przemciotorun Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 juz czesc osób sie wypowiedzialo liste zrobi sie od przyszlego tygodnia
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 no i niestety.... oczywiście musze moje wywody zaczynać na temat młodzieży i bmw.. o to kolejny przykład... młodych posiadaczy tej marki i 7er myślących "że Mogą wszystko " równie często są wypadki z udziałem Fordów,Audi,Fiatów,Hond itd....bo nie tylko BMW jeżdzą młodzi szaleńcy....fakt że często tylni napęd jest ponad ich siły i rozum
Reniu Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Siemanko no i niestety.... oczywiście musze moje wywody zaczynać na temat młodzieży i bmw.. o to kolejny przykład... młodych posiadaczy tej marki i 7er myślących "że Mogą wszystko " równie często są wypadki z udziałem Fordów,Audi,Fiatów,Hond itd....bo nie tylko BMW jeżdzą młodzi szaleńcy....fakt że często tylni napęd jest ponad ich siły i rozum Po prostu niektórzy jak widzą wypadek z udziałem BMW to od razu robią z tego wielkie halo, dodatkowo media podsycają te stereotypy. ....fakt że często tylni napęd jest ponad ich siły i rozum Ty chyba trafiłeś w sedno Zresztą w każdej marce można przedobrzyć: http://www.liveleak.com/view?i=dfc_1315928801
Reniu Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 http://fishki.net/comment.php?id=26851 Wypadek między Uniwersytetem i jestem m. Prospect Vernadskogo To jest po prostu trudne, samochód (Mitsubishi Lancer Evo 7 SX 500 GT-M mocy 490 KM) poleciał do podziału drogi (trawa) i uderzył w słup. Zdjęcie pokazuje, jak miejskie pochylił maszt oświetleniowy z wpływu, a samochód jest podzielona na części, silnik znajduje się obok samochodu. Prawdopodobnie samochód był w ruchu na Vernadsky Prospekt w kierunku centrum iz jakiegoś powodu jest ono wydawane przez pasem, gdzie zderzył się z filaru. Za kierownicą był Tyurev Timur, który wiosną tego roku wygrał pierwszy Legal Racing lotnisko Tuszynie.
jedrekx Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 http://fishki.net/comment.php?id=26851 Wypadek między Uniwersytetem i jestem m. Prospect Vernadskogo To jest po prostu trudne, samochód (Mitsubishi Lancer Evo 7 SX 500 GT-M mocy 490 KM) poleciał do podziału drogi (trawa) i uderzył w słup. Zdjęcie pokazuje, jak miejskie pochylił maszt oświetleniowy z wpływu, a samochód jest podzielona na części, silnik znajduje się obok samochodu. Prawdopodobnie samochód był w ruchu na Vernadsky Prospekt w kierunku centrum iz jakiegoś powodu jest ono wydawane przez pasem, gdzie zderzył się z filaru. Za kierownicą był Tyurev Timur, który wiosną tego roku wygrał pierwszy Legal Racing lotnisko Tuszynie. ja pier...
bula87 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 http://fishki.net/comment.php?id=26851 Wypadek między Uniwersytetem i jestem m. Prospect Vernadskogo To jest po prostu trudne, samochód (Mitsubishi Lancer Evo 7 SX 500 GT-M mocy 490 KM) poleciał do podziału drogi (trawa) i uderzył w słup. Zdjęcie pokazuje, jak miejskie pochylił maszt oświetleniowy z wpływu, a samochód jest podzielona na części, silnik znajduje się obok samochodu. Prawdopodobnie samochód był w ruchu na Vernadsky Prospekt w kierunku centrum iz jakiegoś powodu jest ono wydawane przez pasem, gdzie zderzył się z filaru. Za kierownicą był Tyurev Timur, który wiosną tego roku wygrał pierwszy Legal Racing lotnisko Tuszynie. masakra... jakiś spot w niedzielę? ja nie mówię nie wszystko zależy od godziny i ilości osób chętnych
WIŚNIA Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 http://fishki.net/comment.php?id=26851 Wypadek między Uniwersytetem i jestem m. Prospect Vernadskogo To jest po prostu trudne, samochód (Mitsubishi Lancer Evo 7 SX 500 GT-M mocy 490 KM) poleciał do podziału drogi (trawa) i uderzył w słup. Zdjęcie pokazuje, jak miejskie pochylił maszt oświetleniowy z wpływu, a samochód jest podzielona na części, silnik znajduje się obok samochodu. Prawdopodobnie samochód był w ruchu na Vernadsky Prospekt w kierunku centrum iz jakiegoś powodu jest ono wydawane przez pasem, gdzie zderzył się z filaru. Za kierownicą był Tyurev Timur, który wiosną tego roku wygrał pierwszy Legal Racing lotnisko Tuszynie. ale urwał ciekawe ile gnał
djbinek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Chciał przyfisiować i się nie udało
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 chyba Jędrka namierzyłem na Kamiennej ok 19:20 w stronę Fordonu ..... blachy WE .....
jedrekx Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 chyba Jędrka namierzyłem na Kamiennej ok 19:20 w stronę Fordonu ..... blachy WE ..... jep ale Ciebie nie widziałem... BMW czy Żaba?
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 jep ale Ciebie nie widziałem... BMW czy Żaba? BMW, jechałem w przeciwna stronę
bula87 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 i miłego dnia Wszystkim, zapowiada się piękna pogoda dziś
mrozikmm Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 witam Witam oj tak dzis pieknie bedzie a nawet juz jest to jak jest jutro jakis spot czy nie ?
Rekomendowane odpowiedzi