WIŚNIA Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Widziałem Cię dzisiaj przez okno ale nie zdążyłem wyskoczyć na taras. Ok 3m się. Miłego ściemniania w robocie odzywa sie ten co nie ściemnia
Kempes_1985 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Widziałem Cię dzisiaj przez okno ale nie zdążyłem wyskoczyć na taras. Ok 3m się. Miłego ściemniania w robocie odzywa sie ten co nie ściemnia Moje ściemnianie w porównaniu do tego w Mondi to pan pikuś
Artur82 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 ponawiam pytanie jak Bydgoszcz się umawia na wyjazd dzisiejszy??
przemciotorun Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Artur chyba ktos pisal wczesniej ze o 16.30 na stacji w strzyzawie 1. dropsone 2. jedrekx 3. Janekx 4. Darek 5. Bula87 6. Damian 7.chevidan 8. ArturB6 9. Krzychu 10.Wera 11.dobis1 12.Marcin (postara sie podjechac) 13. dopisywac sie...
Kacper_1987 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 chłopaki a co tam wogole bedzie? slyszalem cos o jakims poligonie? bedzie miejsce na wyscigi lub cos podobnego? Rafi jedzie a co do mnie to zobaczymy pozdrawiam
krzychu-trn Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Wszystkim Jak tam przygotowani na spota
przemciotorun Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 chłopaki a co tam wogole bedzie? slyszalem cos o jakims poligonie? bedzie miejsce na wyscigi lub cos podobnego? Rafi jedzie a co do mnie to zobaczymy pozdrawiam zobaczymy bo tam jest dużo dróg z plyt betonowych ale moze gdzies sie znajdzie kawalek do poscigania...
manny90 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 ponawiam pytanie jak Bydgoszcz się umawia na wyjazd dzisiejszy?? Proponuje 16:30 BP w Strzyżawie...
Artur82 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Bede jakby cos to poczekajcie na mnie max 5minut
jedrekx Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 też będę w Strzyżawie a Rafi pewnie uciszenie za nieswoje ogłoszenie dostał [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 14:13_________________________________________________dzięki za spot wszystkim Artur dzięki za drogę powrotną (trochę dałem d*py bo droga od Solca do Bydgoszczy zamknięta i dojechałem do Nowotoruńskiej ) no i za fajną zabawę dawajcie fotki
przemciotorun Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 kurcze niestety moj aparat nienadaje sie do krecenia filmow i w sumie z moich filmow nie wyszlo nic wszystko tak rozmyte ze nic niewidac zaras wrzuce to co sie udalo wyciagnac...
bula87 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Dzięki Wszystkim obecnym za spota takie spoty to ja rozumiem aut więcej niż "3" oby było takich więcej
damian_qbass Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 kurcze niestety moj aparat nienadaje sie do krecenia filmow i w sumie z moich filmow nie wyszlo nic wszystko tak rozmyte ze nic niewidac zaras wrzuce to co sie udalo wyciagnac... oj oj to z filmików nici widze.. moje tez cieniutko:) na dzisiejszy dzień to tylko kamerka by się przydała... Bartek masz wiecej nagrań ? bo Ten Twój jeden ładnie wyszedł... i Dziękuje za spota.... :hi:było bardzo bardzo sympatycznie
Artur82 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 ja rowniez dziekuje za spota...zdjecia juz biegne ogladac...Dropson moj fon dobrze kreci w HD nastepnym razem mozna nim smialo krecic jakosc gwarantowana
damian_qbass Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 kurcze niestety moj aparat nienadaje sie do krecenia filmow i w sumie z moich filmow nie wyszlo nic wszystko tak rozmyte ze nic niewidac zaras wrzuce to co sie udalo wyciagnac... ale ten co wrzuciłeś to aż tak tragicznie nie wygląda:) w jakim programie robiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi