WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 pada śnieg,pada śnieg... :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 pada śnieg,pada śnieg... :gwizdanie: :wallbash:
przemciotorun Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 VW to będzie:) bus jakis....
marcintuchola Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Koledzy planuje ktoś jechać z kuj-pom na zimowy zlot?? a planuje... w ciągu tygodnia się wyjaśni ja już się zapisałem i mam nadzieje że będe w PL fajnie jak wiecej ludzi z kuj-pom pojedzie no widziałem Was na liście, muszę się streszczać bo miejsca się kończą :gwizdanie: dlatego była szybka decyzja bo bałem sie o miejsca, ale myśle że jeszcze do konća tygodnia będą miejsca
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 pada śnieg,pada śnieg... :gwizdanie: :wallbash: można trochę poszaleć na jakimś parkingu dobrze że zapowiadają śnieg tylko dwa tygodnie
jedrekx Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 pada śnieg,pada śnieg... :gwizdanie: :wallbash: można trochę poszaleć na jakimś parkingu dobrze że zapowiadają śnieg tylko dwa tygodnie jak się ma normalny ręczny to tak. a u mnie przy tym gównie to nic się nie da...
Blondi89 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kompletuje już części, także niedługo wróci do żywych :>[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 10:09_________________________________________________Będę musiała alu pomalować, boje sie ze jak pomaluje tylko 1 to bedzie różnice widać w kolorze. Może zrobić je wszystkie na biało? Co myślicie?
bula87 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 białe są fajne tylko będzie trzeba często zmywać pył od klocków żeby nie osiadł na lakierze
Kierownik Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja bym widział kolor Tytanowy u ciebie Paulina Auto kolegi Andr3i
Rekomendowane odpowiedzi