jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja dziś po mieście jeździłem Mondeo bo A3 nie mogłem wyjechać z garażu i nie przekraczałem 40 km/h... oby jutro padało mniej albo najlepiej wcale..
nowekbdg Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 W centrum straz pozarna pomaga haha odsniezarki nie beda jezdzily poki nie przzestanie padac no debile noo
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 kurw* oni są normalnie popier******. a później będą gadali, że wypadki są bo ludzie nieostrożnie jeżdżą. masakra
djbinek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A ja widziałem w Bydgoszczy jak polewaczka polewała ul. Fordońską, bo za dużo soli było na drodze
nowekbdg Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 hehe i szklanka bedzie jutro jade fordonska na egzamin
Blondi89 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 moja kolezanka twado jezdzi na letnich oponach z okola do WSB- czyli kawalek ma. Ja bym sie napewno nie wybrala w taka pogode...
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja na zimówkach się orałem dziś jechać... a jak corsa, która jechała przede mną nie mogła ruszyć spod świateł to zacząłem podejrzewać, że miała letnie... nie mówiąc o panach z mercedesów klasy c (taxi) którzy ślizgali się jak głupi
manny90 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jest fun Najciekawsze, że cały cza sypie. I jeszcze ten wiatr. Dzisiaj jak poszedłem do garażu to na drzwiach się prawie metrowa zaspa usypała... Strach pomyśleć co będzie rano!
Tomek4don Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 JA dzisiaj jezdzilem caly dzien moja na letnich oponkach i powiem wam ze kozak jutro rano na Wsg na uczelnie mykam to bedzie wyczyn a na podworko do mnie niemoglem wjechac bo tak zasypane ze szok prawiem cale kola wpadły w zaspe Rano bedzie wyczyn wyjechać
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a ja z checia kupie oponke pirelli winter 190 bo ostatni jedna pocialem w drobny mak :kw :kwasny:asny: i teraz na zapasie auto mi sie troche slizga....
majki77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja na letnich non top i nawet nie zamierzam na zimówki zmieniać :gwizdanie: wlaśnie zaraz wyjeżdżam, jadę rundkę po Toruniu zrobić pozdrawiam
nowekbdg Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Powodzenia majki... moze torun odsniezaja bo bydgoszcz ani c**ja o tym mysli... na szwederowie straz wyciaga ludzi ktorzy z parkingu nie moga wyjechac pod blokiem zasypalo ich rowno... Ja dzis tez bylem wyciagany....[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 10:51_________________________________________________to cos dzis robimy na wielka orkiestre czy nie??
majki77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no ja jeszcze nie wiem ale stoję w takim miejscu ze raczej obędzie się bez wyciągania :gwizdanie: ale przez okno w domku patrzę i drogi są białe nie długo się przekonam pozdrowionka
rafi_a4 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a tak rano było przed garażem próba dostania się do garażu, nie obyło się bez odśnieżania a tak wyglądała droga do sklepu a tak wyglądała część dalsza.. ogólnie masakra, samochód obniżony więc częściowo też odśnieżałem drogę :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja bez obnizania dzisiaj robilem za odsniezarke [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 13:53_________________________________________________dobra spadam na sanki
nowekbdg Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 hehe dobnrze jest to na kulig jedziem
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja dzisiaj o 5.30 rano jechałem z fordonu do "kabla" i 3 razy w zaspie zaryłem,szybkie odkopanie i jakoś dojechałem.jeszcze rano deszcz padał i na szybach lód miałem.a opony mam letnie
manny90 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Klubowy kulig? Majki przyjedź do Bydgoszczy i nas pociągniesz swoimi kucami
majki77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 każdy by chciał mam dużo zgłoszeń :> pozdrawiam po toruniu troszkę pojeździłem tragedii ni ma to ludzie bardziej panikują :gwizdanie: moja zasada się sprawdza ,,jeździć to trza umieć"
rafi_a4 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 my bylismy na starym rynku i lipa nie bylo sceny- bydgoszcz dala du.... .
Rekomendowane odpowiedzi