Gość -makaveli- Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Grześ to żadna złośliwość....jakoś tak w codziennym języku przyjeło mi się "klekot" .... żeby nie raziło postaram się nie używać tej nazwy Pozdrawiam
winczako Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 a4 klub VS. BKB i co Wy wystawicie?? jedno S4 (wciągnięte przez M5 e39 400KM) ,reszta same klekoty m5 porównuj z podobną klasą czyli rs6. Wynik chyba jasny. Tak naprawdę m3 do rs4, a s4 do ..?? chociaz i s4 z m3 powalczy.
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Grzechu nie skomentuje tego nikt Ci nie karze
Kierownik Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 sweet focia na fordońskiej przed sek wpadła ...
winczako Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 dzieki za spotkanie . Szkoda ze tak pozno sie zdecydowalem wsiąść w ese. Tak sobie mysle ze z ta 335i moze być ciekawie - jesli jest seryjna to ma 5,5 sek do sety, co jest porownywalne ze mna . Wogóle co sie stalo z tym czerwonym? nie trafil z biegiem, bo zniknal jakos szybko?
rafi_a4 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 dzieki za spotkanie . Szkoda ze tak pozno sie zdecydowalem wsiąść w ese. Tak sobie mysle ze z ta 335i moze być ciekawie - jesli jest seryjna to ma 5,5 sek do sety, co jest porownywalne ze mna . Wogóle co sie stalo z tym czerwonym? nie trafil z biegiem, bo zniknal jakos szybko? jak wyszedles na starcie to chlopak odpuscil
Kempes_1985 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 WIŚNIA zamieniasz się na felgi? Bo czas zimówki zdjąć
winczako Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 dzieki za spotkanie . Szkoda ze tak pozno sie zdecydowalem wsiąść w ese. Tak sobie mysle ze z ta 335i moze być ciekawie - jesli jest seryjna to ma 5,5 sek do sety, co jest porownywalne ze mna . Wogóle co sie stalo z tym czerwonym? nie trafil z biegiem, bo zniknal jakos szybko? jak wyszedles na starcie to chlopak odpuscil a i tak startowalem asekuracyjnie ze wzgledu na sprzeglo... Jak zmienie to powienien byc diabel - mam nadzieje
damian_qbass Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 dzieki za spotkanie . Szkoda ze tak pozno sie zdecydowalem wsiąść w ese. Tak sobie mysle ze z ta 335i moze być ciekawie - jesli jest seryjna to ma 5,5 sek do sety, co jest porownywalne ze mna . Wogóle co sie stalo z tym czerwonym? nie trafil z biegiem, bo zniknal jakos szybko? jak wyszedles na starcie to chlopak odpuscil a i tak startowalem asekuracyjnie ze wzgledu na sprzeglo... Jak zmienie to powienien byc diabel - mam nadzieje a ja dziękuje za przejażdzkę zrobisz sprzęgło to będzie latać jak trzeba
bula87 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 również dzięki chłopaki za spotkanie i za transport Z rana już było mycie "Wichra" i rezanko
otles2 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 ajjj szkoda ze nie mam manualna tak bym podłubał u siebie i by klekot szedł jak należny ;d;d winczako daj spiekę i będzie start mega i wieczne sprzęgło trochę ciężko na początku w normalnym użytkowaniu się jeździ ale ogarniesz i będzie cacy tak piekna pogoda pojechałem umyć klekota zamiast siedzieć i sie nudzi na wykładzie d;d;d
damian_qbass Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 może pomyślimy nad jakimś grilem? :->
winczako Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 spiek nie wchodzi w grę. Wzmocnienie u Radzika jak najbardziej )
Rekomendowane odpowiedzi