felipe.avant Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 dobrze ze auta nie spalili
przemciotorun Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a oto moj nowy nabytek :naughty:
przemciotorun Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 25.500 [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:40_________________________________________________oczywiscie jedno zero w pamieci
Reniu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a oto moj nowy nabytek :oklaski: :oklaski: :oklaski: Niestety avanta B5 nie można nigdzie znaleźć ;(
manny90 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a oto moj nowy nabytek :oklaski: :oklaski: :oklaski: Niestety avanta B5 nie można nigdzie znaleźć ;( Swego czasu w Realu widziałem Na allegro też bywały, ale teraz nie widzę...
majki77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a oto moj nowy nabytek :oklaski: :oklaski: :oklaski: Niestety avanta B5 nie można nigdzie znaleźć ;( Swego czasu w Realu widziałem Na allegro też bywały, ale teraz nie widzę... jakby co to moge zobaczyc czy cos w sprawie miniaturki avanta da sie zrobic, zalatwic :gwizdanie:
Tomek4don Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 No chłopaki coś takiego znalazłem dla was http://www.urwis.pl/sklep/z8476-siku-audi-a4-avant.html ale moze jakiś model lepszy sie znajdzie jeszcze
felipe.avant Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 mam i ja... made in matchbox
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a oto moje A4 cabrio skala 1:43 firma Cararama
manny90 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja też nie ;P Trzeba uskutecznić zakup, bo nie ma się czym bawić ;D
majki77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 troche mi glupio to ja zacząłem z tymi miniaturkami :gwizdanie: dropson chcial sie pochwalic swoją nową audi, a tu tyle miniaturek, moze chłopakowi byc przykro ja sie obawiam o niego żeby sobie cos nie zrobił, dropson zawsze był takim wrażliwym chłopcem, musimy sie jakos z tego wytłumaczyć, że to pożyczone czy jakos tak. dziekuje z góry koledzy za zrozumienie, nie możemy go stracić!
Reniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Filip, Tomek... ale to B6 a ja kcem B5 Patrzyłem po producentach zabawek i nyc... z B5 avant to znalazłem jedynie RS4 ale dostęność zerowa: http://www.minichamps.de/index.php?iex=&m=1&s=de&a=2&b=4&c=2 Może kiedyś przypadkiem gdzieś trafię, to zapodam sobie do kompletu Może być do sklejania, jak by ktoś gdzieś znalazł to chętnie się przyjżę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi