musti Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 no ja na Wigry czekam :kox::kox: Piotrek tak w ogóle to dawno się nie widzieliśmy Dawno się nie widzieliśmy Panie masz rację ale nie ma kiedy zbytnio sam wiesz jak jest jak tam A5 śmga cacy ? śmiga, śmiga. niezawodne póki co może niedługo Cię odwiedzę jak będę jechał do Wawy na program zapraszam proszę Pana tylko daj znać kiedy bo na urlop jadę nad morze ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- klubowe ramki na Seju klubowe ramki to podstawa proszę ja Pana jeszcze na R1 by się przydało wrzucić ramkę
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 no ja na Wigry czekam :kox::kox: Piotrek tak w ogóle to dawno się nie widzieliśmy Dawno się nie widzieliśmy Panie masz rację ale nie ma kiedy zbytnio sam wiesz jak jest jak tam A5 śmga cacy ? śmiga, śmiga. niezawodne póki co może niedługo Cię odwiedzę jak będę jechał do Wawy na program zapraszam proszę Pana tylko daj znać kiedy bo na urlop jadę nad morze to spokojnie bo ja we wrześniu planuję albo w październiku. a gdzie i kiedy jedziesz?
musti Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 no ja na Wigry czekam :kox::kox: Piotrek tak w ogóle to dawno się nie widzieliśmy Dawno się nie widzieliśmy Panie masz rację ale nie ma kiedy zbytnio sam wiesz jak jest jak tam A5 śmga cacy ? śmiga, śmiga. niezawodne póki co może niedługo Cię odwiedzę jak będę jechał do Wawy na program zapraszam proszę Pana tylko daj znać kiedy bo na urlop jadę nad morze to spokojnie bo ja we wrześniu planuję albo w październiku. a gdzie i kiedy jedziesz? aa to spokojnie jak coś to masz telefon dzwoń 4-5 sierpnia na Hel do kolegi z forum na % , a potem Władysławowo do 12.08
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Siemanko mam boczek, ale trzeba przelozyc szmate... bo ma dziure wycieta na to czerwone swiatelko.... tylko troche w zlym miejscu ale szmata jest w bdb stanie... to jak chcesz to mozesz zabierac bo i tak mi to miejsce zajmuje....
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 jak chcesz to moge ta szmate wyciagnac.... zawsze latwiej bedzie do przewiezienia... wtedy tylko wkleisz ja u siebie i tyle...
Reniu Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Było by łatwiej Mówiąc szmatę, masz na myśli szmatę i ten plastik pod nią, tak?
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 tak, plastik i ten material caly ten element...
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 potrzebuje ktos wygluszke tylnej klapy do sedana? zamek, ten silownik na powietzre, jakies odboje, mocowanie do trojkata itp? jak cos to pisac.... ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------
Rekomendowane odpowiedzi