shadowrunner Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Ja też bym w końcu podjechał na jakiś spot poznać ekipę
WIŚNIA Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 chętnych zawsze jest sporo a jak przychodzi co do czego to i tak góra 5 furek jest
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 [\ '[ ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- moja mała siedzi na kolanach i pomaga tatusiowi w tworzeniu postów
dobis1 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 siema... wyjechałem wczoraj motorkiem bo słoneczko tak kusiło to co zima zrobiła z naszymi drogami woła o pomstę do nieba, główne jeszcze jako tako ale zjechałem na mniej uczęszczane drogi to nie wiedziałem gdzie mam uciekać.... masakra:facepalm:
bula87 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Silidario ustrzelony dziś w Osielsku około 11:30 Dobis1 W Świeciu koło Kacpury około 13 co do spotów mi w tygodniu bardzo pasuje, z resztą na 10 spotów jestem na 8
Robertuss Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Siema! Ja z tego miejsca przepraszam szanowne grono spotowiczów, iż jeżdżąc audi już prawie rok, nie dojechałem jeszcze na żaden spot w bydgoszczy czy w toruniu. Obiecuję poprawę i że w końcu pojawię się jak założę gwint i alu czyli początek kwietnia
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Siema!Ja z tego miejsca przepraszam szanowne grono spotowiczów, iż jeżdżąc audi już prawie rok, nie dojechałem jeszcze na żaden spot w bydgoszczy czy w toruniu. Obiecuję poprawę i że w końcu pojawię się jak założę gwint i alu czyli początek kwietnia No Pane ale na 15" i gwincie skręconym na -25 to mogłeś dawno wpaść ......
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ....jeszcze 2 tygodnie...... to prawda, BT tuż tuż
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 a co do zimy to: mam czyste auto i oby pozostało jak najdłużej tym bardziej, że jest świetna pogoda!
Rekomendowane odpowiedzi