Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja czekałem do teraz i dowiedziałem się, że jednak nie ruszam w stronę TRN. może następnym razem :kwasny:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za spot panowie ;)) .. kurna jak tam ślisko na parkingu :P

Opublikowano

dzięki również za spota, fajnie było Was zobaczyć po długim czasie :decayed: Przemek dzięki za folię i antenę :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Panowie, chciałem bardzo przyjechać, ale o 19:30 dopiero wyszedłem ze szpitala.. moja babcia znowu trafiła :kwasny:

Opublikowano

Jędrek, spokojnie, bedzie nie jedna okazja jeszcze ;).

Opublikowano

Panowie, chciałem bardzo przyjechać, ale o 19:30 dopiero wyszedłem ze szpitala.. moja babcia znowu trafiła :kwasny:

no to kiepsko:( dużo zdrowia dla babci

Wszystkiego Dobrego na te śnieżne świeta Panie i Panowie :)

Opublikowano

wielkanoc018.jpg

Spokojnych Świąt dla Was i szybkiej wiosny dla wszystkich. Pozdro

Opublikowano

Spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt dla Was wszystkich.. :hi:

Opublikowano

szybko jeździ to pewnie nie słyszał :)

Opublikowano
:bry: również Najlepszego Wszystkim Zdrowych, Rodzinnych Świąt :hi:
Opublikowano

:siema:

Najlepszego na te święta!!

Opublikowano

sorrrrrka, rozglądam się za mieszkaniem i mysli mialem po prostu gdzie indziej ;))). Musisz stanąc i piertolnąć mnie w łeb

swoją drogą, nie macie jakiegoś kontaktu dobrego na mieszkanie? tak ze 100-120m2, najlepiej w ładnej kamienicy, do generalnego remontu.... :whistling::decayed:

Opublikowano
sorrrrrka, rozglądam się za mieszkaniem i mysli mialem po prostu gdzie indziej ;))). Musisz stanąc i piertolnąć mnie w łeb

swoją drogą, nie macie jakiegoś kontaktu dobrego na mieszkanie? tak ze 100-120m2, najlepiej w ładnej kamienicy, do generalnego remontu.... :whistling::decayed:

po świętach mogę zadzwonić w jedno miejsce i się czegoś dowiem, rozumiem że najlepiej Toruń?

Opublikowano

tylko torun i najlepiej bydgoskie przedmiescie, a najlepiej to ul. konipnicka, ta ładna kamienica :grin::facepalm: . Dzięki Bartek, czekam na info w takim razie :D:).

Jesli poza toruniem, to raczej ziemia 1500-3000m2, ale to tez w niedalekiej okolicy.. Z tym, że musiala by być w "okazyjnej" cenie, bo za 150-200zl/m2 to niech mi possają suty... :kox:

... btw, widzieliscie ceny zemi na lesnej polanie w toruniu??? po**o ich od 500zł/m.... a podobno kryzys mamy... a torun to dziura i centrum bezrobocia...