WIŚNIA Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 jutro musze sprawdzić co i jak bo nie wierze---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- turbo pompuje tyle ile powinno,gajger nie kłamie ............czyli co ???????????????? ALt też Cię objedzie................?????????????.......nie startujesz z zaciągniętym ręczny, albo z dwójki ????? ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- chyba że założę 16" następnym razem ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- tak jak pisałem...............ale punkt pierwszy jest b.ważny 2 bronki 0,66 we mnie już siedzą ja piszę o normalnym alkoholu ,a nie o zupie chmielowej nie już się ganiałem z ALT noł czens,a drugie jutro praca trzeba trzeźwy umysł mieć
Artur82 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 no właśnie kto się buja na Plaze w piątek??
barteksak Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Lanos wszystkich objeżdżał - bez szans xD lekka buda, male koła, silnik 200Kucy i takie efekty... a tak wgl to zapraszamy w sobote o 20 pod luczniczke bedzie powtórka z rozrywki )) może ktoś chętny na wyjebanie lanosa ?
jedrekx Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Bartek, Twoje auto widziałem w niedzielę albo w poniedziałek na Mostowej ok. północy
WIŚNIA Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Lanos wszystkich objeżdżał - bez szans xD lekka buda, male koła, silnik 200Kucy i takie efekty...a tak wgl to zapraszamy w sobote o 20 pod luczniczke bedzie powtórka z rozrywki )) może ktoś chętny na wyjebanie lanosa ? a może założę 16" w sobotę
slaviozo Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 panowie szukam drzwi przednich i tylnych do a4 prawa strona do malowania najlepiej jasne kolory srrebrny biały mile widziany do a4 b5 98 4 zna ktos jakies namiary na auto czesci szroty i tym podobne bo na allegro jakas kpina w regionie tablica to samo....
dobis1 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Lanos wszystkich objeżdżał - bez szans xD lekka buda, male koła, silnik 200Kucy i takie efekty...a tak wgl to zapraszamy w sobote o 20 pod luczniczke bedzie powtórka z rozrywki )) może ktoś chętny na wyjebanie lanosa ? przyjadę motorem to mu pokażę hehe
WIŚNIA Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Lanos wszystkich objeżdżał - bez szans xD lekka buda, male koła, silnik 200Kucy i takie efekty...a tak wgl to zapraszamy w sobote o 20 pod luczniczke bedzie powtórka z rozrywki )) może ktoś chętny na wyjebanie lanosa ? przyjadę motorem to mu pokażę hehe przyjedź na motorach też ludki przyjeżdżają ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- panowie szukam drzwi przednich i tylnych do a4 prawa strona do malowania najlepiej jasne kolory srrebrny biały mile widziany do a4 b5 98 4 zna ktos jakies namiary na auto czesci szroty i tym podobne bo na allegro jakas kpina w regionie tablica to samo.... w Borównie masz jeden w alei dębowej, jak na solec jedziesz toruńską masz szrot, https://www.google.pl/search?q=szrot+bydgoszcz&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr
Rekomendowane odpowiedzi