bula87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 dzięki chłopaki za spota jak zawsze miła atmosfera, ładny wieczór i szybka droga
damian_qbass Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 spot gdzie, kiedy ???!!! ehhhh proponowałem?! to nikt sie nie odezwał
bula87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nie spot tylko akcja "znicz" Damian pytał przedwczoraj chyba :gwizdanie:
damian_qbass Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:02_________________________________________________ma ktoś ochote jutro na wieczorną Akcje znicz w Toruniu ? [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:03_________________________________________________
WIŚNIA Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jutro głowica idzie do planowania z rana po południu składam,a co? nic tak pytam bo miałeś się na zakupy do GORDONA wybrać a cały czas tam Grzesia wysyłasz Dzisiaj jedziemy razem na zakupy
bula87 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Krzychu znalazłem http://allegro.pl/wylacznik-czasowy-oswietlenia-kabiny-i1873717823.html cena śmiech będę chyba zamawiał, przynajmniej będzie motywacja do działania tylko jeszcze muszę rozpracować jak to podłączyć, bo po zamknięciu centralnego będzie gasło, więc jakiś układ kondensatorów by się przydał..
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Krzychu znalazłem http://allegro.pl/wylacznik-czasowy-oswietlenia-kabiny-i1873717823.html cena śmiech będę chyba zamawiał, przynajmniej będzie motywacja do działania tylko jeszcze muszę rozpracować jak to podłączyć, bo po zamknięciu centralnego będzie gasło, więc jakiś układ kondensatorów by się przydał.. jezeli to ma byc do zrobienia czegos na podobe leave home/coming home to ja bym proponowal do tego dorzucic jeszcze jeden zwykly przekaznik ktory nie zalaczy lub wylaczy hallo po przekreceniu kluczyka....
bula87 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Krzychu znalazłem http://allegro.pl/wylacznik-czasowy-oswietlenia-kabiny-i1873717823.html cena śmiech będę chyba zamawiał, przynajmniej będzie motywacja do działania tylko jeszcze muszę rozpracować jak to podłączyć, bo po zamknięciu centralnego będzie gasło, więc jakiś układ kondensatorów by się przydał.. jezeli to ma byc do zrobienia czegos na podobe leave home/coming home to ja bym proponowal do tego dorzucic jeszcze jeden zwykly przekaznik ktory nie zalaczy lub wylaczy hallo po przekreceniu kluczyka.... masz rację, ale chyba jak się podłączy tak samo jak jest lampka w środku to będzie dobrze, a kondensatory podtrzymają światło
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 tak ale: wsiadasz do auta, odpalasz, lampka gasnie, a hallo jeszcze sie pali ok 30s, wyjezdzasz z parkingu, i halt 100zl nie twoje, za jazde na hallo
bula87 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 W sumie masz rację, ale to jest 30s. po otwarciu, więc zanim się dojdzie do auta, otworzy i odpali to zgaśnie, ale warto się zabezpieczyć przed utratą 18 litrów paliwa jutro idę szukać kondensatorów i do roboty
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 nie zamawiasz tego orginalego z allegro? wez jeszcze pod uwage ze w hallo masz zarowki h7 i jedna ma chyba 55w...
damian_qbass Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 a czy ja moge taki bajer zrobić na halogenach w moich lampach?? tych przedliftem??
bula87 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jeśli masz dzielone lampy przedliftowe to myślę, że tak tylko trzeba to opracować i przeliczyć koszty, bo może faktycznie jak mówi Przemek, że lepiej allegro
krzychu-trn Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Bartek to jak będziesz zamwiał to weż dla mnie też spotkamy się na spocie to odrazu Ci oddam i wkońcu będzie mozna się zmotywować do robo
Rekomendowane odpowiedzi