Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To sie jutro widzimy po południu ....jakiego fona poslij... ......a po pracy ......może wieczorkiem na spota wpadniesz do Żor ?...to jakieś 15km......zawsze kilka osób jest ... ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Było to zaplanować.....w sobotę jeszcze będziesz ? ....może jakąś delegacje sie zorganizuje
WIŚNIA Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To sie jutro widzimy po południu ....jakiego fona poslij... ......a po pracy ......może wieczorkiem na spota wpadniesz do Żor ?...to jakieś 15km......zawsze kilka osób jest ... ja mam trochę przeciążonego lt-ka z kompresorem audi w domu w garażu co do spota zobaczymy o której skończę bo ciśnienie na terminy jest ale nie piszę nie ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- To sie jutro widzimy po południu ....jakiego fona poslij... ......a po pracy ......może wieczorkiem na spota wpadniesz do Żor ?...to jakieś 15km......zawsze kilka osób jest ...---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Było to zaplanować.....w sobotę jeszcze będziesz ? ....może jakąś delegacje sie zorganizuje nie wiem czy bede bo koledze się do domu śpieszy i chce opanować temat góra do piątku wieczora,ale raczej marne szanse
WIŚNIA Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Spoko...dziś sie obgada temat dzięki za spotkanko miło było poznać :decayed:fura na spota jeszcze wpadnę do was,dzisiaj za dużo w robocie dostałem na garba i Lt-ka nie umyłem
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Spoko...dziś sie obgada temat dzięki za spotkanko miło było poznać :decayed:fura na spota jeszcze wpadnę do was,dzisiaj za dużo w robocie dostałem na garba i Lt-ka nie umyłem Dzięki również ....miło było również poznać ...furmanka upieprzona jak beduin na pustyni Co do spota to spoko... rozumiem....robota to robota ....będzie jeszcze okazja....trochę tam Wam zostało ...trochę ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ----------
gurban6 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam Mam prośbę do kolegów i koleżanek z okolic kujawsko-pomorskiego.Szukam Audi,VW w cenie do 30 tys.Tylko w dieslu,nie awant,autko sprawne i sprawdzone.Może znacie kogoś kto w naszej okolicy chce sprzedać takie auto.Proszę o wszelkie info.Sprawa pilna.Muszę kupić do 15 września.Pozdrawiam.
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 za 30k jestem w stanie................................. mojego puścić..........ale odbiór osobisty bo zarobiony jestem
Artur82 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 bierz mojego dobrze, że żartujesz bo bym już jechał do TRN po niego
bula87 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 kto jutro na Łuczniczkę? Audi A4 1.9TDI quattro RECARO 6 BIEGÓW WARSZAWA (3495019030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WIŚNIA Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Spoko...dziś sie obgada temat dzięki za spotkanko miło było poznać :decayed:fura na spota jeszcze wpadnę do was,dzisiaj za dużo w robocie dostałem na garba i Lt-ka nie umyłem Dzięki również ....miło było również poznać ...furmanka upieprzona jak beduin na pustyni Co do spota to spoko... rozumiem....robota to robota ....będzie jeszcze okazja....trochę tam Wam zostało ...trochę ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- dzisiaj dwa pięterka opanowane jutro CHYBA koniec ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- kto jutro na Łuczniczkę? Audi A4 1.9TDI quattro RECARO 6 BIEGÓW WARSZAWA (3495019030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. forumowe ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- KONKRETNIE się narąbałem Artur !!!!!!!! Lt-ka umyłem Świeci sie jak owczarkowi kohones
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Spoko...dziś sie obgada temat dzięki za spotkanko miło było poznać :decayed:fura na spota jeszcze wpadnę do was,dzisiaj za dużo w robocie dostałem na garba i Lt-ka nie umyłem Dzięki również ....miło było również poznać ...furmanka upieprzona jak beduin na pustyni Co do spota to spoko... rozumiem....robota to robota ....będzie jeszcze okazja....trochę tam Wam zostało ...trochę ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- dzisiaj dwa pięterka opanowane jutro CHYBA koniec ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- kto jutro na Łuczniczkę? Audi A4 1.9TDI quattro RECARO 6 BIEGÓW WARSZAWA (3495019030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. forumowe ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- KONKRETNIE się narąbałem Artur !!!!!!!! Lt-ka umyłem Świeci sie jak owczarkowi kohones Podstawię moje padło ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Hyyyyyyy......do mycia....nie piaskowania
WIŚNIA Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Spoko...dziś sie obgada temat dzięki za spotkanko miło było poznać :decayed:fura na spota jeszcze wpadnę do was,dzisiaj za dużo w robocie dostałem na garba i Lt-ka nie umyłem Dzięki również ....miło było również poznać ...furmanka upieprzona jak beduin na pustyni Co do spota to spoko... rozumiem....robota to robota ....będzie jeszcze okazja....trochę tam Wam zostało ...trochę ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- dzisiaj dwa pięterka opanowane jutro CHYBA koniec ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- kto jutro na Łuczniczkę? Audi A4 1.9TDI quattro RECARO 6 BIEGÓW WARSZAWA (3495019030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. forumowe ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- KONKRETNIE się narąbałem Artur !!!!!!!! Lt-ka umyłem Świeci sie jak owczarkowi kohones Podstawię moje padło ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Hyyyyyyy......do mycia....nie piaskowania Renovatio.pl polecam się na przyszłość ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- maska do sodowania,fele do piachu i malowania i nófka sztuka
przemciotorun Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 bierz mojego dobrze, że żartujesz bo bym już jechał do TRN po niego czeka na ciebie....... zapraszam jutro po odbior zartowalem............ to auto jest bez cenne....... i napewno nie ma sprzedaz............chyba zona by mnie zatlukla.......
Reniu Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Żona powiadasz... bez tego cyca byś nie był w stanie oddychać... ja nie chę słyszeć o sprzedaży tego Nakurwietniejszego Zeciora w naszych fyrtlach. Przemcior toruń kuna.... ani się waż
przemciotorun Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 "Nakurwietniejszego Zeciora" ze jak
Rekomendowane odpowiedzi