bula87 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 janex coś o tym wie ---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:52 ---------- lepiej mieć na nosie glizde niż na codzień jeździć dieslem ---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 17:58 ---------- http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,kradnie-paliwo-granatowym-audi,38526.html#!prettyPhoto buła stary jumaczu to nie moje ja miałem avanta polifta, a nie sedana przed liftem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 janex coś o tym wie ---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:52 ---------- lepiej mieć na nosie glizde niż na codzień jeździć dieslem ---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 17:58 ---------- http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,kradnie-paliwo-granatowym-audi,38526.html#!prettyPhoto buła stary jumaczu to nie moje ja miałem avanta polifta, a nie sedana przed liftem:decayed: sprzedałeś qzke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no widziałeś przecież mojego "Wichra" Audi stoi miejsce w garażu obok i mam je do dyspozycji jak nikt z domu się nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 heh ja tam na swojego klekota nie narzekam najmniej pali w trasie jak się jedzie około 160 mój wcześniejszy tdi to już inna sprawa bo to zabawka była ze 150ps na 240 amoment taki ze na 3 kolo gubiły przyczepność ) murzyny robią a stolarnia stawia ---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ---------- pany jak się na tym forum w nowej okładce podpis wstawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 17:00 melduję się w niedzielę na Łuczniczce.. ale jeszcze w zimowym ogumieniu Wiśnia: Ustawienia->Edytuj sygnaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 17:00 melduję się w niedzielę na Łuczniczce.. ale jeszcze w zimowym ogumieniu Wiśnia: Ustawienia->Edytuj sygnaturę ja też będę jutro z rana biorę Osła do roboty żeby go ogarnąć na niedziele może jakaś lista chętnych na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Siemanko z wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 17:00 melduję się w niedzielę na Łuczniczce.. ale jeszcze w zimowym ogumieniu Wiśnia: Ustawienia->Edytuj sygnaturę ja też będę jutro z rana biorę Osła do roboty żeby go ogarnąć na niedziele może jakaś lista chętnych na spota? a ja oczywiście druga zmiana :facepalm: ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:24 ---------- taaaa )) kto nie wierzy zapraszamy prawda WIŚNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 letnie buty założone czas na poler meqsem musti nie przewidujesz juz mrozu??:naughty: ne teraz tylko długie upalne dni to do BT smigasz na letnich przy takiej pogodzie jak dzis pewnie nie bedziesz jedyny wera w tamtym roku byłem w Bukowinie na letnich 18" tak jak w Samociążku , w piątek jak jechaliśmy była pogoda jak w lato 17stopni słonko , wstajemy rano w sobotę a tam psikus auta zasypane jak uj , dobrze że w niedziele jak wracaliśmy to trochę roztopił się ten śnieg ale wesoło było i tak Rano w sobotę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dzisiaj chyba beda na auli koledzy z atk.... a predzej jedzdzili krzys, damian, majki, z torunia ale juz dlugo sie nieodzywaja Witam Jeśli w przyszłym tygodniu będzie równie ładnie i ciepło to zapraszamy wszystkich na 21 do Torunia:).... a tak wogóle to Pozdrowionka z Nad morza od Krzysia i odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dzisiaj chyba beda na auli koledzy z atk.... a predzej jedzdzili krzys, damian, majki, z torunia ale juz dlugo sie nieodzywaja Witam Jeśli w przyszłym tygodniu będzie równie ładnie i ciepło to zapraszamy wszystkich na 21 do Torunia:).... a tak wogóle to Pozdrowionka z Nad morza od Krzysia i odemnie no proszę ledwo słoneczko wyszło i chłopaki już się opalają miłego wypoczynku ps. Damian masz jeszcze Hanke?? Znajomy ma się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dziekujemy:) Honda jeszcze jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 kolejny słoneczny dzień i Osioł już czysty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 17:00 melduję się w niedzielę na Łuczniczce.. ale jeszcze w zimowym ogumieniu Wiśnia: Ustawienia->Edytuj sygnaturę ja też będę jutro z rana biorę Osła do roboty żeby go ogarnąć na niedziele może jakaś lista chętnych na spota? a ja oczywiście druga zmiana :facepalm: ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:24 ---------- taaaa )) kto nie wierzy zapraszamy prawda WIŚNIA no bez kitu ogień z rury wnet szedł lecz cóż... nastał teraz czas przemyśleń... ogłady... spokoju... za kierownicą gdyż 21 pkt. to już nie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 to pewnie teraz masz "emeryt drive" i zielenine zwiedzasz po dordze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 to pewnie teraz masz "emeryt drive" i zielenine zwiedzasz po dordze żebyś wiedział,choć w tym miesiącu mi chyba trochę skasują bo rok minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 dzień rozpoczęty od wkur..... jakiś xxxx mi auto porysowało ;//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi