bula87 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jędrek czytałeś już o akcji serwisowej VAG? http://moto.wp.pl/kat,106078,title,300-tys-samochodow-koncernu-VW-do-serwisu,wid,14179489,wiadomosc.html?ticaid=1dc46&_ticrsn=3 http://moto.onet.pl/1655716,1,diesle-skody-moga-miec-wady,artykul.html?node=6
jedrekx Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 czytałem, ale akcja nie dotyczy mnie lecz VW (Cuber dzwonił do ASO zapytać o tą akcję serwisową). ja też się niedługo wybieram do ASO więc jeszcze podpytam
karolusss Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witka Panowie i Panie mam szybkie pytanie Dziś w samochodzie Zuzy gość wymontowywał CB (było zamontowane na stałe), samo radio zdemonotowane spoko, potem przyszła kolej na antenę która była przeciągnięta pod plastikami i dodatkowo spięta opaskami... Gość chciał dobrze ale zamiast opaski przeciął dodatkowo 2 kable po których zaświeciło się ESP, Airbag i hamulce... no comment. Kable spowrotem polutował ale nadal świeci się kontrolka od hamulców Samochód podpięty do VAG'a pokazuje że błędów żadnych nie ma a kontrolka jak się świeci tak się świeci Jakieś pomysły?? Z góry dzięki za szybką odpowiedź , dziś ma samochód oglądać chętny do kupna i jak mu się opowie historię z debilem co nie potrafi obsłużyć cążków to na 100% nie uwierzy...
Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Napisz w dziale elektryki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=8.0
karolusss Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 No to napisałem, teraz pewnie mnie zjadą, że nie chce mi się szukać na forum tylko piszę ale co tam
przemciotorun Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witka Panowie i Panie mam szybkie pytanie Dziś w samochodzie Zuzy gość wymontowywał CB (było zamontowane na stałe), samo radio zdemonotowane spoko, potem przyszła kolej na antenę która była przeciągnięta pod plastikami i dodatkowo spięta opaskami... Gość chciał dobrze ale zamiast opaski przeciął dodatkowo 2 kable po których zaświeciło się ESP, Airbag i hamulce... no comment. Kable spowrotem polutował ale nadal świeci się kontrolka od hamulców Samochód podpięty do VAG'a pokazuje że błędów żadnych nie ma a kontrolka jak się świeci tak się świeci Jakieś pomysły?? Z góry dzięki za szybką odpowiedź , dziś ma samochód oglądać chętny do kupna i jak mu się opowie historię z debilem co nie potrafi obsłużyć cążków to na 100% nie uwierzy... jedyne co mi przychodzi do glowy to moze odpiac aku na jakis czas (PAMIETAJ O KODZIE DO RADIA) i sprawdzic bezpieczniki moze przecinajac te kable zrobil jakies zwarcie? ja mialem tak ze jak spalilem bezpiecznik od absu to wywalalo na fisie ikonke od uszkodzonego ukladu hamulcowego, ale na kompie dokladnie pokazalo co go boli....
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 siema pozdrowienia z minska mazowieckiego korolussss wyjmij i sprawdz bezpiecznik bo poszedl bankowo, wymien go i przejedz kawalek i bedzie git
krzychu-trn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wszystkim zgromadzonym jakiś spocik w ten week jest
Reniu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak zrobi się trochę cieplej, trzeba będzie zorganizować jakiegoś big spota, to Arek zrobi nam jakieś konkretne focisze
Rekomendowane odpowiedzi