dobis1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja się pisze na BT z narzeczoną...ale narazie tylko dla klubowiczów są zapisy ja też z kobieta polecę, chyba że będzie miała zjazd w szkole, ale postaram się żeby nie było zaczepię się do Was wszystkich w Bydzi no i super też rozważam wyjazd ale nie mówię że na 100% bo w zeszłym roku byłem już zapisany i musiałem zrezygnować ale będę uparcie dążył do celu
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 marcintuchola przycięty na Łuczniczce w sumie jego samochód,trochę koło ciebie śnieg przeorałem bo cały parking zajęty ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- ja się pisze na BT z narzeczoną...ale narazie tylko dla klubowiczów są zapisy ja też z kobieta polecę, chyba że będzie miała zjazd w szkole, ale postaram się żeby nie było zaczepię się do Was wszystkich w Bydzi no i super też rozważam wyjazd ale nie mówię że na 100% bo w zeszłym roku byłem już zapisany i musiałem zrezygnować ale będę uparcie dążył do celu do Bukowiny tak,ale żeby pod Tesco przyjechac to czasu nie ma
marcintuchola Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 dziewczyna do szkoly jechala:) a co do bulkowina to ja jeszcze nie wiem czy bede w polsce :/
dobis1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 do Bukowiny tak,ale żeby pod Tesco przyjechac to czasu nie ma znajdę jeszcze czas aby również pod Tesco podjechać
bula87 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dobis Ty chyba szukałeś z tego co pamiętam S4 A4 B5 17" felgi 5x112 (2936945812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wera :) Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 dużo osób było? niedługo rusza lista na Bukowinę.. decydować się żebym nie jechał jedyny z kuj-pom jak zabierzesz pasażera na gapę to jadę na 100%
dobis1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dobis Ty chyba szukałeś z tego co pamiętamS4 A4 B5 17" felgi 5x112 (2936945812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Spoko monitoruję rynek bo jak dobrze pójdzie to w lutym będzie zakup
przemciotorun Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 to nie jest zaden szal, 17" i troche dojechane, jeszcze dobrze ze dekle sa bo bez dekli to wogole by sie nie oplacalo, niewiem czy jeszcze sa ale byly za 800 ladne II w 18"
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 to nie jest zaden szal, 17" i troche dojechane, jeszcze dobrze ze dekle sa bo bez dekli to wogole by sie nie oplacalo, niewiem czy jeszcze sa ale byly za 800 ladne II w 18" też widziałem te 18 jakbym potrzebował Avus-y to do Ciebie bym się zgłosił
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 najpierw lampy nieszczęsne potem zawiechę muszę ogarnąć i felga
przemciotorun Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 najpierw lampy nieszczęsne potem zawiechę muszę ogarnąć i felga regeneracja soczewek? a wiesz chyba mam jedna soczewke ale nie wiem w jakim jest stanie, jutro musze podjechac do garazu to zobacze i ci napisze
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 no myślałem o regeneracji, jak będziesz miał na uwadze to będę wdzięczny
Newman Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Siemka dropsone.. niestety nie ogarnalem tej pompy Manny zapodał mi pompe od passata niestety różni sie ona nieznacznie od tej w audi. Na poczatku myslałem ze bedzie gites ale niestety ten wirnik w pasacie jest okoł 1cm grubosci a w audi ma jakies 4mm. przez to cała obudowa tego wirnika jest wyższa. to jeszcze by sie dało przezyc ale odprowadzenia do tych wężyków w audi sa zupełnie w innych miejscach i juz d*pa. nawet jakbym złozył to by nie działało. Takze Manny muszę Ci zwrócić sprzet. chyba ze Tobie dropsone podejdzie jak chcesz to moge Ci foty jakies porobić bo jeszcze mam rozgrzebane obydwie.
Rekomendowane odpowiedzi