Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki chłopaki za spota jak zawsze miła atmosfera, ładny wieczór i szybka droga :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spot :shocked: gdzie, kiedy ???!!!

Opublikowano

spot :shocked: gdzie, kiedy ???!!!

ehhhh proponowałem?! to nikt sie nie odezwał :no:

Opublikowano

nie spot tylko akcja "znicz" :decayed: Damian pytał przedwczoraj chyba :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:02_________________________________________________ma ktoś ochote jutro na wieczorną Akcje znicz :kox: w Toruniu ? :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:03_________________________________________________

Opublikowano

jutro głowica idzie do planowania z rana po południu składam,a co?

nic tak pytam bo miałeś się na zakupy do GORDONA wybrać a cały czas tam Grzesia wysyłasz :tongue4:

Dzisiaj jedziemy razem na zakupy :wink4:

Opublikowano

ale tu dziś cisza... :gwizdanie:

Opublikowano

Krzychu znalazłem :kox:

http://allegro.pl/wylacznik-czasowy-oswietlenia-kabiny-i1873717823.html

cena śmiech będę chyba zamawiał, przynajmniej będzie motywacja do działania :naughty:

tylko jeszcze muszę rozpracować jak to podłączyć, bo po zamknięciu centralnego będzie gasło, więc jakiś układ kondensatorów by się przydał.. :mysli:

Opublikowano

cena śmiech będę chyba zamawiał, przynajmniej będzie motywacja do działania :naughty:

tylko jeszcze muszę rozpracować jak to podłączyć, bo po zamknięciu centralnego będzie gasło, więc jakiś układ kondensatorów by się przydał.. :mysli:

jezeli to ma byc do zrobienia czegos na podobe leave home/coming home to ja bym proponowal do tego dorzucic jeszcze jeden zwykly przekaznik ktory nie zalaczy lub wylaczy hallo po przekreceniu kluczyka....

Opublikowano

jezeli to ma byc do zrobienia czegos na podobe leave home/coming home to ja bym proponowal do tego dorzucic jeszcze jeden zwykly przekaznik ktory nie zalaczy lub wylaczy hallo po przekreceniu kluczyka....

masz rację, ale chyba jak się podłączy tak samo jak jest lampka w środku to będzie dobrze, a kondensatory podtrzymają światło :mysli:

Opublikowano

tak ale: wsiadasz do auta, odpalasz, lampka gasnie, a hallo jeszcze sie pali ok 30s, wyjezdzasz z parkingu, i halt 100zl nie twoje, za jazde na hallo :)

Opublikowano

W sumie masz rację, ale to jest 30s. po otwarciu, więc zanim się dojdzie do auta, otworzy i odpali to zgaśnie, ale warto się zabezpieczyć przed utratą 18 litrów paliwa :decayed: jutro idę szukać kondensatorów i do roboty :naughty:

Opublikowano

nie zamawiasz tego orginalego z allegro? wez jeszcze pod uwage ze w hallo masz zarowki h7 i jedna ma chyba 55w...

Opublikowano

a czy ja moge taki bajer zrobić na halogenach w moich lampach?? tych przedliftem?? :naughty:

Opublikowano

jeśli masz dzielone lampy przedliftowe to myślę, że tak tylko trzeba to opracować i przeliczyć koszty, bo może faktycznie jak mówi Przemek, że lepiej allegro

Opublikowano

Siemanko :kawa: