Newman Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jedrekx... fura od razu lepiej sie prezentuje .. good job . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jedrekx... fura od razu lepiej sie prezentuje .. good job . dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jedrekx te wydeszki jakoś na foto takie dziwne ale to chyba ori wiec pewnie złudzenia fotki dawaj sesje jutro na szybko jak fele wsadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 lampy w końcu zakodowane, samopoziomowanie znowu działa dziś wymiana kółek i pora odpocząć trochę od modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A co miałeś z tymi lampami że nie działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 do lakierowania błotnika wyjęli mi lampę i odpalili auto bez niej.. samochód zgłupiał i "nie widział" lampy więc nie działało mi samopoziomowanie, ale lampa świeciła. wczoraj mi z powrotem zakodowali i wszystko już hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Spotkał się ktoś z czymś takim? http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230375-Panel-klimatyzacji-ma-fochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Spotkał się ktoś z czymś takim?http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230375-Panel-klimatyzacji-ma-fochy u mnie jak miałem jeszcze klimatronik przedliftowy to nie mogłem sterować temp w jedną stronę, nawiewem też w jedną stronę i czymś tam jeszcze..... Czasami działało a czasami nie, zależy jaka pogoda była. Po rozebraniu i sprawdzeniu miernikiem okazało się że jest ścieżka przerwana - mała operacja lutownicą + poprawienie pozostałych lutów rozwiązało problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jędras jak letni set-up? Jest jakieś foto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi