Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jutro musze sprawdzić co i jak bo nie wierze

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

turbo pompuje tyle ile powinno,gajger nie kłamie

............czyli co ???????????????? ALt też Cię objedzie................?????????????.......nie startujesz z zaciągniętym ręczny, albo z dwójki ?????

:decayed:

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------

chyba że założę 16" następnym razem :polew:

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

tak jak pisałem...............ale punkt pierwszy jest b.ważny :decayed::wink:

2 bronki 0,66 we mnie już siedzą :decayed:

ja piszę o normalnym alkoholu ,a nie o zupie chmielowej :wink::decayed:

nie już się ganiałem z ALT noł czens,a drugie jutro praca trzeba trzeźwy umysł mieć :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:thumbdown:

::decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Bartek śmigasz w piątek na plazę? :wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:siema:

no właśnie kto się buja na Plaze w piątek??

Opublikowano

Lanos wszystkich objeżdżał - bez szans xD lekka buda, male koła, silnik 200Kucy i takie efekty...

a tak wgl to zapraszamy w sobote o 20 pod luczniczke bedzie powtórka z rozrywki :))) może ktoś chętny na wyjebanie lanosa ?:D

Opublikowano

Bartek, Twoje auto widziałem w niedzielę albo w poniedziałek na Mostowej ok. północy :wink:

Opublikowano
Lanos wszystkich objeżdżał - bez szans xD lekka buda, male koła, silnik 200Kucy i takie efekty...

a tak wgl to zapraszamy w sobote o 20 pod luczniczke bedzie powtórka z rozrywki :))) może ktoś chętny na wyjebanie lanosa ?:D

a może założę 16" w sobotę :grin:

Opublikowano

panowie szukam drzwi przednich i tylnych do a4 prawa strona do malowania najlepiej jasne kolory srrebrny biały mile widziany do a4 b5 98 4 zna ktos jakies namiary na auto czesci szroty i tym podobne bo na allegro jakas kpina w regionie tablica to samo....

Opublikowano

przyjadę motorem to mu pokażę hehe :kox:

Opublikowano

przyjadę motorem to mu pokażę hehe :kox:

przyjedź na motorach też ludki przyjeżdżają :kox:

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

panowie szukam drzwi przednich i tylnych do a4 prawa strona do malowania najlepiej jasne kolory srrebrny biały mile widziany do a4 b5 98 4 zna ktos jakies namiary na auto czesci szroty i tym podobne bo na allegro jakas kpina w regionie tablica to samo....

w Borównie masz jeden w alei dębowej, jak na solec jedziesz toruńską masz szrot,

https://www.google.pl/search?q=szrot+bydgoszcz&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr