Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja się pisze na BT z narzeczoną...ale narazie tylko dla klubowiczów są zapisy :facepalm:

ja też z kobieta polecę, chyba że będzie miała zjazd w szkole, ale postaram się żeby nie było :grin: zaczepię się do Was wszystkich w Bydzi :wink:

no i super :wink:

też rozważam wyjazd ale nie mówię że na 100% bo w zeszłym roku byłem już zapisany i musiałem zrezygnować:facepalm: ale będę uparcie dążył do celu :wink:

Opublikowano

marcintuchola przycięty na Łuczniczce :naughty: w sumie jego samochód,trochę koło ciebie śnieg przeorałem :banan: bo cały parking zajęty :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

ja się pisze na BT z narzeczoną...ale narazie tylko dla klubowiczów są zapisy :facepalm:

ja też z kobieta polecę, chyba że będzie miała zjazd w szkole, ale postaram się żeby nie było :grin: zaczepię się do Was wszystkich w Bydzi :wink:

no i super :wink:

też rozważam wyjazd ale nie mówię że na 100% bo w zeszłym roku byłem już zapisany i musiałem zrezygnować:facepalm: ale będę uparcie dążył do celu :wink:

do Bukowiny tak,ale żeby pod Tesco przyjechac to czasu nie ma :facepalm:

Opublikowano

dziewczyna do szkoly jechala:) a co do bulkowina to ja jeszcze nie wiem czy bede w polsce :/

Opublikowano
do Bukowiny tak,ale żeby pod Tesco przyjechac to czasu nie ma :facepalm:

znajdę jeszcze czas aby również pod Tesco podjechać :wink:

Opublikowano
dużo osób było? niedługo rusza lista na Bukowinę.. decydować się żebym nie jechał jedyny z kuj-pom :decayed:

jak zabierzesz pasażera na gapę to jadę na 100% :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

to nie jest zaden szal, 17" i troche dojechane, jeszcze dobrze ze dekle sa bo bez dekli to wogole by sie nie oplacalo, niewiem czy jeszcze sa ale byly za 800 ladne II w 18" :naughty:

Opublikowano
to nie jest zaden szal, 17" i troche dojechane, jeszcze dobrze ze dekle sa bo bez dekli to wogole by sie nie oplacalo, niewiem czy jeszcze sa ale byly za 800 ladne II w 18" :naughty:

też widziałem te 18 :wink: jakbym potrzebował Avus-y to do Ciebie bym się zgłosił :decayed:

Opublikowano

najpierw lampy nieszczęsne :facepalm: potem zawiechę muszę ogarnąć i felga :kox:

Opublikowano
najpierw lampy nieszczęsne :facepalm: potem zawiechę muszę ogarnąć i felga :kox:

regeneracja soczewek? a wiesz chyba mam jedna soczewke ale nie wiem w jakim jest stanie, jutro musze podjechac do garazu to zobacze i ci napisze

Opublikowano

no myślałem o regeneracji, jak będziesz miał na uwadze to będę wdzięczny :wink:

Opublikowano

Siemka

dropsone.. niestety nie ogarnalem tej pompy

Manny zapodał mi pompe od passata niestety różni sie ona nieznacznie od tej w audi. Na poczatku myslałem ze bedzie gites ale niestety ten wirnik w pasacie jest okoł 1cm grubosci a w audi ma jakies 4mm. przez to cała obudowa tego wirnika jest wyższa. to jeszcze by sie dało przezyc ale odprowadzenia do tych wężyków w audi sa zupełnie w innych miejscach i juz d*pa. nawet jakbym złozył to by nie działało.

Takze Manny muszę Ci zwrócić sprzet. chyba ze Tobie dropsone podejdzie jak chcesz to moge Ci foty jakies porobić bo jeszcze mam rozgrzebane obydwie.