Artur82 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Jak tam się rezanko udało? zerknij w moj watek
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Jakbyście wiedzieli może kto ma na zbyciu Leona w dieslu to dajcie mi znać. U nas w wątku spoty śląskie jest ziomek Mario ma zadbanego hiszpańskiego klekota ..zagadaj z nim kiedyś coś pisał o sprzedaniu
barteksak Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 szukam oponki 215/45/17 albo parka albo jedna sztuka ale MALOYA FUTURA SPORT miałby ktoś coś na zbyciu?
dobis1 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Jakbyście wiedzieli może kto ma na zbyciu Leona w dieslu to dajcie mi znać. U nas w wątku spoty śląskie jest ziomek Mario ma zadbanego hiszpańskiego klekota ..zagadaj z nim kiedyś coś pisał o sprzedaniu troszku daleko ale będę miał na uwadze - dzięki. Narazie mam u nas parę opcji więc zobaczymy
Jarek11255 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Witam Panowie i Panie Taka mała prośba, ostrzeżenie chociaż już pewnie za późno. Prawdopodobnie w nocy z soboty na niedziele skradziono moje auto w Chełmnie, może przypadkiem gdzieś rzuci wam się w oczy, chociaż już w to nie wierze zresztą panowie z policji jak to ujęli auto pewnie poszło już w eter Audi miało odcięcie mechaniczne zapłonu ale widać i z tym sobie poradzili, stało także na niestrzeżonym parkingu zamykanym na kłódkę, która gdzieś przepadła Panowie policjanci troszkę byli tylko zdziwieni, że poszła audi z silnikiem 1.8T w benzynie a nie diesel W razie, gdyby ktoś przypadkiem się natknął na auto proszę o PW. Pozdrawiam i pilnujcie swoich skarbów
winczako Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 ... benzynie a nie diesel może się pomylili.... współczuje.
Jarek11255 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 ... benzynie a nie diesel może się pomylili.... współczuje. Właśnie mówili, że 9 audi w tym roku i pierwsza w benzynie, a tak sama ropa odjeżdżała.
Janekx Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Właśnie mówili, że 9 audi w tym roku i pierwsza w benzynie, a tak sama ropa odjeżdżała. O kurde Jarek współczuje .... chociaż się nie znamy to często widziałem w mieście Twoją audi i naprawdę ładnie się prezentowała ... a na jakiej ulicy stała?
Jarek11255 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Właśnie mówili, że 9 audi w tym roku i pierwsza w benzynie, a tak sama ropa odjeżdżała. O kurde Jarek współczuje .... chociaż się nie znamy to często widziałem w mieście Twoją audi i naprawdę ładnie się prezentowała ... a na jakiej ulicy stała? M. Skłodowskiej-Curie parking szkoły podstawowej nr 4
Madox Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 O kurde współczuje. Ja zaczynam sie bać o swoją bo ostatnio sie coś czesto słyszy że w CCH i okolic giną audi :/
silidario Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Współczucia ... A policja pewnie trochę po ściemnia i sprawa pójdzie do umorzenia... takie są niestety realia w Polsce.
WIŚNIA Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Współczucia ... A policja pewnie trochę po ściemnia i sprawa pójdzie do umorzenia... takie są niestety realia w Polsce. byś był na spocie to byś zobaczył koła,w tym tygodniu wpada przód 215 jednak
Rekomendowane odpowiedzi