bula87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 fajne dekle dekli chyba nie zmienię bo to unikat, albo w pomarańcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 zostaw jak jest, na sezon będzie dobrze jak go skręcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 a tak w ogóle to dziś nie dało mi spokoju... http://s28.postimg.org/tbp1g3fw9/20131215_130052.jpg very nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 no Bula jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 drugi buła ty żyjesz hehe... nie widać Cie nie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 fajne dekle dekli chyba nie zmienię bo to unikat, albo w pomarańcz wrazie jak cos to masz orginalny kolor w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 drugi buła ty żyjesz hehe... nie widać Cie nie słychać a no żyję tylko zarobiony jestem...jeszcze trochę i się ustabilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Siema Pany mam małe pytanko Ostatnio długo słychać pompkę centralki u mojej laleczki i na dodatek nie mogę otworzyć normalnie klapy bagażnika tylko za pomocą pilota. Miał ktoś taki problem?? Może to jakiś wężyk nie poluzował i jest kiepskie ciśnienie w układzie nie wiem o co kaman i od czego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Siema Pany mam małe pytanko Ostatnio długo słychać pompkę centralki u mojej laleczki i na dodatek nie mogę otworzyć normalnie klapy bagażnika tylko za pomocą pilota. Miał ktoś taki problem?? Może to jakiś wężyk nie poluzował i jest kiepskie ciśnienie w układzie nie wiem o co kaman i od czego zacząć masz gdzieś pęknięty wężyk... musisz szukać, jak będziesz otwierał/zamykał to czasami słychać które drzwi lub klapa a jak nie słychać to rozbieranko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 przypominam o spocie 21.12.2013!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 na którą tan spot i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 na którą tan spot i gdzie? no właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Wiśnia 100 lat ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ---------- Siema Pany mam małe pytanko Ostatnio długo słychać pompkę centralki u mojej laleczki i na dodatek nie mogę otworzyć normalnie klapy bagażnika tylko za pomocą pilota. Miał ktoś taki problem?? Może to jakiś wężyk nie poluzował i jest kiepskie ciśnienie w układzie nie wiem o co kaman i od czego zacząć musisz dobrać sie do pompki centralnego, może powoli juz wirnik sie kończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi