wera :) Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- "Nakurwietniejszego Zeciora" ze jak przemek teraz taką naklejkę na tylną szybę sobie zrób
jedrekx Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 też dziś się zjawię na Łuczniczce na 20 tam jest?
Artur82 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 też dziś się zjawię na Łuczniczce na 20 tam jest? tak na 20
jedrekx Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 dzięki Panowie za wczoraj, fajnie było Was zobaczyć po dłuższym czasie
WIŚNIA Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 ty a pamietasz o mnie? właśnie mi sie przypomniało
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 aktualnie jadę do pracy jak na razie pracuję..........może zimą coś wymyślę...na razie nie dam rady
jedrekx Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 a bo widziałem, że się meldowałeś w Katowicach na lotnisku i myślałem, że gdzieś lecicie
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 ze szfagierką byłem w Balicach , odwoziłem ją
bula87 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 dzięki Panowie za wczoraj, fajnie było Was zobaczyć po dłuższym czasie również dzięki za spota, w końcu się pojawiłeś..gdyby nie ta przepustka to znowu byś spota ominął
silidario Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 dzięki Panowie za wczoraj, fajnie było Was zobaczyć po dłuższym czasie również dzięki za spota, w końcu się pojawiłeś..gdyby nie ta przepustka to znowu byś spota ominął Ja również dziekuje ... przydałoby się więcej takich przepustek Jedrekx... szkoda że musiałem sie tak szybko zwinąc ...
Artur82 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 dzięki Panowie za wczoraj, fajnie było Was zobaczyć po dłuższym czasie również dzięki za spota, w końcu się pojawiłeś..gdyby nie ta przepustka to znowu byś spota ominął :polew: no ale co zrobić takie życie
jedrekx Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 dzięki Panowie za wczoraj, fajnie było Was zobaczyć po dłuższym czasie również dzięki za spota, w końcu się pojawiłeś..gdyby nie ta przepustka to znowu byś spota ominął :polew: no ale co zrobić takie życie Nie wiem o czym mówicie ---------- Post dopisany 02-09-2013 at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany 01-09-2013 at 23:54 ---------- korzystał ktoś z Was z jakiegoś lotniska w pobliżu Okęcia? chodzi mi o takie, które dowożą na lotnisko.. 20.09 lecimy z Natalią na wakacje i gdzieś A5 trzeba zostawić. chcę zarezerwować na dniach bo jeszcze są fajne promocje
Artur82 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 :siema: Arturooo zadzwonie niedługo w wiadomym temacie bo juz mam temat ogarniety...
Arturoo Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 :siema:Arturooo zadzwonie niedługo w wiadomym temacie bo juz mam temat ogarniety... Spoko luz ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- WIŚNIA dzięki za linka :notworthy:....jak byś znalazł w tej cenie i moim kolorze to .....kurierem dobrą butelczynę w słusznym litrażu już ślę
troudyl Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Witam Panowie, widze że mnie spot kolejny spot ominął, na następnym postaram się zjawić
Rekomendowane odpowiedzi