masce który zatankował i odjechał
Rekomendowane odpowiedzi