bula87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Może w niedziele 16-18 ? może być myślę, że ogarnę a tak w ogóle to
Artur82 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 mi tez raczej pasuje niedziela...to może jak za staryuch dobrych czasów puścić listę
WIŚNIA Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 lato w pełni czas się zabrać za padake [/QUOTE]rok temu ta sama gadka była błotnik w kolorze już do mnie jedzie,nowe świcki,olej do skrzyni,płyn do wspomagania,brakujące listwy,i parę innych rzeczy już do mnie lecą
hidden22 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam nie ma ktoś użyczyć żeby podłączyć u mnie a aucie concert 2? mogę podjechać jeśli ktoś ma i jest z kuj-pom chce tylko sprawdzic czy radio concert 2 sciaga dorze stacje radiowe...bo na concert 3 mam problem i mysle ze moze miec wine radio, jak co czekam na priv
Kierownik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 kurde ja mam w niedziele nawał roboty raczej nie dam rady
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 błotnik w kolorze już do mnie jedzie,nowe świcki,olej do skrzyni,płyn do wspomagania,brakujące listwy,i parę innych rzeczy już do mnie lecą już do ciebie nie wjade do garażu bo ryj tak nisko siedzi na gwincie że szura po ziemii tył stawiał upór bo zapieczone amory jeszcze fabryczne...jutro dalsza walka
Reniu Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dzieńdoberek Za kilka godzin weeeeeeekend
bula87 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 byłem dziś oglądać skodę, prawie kupiłem hondę, a wróciłem z niczym..:facepalm:niełatwo jest kupić auto firmowe do pracy..
marcintuchola Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja jak na razie jestem za tylko gdzie i kiedy?
jozek726 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie mam sprawę, jest tu ktoś co ogarnia i jest w stanie mi zakodować kluczyć z b7 do mojej b6 i wgrać IMO ?
bula87 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jak będę miał czym to podlecę też na spota
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 zabawki doszły załóż wątek tego peta i tam się chwal
WIŚNIA Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 zabawki doszły załóż wątek tego peta i tam się chwal już dawno założyłem złamasie
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 zabawki doszły załóż wątek tego peta i tam się chwal już dawno założyłem złamasie ide tam nasmarować .... lepiej zamknij wątek
Janekx Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jak będę miał czym to podlecę też na spota jak coś to mogę podjechać po Ciebie po drodze
przemciotorun Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 vwmania2012 pictures by dropsone - Photobucket
Rekomendowane odpowiedzi