Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 braciak właśnie kupił Evo IX 400-konne :kox: po kilku latach namawiania, w końcu dał się przekonać :slina::slina::slina:...wczoraj na allegro przeglądałem :jerk::jerk:
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to na pewno je widziałeś wieczorem pewnie trochę pojeździmy jak dojedzie sprawdzał go w 4Turbo w Katowicach, nic nie wyszło, laleczka kilka wgniotów i odprysków podobno jest.. zobaczymy jak dojedzie do Bydgoszczy
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 jest jeszcze na śląsku ??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kierownik Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to na pewno je widziałeś wieczorem pewnie trochę pojeździmy jak dojedzie sprawdzał go w 4Turbo w Katowicach, nic nie wyszło, laleczka kilka wgniotów i odprysków podobno jest.. zobaczymy jak dojedzie do Bydgoszczy Jak chcecie po szutrach polatać to wiesz gdzie mieszkam
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 jest jeszcze na śląsku ??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracał już wtedy Wysłane z Audi
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to na pewno je widziałeś wieczorem pewnie trochę pojeździmy jak dojedzie sprawdzał go w 4Turbo w Katowicach, nic nie wyszło, laleczka kilka wgniotów i odprysków podobno jest.. zobaczymy jak dojedzie do Bydgoszczy Jak chcecie po szutrach polatać to wiesz gdzie mieszkam ....hmmm....każdy się oferuje..... hmmmm . . . . . . jakby brachol bał się go odpalać to niech zadzwoni
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Jest na wydechu HKS, podobno brzmi fajnie - zobaczymy póki co w Toruniu siedzę, zobaczę jak dojadę do domu Wysłane z Audi
bula87 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 trzeba wrócić na forum w końcu bo coś tu się dzieje
winczako Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 braciak właśnie kupił Evo IX 400-konne :kox: łojaje*ie :kox: lekka buda... musi strasznie zamiatać ;-)
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 0-100 w 4s... jest... w c**j dobre! :kox:
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Jest szansa ,że będzie przejażdżka ?....dzwonię do Andrzeja jutro...,czy by sie zaś kawy nie napil w Polsce północnej wysłane z one v
bula87 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 0-100 w 4s... jest... w c**j dobre! :kox: no to grubo, czekam na pokaz na żywo
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja też chętnie posiedzę na rezo-spocie Dajcie znać.Panowie dzięki za rady odnośnie mojego problemu Akku nowe kupione i problem zniknął Niestety musiałbym czekać do końca tygodnia na 85AH 800A, dlatego padło na ciut słabszy Varta Silver 77AH 780A co prawda poźno ale... ...nie mówiłem Siema Pany....co myslicie o tej furce? widzicie jakieś anomalie? *TWOJE AUTO*PEWNA GWARANCJA*CENTRUM SAMOCHODOWE NAJWIĘKSZE W POLSCE*TOP* 300AUT* 50KM ZA POZNANIEM, Audi A4 S-LINE*SUPER WERSJA-WYGLĄD* - otoMoto.pl co Franca się znudziła?? PANY to moze w spobote o 19 się gdzies spotkamy i podlecimy pod TESCO co nie patrza jak sie a4-klub.pl buja ????????
Newman Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 2.5TDI? Sporo legend krąży na temat tego silnika. Konstrukcja modyfikowana wiele razy, bo konstruktorzy dali trochę ciała.To jest loteria, albo dobrze trafisz i będziesz się cieszył albo zostawisz worek pieniędzy. http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/b6-ake-potrzebuje-info-temat-2-5-tdi-180-km-2419/ Ten konkretny egzemplarz wygląda fajnie, dobre wyposażenie. Gdzieś w necie widziałem rozpiskę modyfikacji jakie przechodził ten silnik i jakie po nich oznaczenia posiadał. Wydaje mi się że to było na jakimś forum A6. Poszperaj. [edit] http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/2-5-tdi-krytykuja-1732/ dzieki Reniu.. jak zwykle pomocny p.s. pisalem do Ciebie na gadulcu.. odezwij sie !!
Kierownik Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja też chętnie posiedzę na rezo-spocie Dajcie znać.Panowie dzięki za rady odnośnie mojego problemu Akku nowe kupione i problem zniknął Niestety musiałbym czekać do końca tygodnia na 85AH 800A, dlatego padło na ciut słabszy Varta Silver 77AH 780A co prawda poźno ale... ...nie mówiłem Siema Pany....co myslicie o tej furce? widzicie jakieś anomalie? *TWOJE AUTO*PEWNA GWARANCJA*CENTRUM SAMOCHODOWE NAJWIĘKSZE W POLSCE*TOP* 300AUT* 50KM ZA POZNANIEM, Audi A4 S-LINE*SUPER WERSJA-WYGLĄD* - otoMoto.pl co Franca się znudziła?? PANY to moze w spobote o 19 się gdzies spotkamy i podlecimy pod TESCO co nie patrza jak sie a4-klub.pl buja ???????? Mi pasuje
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja też chętnie posiedzę na rezo-spocie Dajcie znać.Panowie dzięki za rady odnośnie mojego problemu Akku nowe kupione i problem zniknął Niestety musiałbym czekać do końca tygodnia na 85AH 800A, dlatego padło na ciut słabszy Varta Silver 77AH 780A co prawda poźno ale... ...nie mówiłem Siema Pany....co myslicie o tej furce? widzicie jakieś anomalie? *TWOJE AUTO*PEWNA GWARANCJA*CENTRUM SAMOCHODOWE NAJWIĘKSZE W POLSCE*TOP* 300AUT* 50KM ZA POZNANIEM, Audi A4 S-LINE*SUPER WERSJA-WYGLĄD* - otoMoto.pl co Franca się znudziła?? PANY to moze w spobote o 19 się gdzies spotkamy i podlecimy pod TESCO co nie patrza jak sie a4-klub.pl buja ???????? postaram się być, ale to zależy od tego kiedy moi rodzice będą wracali z DE
Rekomendowane odpowiedzi