NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam kolegów po ponad roku jazdy z ciemnymi szybami nadszedł ten dzień ze komuś z policjantów nie spodobało się moje audi i postanowili mnie zatrzymać :kox: :kox: byłem i bez zerwania foli nie mam o czym gadac jutro jeszcze pojeżdżę troszkę Mam pytanko poleci mi ktoś stacje diagnostyczną gdzie podbiją mi papiery na szyby z foliami ?? na terenie bdg i okolic :kox: spróbuj na kolbego moje audi tam przeszło 1-szy przegląd
manny90 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 http://moto.onet.pl/305185,10885688,1,zdjecie.html?node=27
Reniu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czyli tak, wysyłka do mnie: 1. Wera (?) 2. Artur 3. Manny 4. Dobis 5. Bula 6. Kierownik 7. ja jutro gdzieś w okolicach popołudnia napiszę do Jarka Jeśli dostane gratisowo to też do Ciebie może polecieć **** Siemanko
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zamawiający kalendarze, posłuchajcie mnie robiąc wpłaty wpłacajcie tylko za kalendarz, ja pokryję wysyłkę za którą się później rozliczymy
wera :) Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja tez sie pisze na jedna wspolna wysylke do bdg
manny90 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zamawiający kalendarze, posłuchajcie mnie robiąc wpłaty wpłacajcie tylko za kalendarz, ja pokryję wysyłkę za którą się później rozliczymy Ode mnie dzisiaj przelew poszedł
bula87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja raczej za bo ma deszcz padać, auto załadowane, ale chyba nie pojadę
dobis1 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 chłopaki nie wybiera się ktoś w rejon Starachowic bo jest zderzak dla mnie do przywiezienia :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 W tym roku również zapraszam do wzięcia udziału w akcji SRTB dzieciom. Każdy grosz się liczy Link do strony: http://www.dzieciom.srtb.pl/
Rekomendowane odpowiedzi