Newman Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jedrekx... fura od razu lepiej sie prezentuje .. good job .
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jedrekx... fura od razu lepiej sie prezentuje .. good job . dzięki
otles2 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jedrekx te wydeszki jakoś na foto takie dziwne ale to chyba ori wiec pewnie złudzenia fotki dawaj sesje jutro na szybko jak fele wsadzisz
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 lampy w końcu zakodowane, samopoziomowanie znowu działa dziś wymiana kółek i pora odpocząć trochę od modów
Reniu Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 A co miałeś z tymi lampami że nie działało?
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 do lakierowania błotnika wyjęli mi lampę i odpalili auto bez niej.. samochód zgłupiał i "nie widział" lampy więc nie działało mi samopoziomowanie, ale lampa świeciła. wczoraj mi z powrotem zakodowali i wszystko już hula
Reniu Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Spotkał się ktoś z czymś takim? http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230375-Panel-klimatyzacji-ma-fochy
dobis1 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Spotkał się ktoś z czymś takim?http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230375-Panel-klimatyzacji-ma-fochy u mnie jak miałem jeszcze klimatronik przedliftowy to nie mogłem sterować temp w jedną stronę, nawiewem też w jedną stronę i czymś tam jeszcze..... Czasami działało a czasami nie, zależy jaka pogoda była. Po rozebraniu i sprawdzeniu miernikiem okazało się że jest ścieżka przerwana - mała operacja lutownicą + poprawienie pozostałych lutów rozwiązało problem
manny90 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Jędras jak letni set-up? Jest jakieś foto??
Rekomendowane odpowiedzi