WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Właśnie wróciłem z Mińska Mazowieckiego...na drodze Warszawa Bydgoszcz- jakiś kamień stłukł mi przednią szybę...teraz pytanie...czy AC mi to pokryje?? albo jedż gdzieś się przejechać,jedź za jakimś tir-em zatrzymaj go i wmów mu że to spod jego koła kamień wyleciał i uderzył ci w szybę [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:43_________________________________________________ chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę zmiana planów,ide jutro się wezmę jak chcesz możesz wpaść ok napisz gdzie dłubiesz podlecę poszło PW[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:14_________________________________________________Kempes widziałem twoją maszyne pod blokiem,kiedy parapetówka [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 19:47_________________________________________________dobis1 masz nowego sąsiada z klubu i jeszcze w dodatku kuzyn dobre co nie no ja mówiłeś na ogólnopolskim sklera nie boli
Newman Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Artur a może masz ubezpiecznie osobne na szyby? czasami mozna cos takiego wziasc - ja tak mam. moze nie pamietasz ze to brales? wtedy nie poleca Ci znizki
Artur82 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 nie nie w tym roku nie mam osobno auto szyby niestety
jedrekx Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 mocno Ci pękła? czy tylko odprysk? bo jeśli taki mocniejszy odprysk to zawsze można spróbować podjechać na zalepienie tego..
bula87 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 jak masz znajomego ubezpieczyciela to się dogadaj żeby Ci zrobił polisę na teraz a szkodę zgłosisz za 2-3 tygodnie
Janekx Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 jakiś spocik może dziś? ładna pogoda pewnie ostatni dzień w tygodniu
jedrekx Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja dzisiaj ciężko... do 19:20 mam zajęcia ale liczę na to, że nie będzie padać w tym tyg bo umyłem nawet samochód
dobis1 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 siema właśnie się ocknąłem po nocce trzeba jakąś kawkę siorpnąć
zielaq Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Wypadało by sie jeszcze raz przywitać, tym razem w lokalnym gronie i tylko czekać na jakiś spocik co by się z Wami zapoznać
damian_qbass Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 widze że kolega z Torunia zapraszamy zapraszamy na najbliższy spot
Newman Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 jedrek .... bedzie padać podobno od jutra
jedrekx Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no to od jutra trzymam samochod w garazu
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 coś tu wieje nudą ostatnio... :gwizdanie:
bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 No i mamy kolejny słoneczny dzień Wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi