wera :) Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja również podjadę z wielką chęcią bo na ostatni spot zaspałam 1. Artur82 2. Wisnia 3. Jedrek 4. Wera
bula87 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 1. Artur82 2. Wisnia 3. Jedrek 4. Wera 5. Bula 50%
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja na chwile obecna jestem na tak ale prawdopodobnie bede mial jutro gosc takze nie wpisuje sie na liste
manny90 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ją odpadam w ten weekend. Darek, pompke mam już przy sobie. Jakos do wieczora bede w miescie takze wal smialo.
Janekx Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 1. Artur82 2. Wisnia 3. Jedrek 4. Wera 5. Bula 50% 6. Janekx (zależy o której)
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 kurna Darek ogarnales pompke? bo moja tez zdycha.... coraz czesciej nie otwiera/zamyka mi auta z pilota.... zamknac to jeszcze ciul bo zlapie za ktoryms razem, ale otwieranie masakra jeszcze zaden zamek mi nie chodzi tak jak powinien.... bo sie zacinaja strasznie:facepalm: nie orietuje sie ktos czy jakis magik zregeneruje mi wkladki zamkow? gadalem z wujasem to mowil ze to nic trudnego, ale trzeba miec duzo cierpliwosci i precuzjii w wymianie blaszek i zakladaniu sprezynek...
WIŚNIA Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 kurna Darek ogarnales pompke? bo moja tez zdycha.... coraz czesciej nie otwiera/zamyka mi auta z pilota.... zamknac to jeszcze ciul bo zlapie za ktoryms razem, ale otwieranie masakra jeszcze zaden zamek mi nie chodzi tak jak powinien.... bo sie zacinaja strasznie:facepalm: nie orietuje sie ktos czy jakis magik zregeneruje mi wkladki zamkow? gadalem z wujasem to mowil ze to nic trudnego, ale trzeba miec duzo cierpliwosci i precuzjii w wymianie blaszek i zakladaniu sprezynek... ci powiem że rozebrać to ustrojstwo to jest magia,przerabiałem to z dwóch stron
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 rozebrac.... ja sie bardziej boje jak to poskladac zeby sie nie rozsypalo w drobny mak.... mam w domu zamek z klapy i na nim chcialem poprobowac ale doszlem do jednago momentu i nie wiem jak to dalej ugryźć a nie mam klucza...
Kriss^^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jakbyście popatrzeli troszkę to we włocławku o 17.00 w sobotę jest spot zawitają ludzie z Torunia, Łodzi i okolic Włocławka;)
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 No tak Krzysiek, wszystko fajnie ale nie kazdy siedzi na atk, pozatym tu tez jest watek o spotach we Wloclawku, i nie ma tam zadnego info ze sie cos grubszego szykuje...
Kriss^^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jest info dropsone, jest jest i to już od dawna.
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jak mowisz o tym "ruszyłem temat na Facebooku oraz wśród znajomych z wlc i spoty będą w druga sobotę każdego miesiąca o godzinie 17.00 przy hali mistrzów we włocławku małą kampanie reklamowa z ulotkami zrobiłem z kolega z klubu audi tt i zobaczymy co wyjdzie mam nadzieję że będzie nas coraz więcej :)" to sie nie dziw ze tu sie nikt nie wypowiada.....
silidario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja tez sie pisze na spocik ale jak mam jechac na 17 to za duzo czasu nie pobede bo o 18.30 musze byc w BDG w pracy
WIŚNIA Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 to jutro robimy spota? będzie miał ktoś kabelek żeby podłączyć furkę?
silidario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 To w takim razie gdzie w końcu odbędzie się ten spot i o której ?? ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Ja kabelki mogę załatwić jak coś?C
Artur82 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja mogę o 16 i o 17 obojętnie...a kabelek jak co to wezmę
Rekomendowane odpowiedzi